Partyflock
 
­ Nederland

Topacts tijdens eerste editie SPRKL

gepubliceerd door , op
SPRKL
21 maart 2013
Modemeisjes Maria Tailor en Tamara Elbaz lanceren op 5 april 2013 een tweede eigen high-end party concept, genaamd SPRKL. Ook dit event beloofd wederom de ultieme VIP happening te worden en zal plaatsvinden in het prominente InterContinental Amstel Amsterdam.

De basis van SPRKL is een intieme setting, top entertainment en excellent service voor een exclusief geselecteerd publiek. Speciaal voor de eerste editie hebben Maria en Tamara niemand minder dan dj's Mitchell Niemeyer en Delivio Reavon & Aaron Gill gestrikt om ervoor te zorgen dat ook SPRKL een doorslaand succes wordt. 'Wij willen een uniek concept neerzetten en only the best in town are invited', aldus de dames.

Mitchell Niemeyer is een talentvolle dj wiens carrière op dit moment internationaal heel hard groeit. Zojuist heeft hij zijn eerste track 'Hollywood' uitgebracht. Dit jaar komt Mitchell Niemeyer tevens met een single die hij heeft opgenomen in samenwerking met former Destiny's Child superstar Kelly Rowland. De knappe dj is hard op weg om de wereld te veroveren met zijn unieke true Dutch sound. Zo draait hij in exclusieve clubs in wereldsteden zoals Las Vegas, LA, Istanbul, Hong Kong, Miami, New York, Londen, Mexico en Brazilië. Ook heeft hij veel bekende feesten en festivals op zijn naam staan. Denk dan aan Tomorrowland (België), Solar Festival, Mysteryland en staat hij internationaal op alle Dirty Dutch events.

Delivio Reavon & Aaron Gill zijn twee jonge, getalenteerde dj's en producers uit Amsterdam. Ze hebben al meerdere prestigieuze prijzen in de Nederlandse muziekscène gewonnen en staan bekend om energieke sets met invloeden uit house, progressive, tribal en techno. Het duo wordt veel gevraagd bij festivals en grote feesten waaronder Extrema Outdoor, Solar Festival, Ultra Sonic Festival en Dirty Dutch. Maar ook internationaal zijn ze niet onopgemerkt gebleven. Zo hebben ze gedraaid in Miami, Londen, New York en de grootste club in de wereld: Privilege Ibiza. In Nederland zetten zij samen met Mitchell Niemeyer de Jimmy Woo maandelijks op zijn kop met hun eigen concept 'Voyeur'.

De eerste editie van SPRKL wordt gehouden op vrijdag 5 april 2013 in het InterContinental Amstel Amsterdam. De deuren gaan open om 20:00 uur, kaart- en tafelverkoop louter in pre-sale via koop tickets. Voor VIP tafelreserveringen aanvragen kunt u mailen naar viptable@sprkl-amsterdam.nl.