Partyflock
 
­ Nederland

Uniek avondje stappen bij I love Beatz in Factory010

gepubliceerd door , op
Uniek avondje stappen bij I love Beatz in Factory010
29 maart 2013
Beatz, beatz en nog eens beatz in Factory 010 Rotterdam. Het concept I love Beatz wordt op Pinksterzondag 19 mei 2013 voor de eerste keer georganiseerd op deze nieuwe locatie. Onder leiding van frontman Paul Elstak komen alle harde muziekstijlen aan bod.

'I love Beatz is een unieke avond voor iedereen die houdt van hardere stijlen en een gezellige sfeer. Jump, hardstyle, happy hardcore en hardcore worden allemaal door elkaar gedraaid. Op ieder moment van de avond kun je één van deze stijlen verwachten. De opbouw is dus gevarieerd', vertelt Elstak.

Drie namen zullen iedere editie van I love Beatz aanwezig zijn: Paul Elstak, The Darkraver en Panic. Drie topdj's die allen de avond vullen met de verschillende stijlen.
Elstak: 'Het evenement kon niet meer in de voorgaande club worden georganiseerd. Vanwege de positieve reacties van bezoekers over de eerdere edities wilde ik graag door met I love Beatz. De organisatie is nu in handen van Supersized. De nieuwe locatie blijft in Rotterdam. Factory 010 is een perfecte locatie voor dit evenement.'

Met Factory 010 als nieuwe uitvalsbasis heeft I love Beatz een gezellige en unieke uitgaansgelegenheid te pakken. Om het evenement zo laagdrempelig mogelijk te houden, geldt er geen voorverkoop. Tickets kunnen aan de deur worden gekocht voor 15 euro per stuk. De eerste editie staat genoteerd op zondag 19 mei 2013, de tweede editie vindt plaats op zaterdag 31 augustus 2013.

Heb je zin in een gezellige avond stappen in Rotterdam? Dan is I love Beatz een aanrader! Elstak: 'Op eerdere edities van I love Beatz hing een goede sfeer. Er komt een gemengd publiek op af, de man-vrouw verhouding is in balans en iedereen is open minded wat betreft de muziek. I love Beatz is een uniek en gezellig avondje uit in Rotterdam.'

10 opmerkingen

Saint tropez is een kort project geweest. Jammer, had er nog een keer heengewilt
Uitspraak van Night op vrijdag 29 maart 2013 om 11:26:
Saint tropez is een kort project geweest.


Wou net zeggen.... na wat? 1 maand blijkt hs in een tent niet te werken? Waarom niet? vaag hoor
Het werkte goed maar de eigenaar had toch andere plannen.
Die club was gewoon te klein voor dit prachtige concept! Factory 010 is een veel betere locatie!!!
 
St Tropez is gewoon een kut locatie xD
Uitspraak van Tumult op vrijdag 29 maart 2013 om 16:52:
Het werkte goed maar de eigenaar had toch andere plannen.


Apart......
Uitspraak van Hard at Heart op zondag 19 mei 2013 om 13:08:
Tot hoelaat gaat dit mooie feestje door?


dat vraag ik me ook al af