Partyflock
 
­ Nederland

Met nog drie weken te gaan kondigt Royal Splash een special act aan
Haal nu nog je kaarten

gepubliceerd door , op
De voorverkoop loopt hard van Royal Splash. Veel harder dan normaal, want de organisatie zit al aan 80% van zijn kaarten! Royal Splash is uniek, Royal Splash is speciaal. Nu na zoveel jaar weet iedereen dat het een uniek feest is dat maar één keer per jaar terugkomt. Zo spectaculair als het feest is, zo spectaculair worden de shows op het water. Dit jaar heeft de organisatie het flyboard team ingehuurd dat een show op en boven het water gaat doen zoals jullie nog nooit hebben gezien.

Haal nu je kaarten voor Royal Splash 13 april bij koop tickets of koop tickets of koop je kaartje gewoon bij Primera of Free record Shop.


Aftermovie Royal Spash




De sexy zeemeerminnen en Baywatch girls en boys zijn er klaar voor! Jullie ook? Royal Splash wordt heet, Royal Splash wordt nat en Royal Splash wordt supergaaf. Zorgen jullie voor verkoeling? Nog maar drie weekjes te gaan. Voor je het weet is het zo ver! Zet 13 april in je agenda en zorg dat je er bij bent. Op Facebook kun je kaarten winnen door te liken. Op www.crazyland.org kan je foto's en films bekijken.

6 opmerkingen

wel een sletterige video trouwens:lol:

de kleedhokjes zijn vast voor meer dingen gebruikt dan alleen omkleden...
laatste aanpassing
Gewoon een bijzonder feest, met naast de zwembaden ook nog eens een grote zaal, en goed geluid:P En dichtbij:bounce:
Uitspraak van !:bounce:! op maandag 25 maart 2013 om 21:58:
Gewoon een bijzonder feest, met naast de zwembaden ook nog eens een grote zaal, en goed geluid


Ben heel benieuwd! 1e keer! :D
 
Ik zoek nog een dame om mee naar binnen te gaan :)