Partyflock
 
Nieuws · augustus 2012
­ Nederland
Ground Zero Festival laatste kaarten
vrijdag 31 augustus 2012
Morgen is het zover: de zevende editie van Ground Zero Festival op Area Bussloo. Zoals ze deze week al konden vermelden, is de kaartverkoop erg hard gegaan. Op dit moment is 98% van de kaarten verkocht!
Euforie. Energie. Meeslepend en uniek. Time Warp NL heeft de afgelopen jaren een onuitwisbare indruk achtergelaten in het vaderlandse nachtleven. Dancemuziek is groter dan ooit, feesten evolueren tot boeiende, meeslepende happenings. En Time Warp NL viert haar vijfde verjaardag, ditmaal in de Jaarbeurs.
Brielle Beatz
donderdag 30 augustus 2012
Eindelijk krijgt Brielle het festival dat het verdient! Op zaterdag 22 september zal op het evenemententerrein aan de Thoelaverweg de eerste editie van 'Brielle Beatz' plaatsvinden. Een onvervalst dancefestival, met grote namen, lokale helden en opkomend talent. Nieuw, jong en bij voorbaat al belachelijk gezellig.
De organisatie krijgt veel mailtjes binnen, waar mensen nog VIP kaarten kunnen kopen of mailtjes dat ze balen dat ze er niet meer zijn. Er zijn echt nog VIP kaarten te koop voor B.I.T.C.H. Alleen niet meer online.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 29 augustus 2012
Officieel is de vakantieperiode weer voorbij en het 'gewone' leven begint weer. Daar hoort de wekelijkse KNIP bij! Je vindt ook deze week weer alle vaste onderdelen terug!
Mr. Clash
woensdag 29 augustus 2012
Op zaterdag 15 september staat Concert- en congresgebouw de Doelen in het teken van het muziekspektakel Mr. Clash. Tijdens dit veelzijdige evenement vinden verschillende optredens plaats van zowel gevestigde artiesten als upcoming bands.
Undertone
woensdag 29 augustus 2012
Na een lange zoektocht langs vele locaties in de stad, is de keuze gevallen op WORM, gevestigd aan een zijstraat van Witte de Withstraat in hartje Rotterdam. De ideale locatie voor een mooie special.
Opnieuw hebben Confusion Events en A.L.E.X. Events de handen in een geslagen en op 20 oktober 2012, zullen ze weer de Turbinenhalle betreden voor een nieuwe editie van Pokke Herrie – Dutch Hardcore Event. De Duitse autoriteiten zijn gewaarschuwd voor zeer zware bevingen rondom deze locatie.
Aankomende zaterdag is het enige nachtfestival van Nederland weer terug. Ground Zero Festival neemt je gedurende de nacht mee op een reis door de rauwste en hardste muziek van Nederland. Met trots kan de organisatie melden dat de ticketverkoop erg hard gaat, zo hard dat ze een voorverkoopalert afgeven aangezien het er naar uit ziet dat Ground Zero Festival gaat uitverkopen.
Met alweer de derde editie in aantocht maakt Get Lounged on Sunday furore als het op zondagse gezelligheid aankomt. Zondag 9 september staat de Viersprong voor de derde achtereenvolgende maand compleet in het teken van een ontspannende en feestelijke samenkomst.
One of the iconic venues in Belgium, Cherry Moon opened its doors in the early 90's delivering since then the best techno, house, harder styles and hardcore parties. Today Cherry Moon is Belgium's leading harder styles Club. They proudly announce our agenda for September 2012.
Vanaf donderdag wordt TV zender Dancetrippin uitgebreid met een wekelijks slot van We Are The Night. Hiermee krijgt de kijker een breder aanbod aan Nederlandse en internationale events, DJ's on tour en music videos.
Raw Bass
vrijdag 24 augustus 2012
Terwijl de kinderen en ouders zich vermaken in de draaimolen of in andere attracties op de kermis, kunnen de echte feestbeesten terecht bij de allergrootste en gezelligste attractie van de kermis; Absoluut Party's & meetings!
Mysteryland · QULT Rave Bunker
donderdag 23 augustus 2012
Ga je aanstaande zaterdag naar Mysteryland, dan moet je zeker naar de QULT Rave Bunker. Het is misschien wel je laatste kans om dit unieke stukje Nederlandse rave-geschiedenis te betreden.
Bekijk de mini-docu en check hoe het er een jaar of zestig geleden aan toe ging in de donkere herriekelders.
Na de meer dan geslaagde wintereditie van Circus Takeover te ArtCube Gent wordt het tijd om op 2 november 2012 de koningin van de badsteden, Oostende, onveilig te maken met een overrompeling van dubstepbeats gebracht door zeven headliners en twee MC's om u tegen te zeggen!
Wie nog niet bekomen is van MuSick XL, mag alvast ook al zaterdag 6 oktober 2012 in zijn agenda aankruisen voor een nieuwe topeditie van MuSick Mutation te ArtCube Gent.
30 September wordt de verjaardag van Chakraparty heel uitgebreid gevierd en zal zij tevens terugkeren naar het prachtige Avenue Theater te Breda.
Afrojack geeft op woensdag 17 oktober het startschot voor zijn Amsterdam Dance Event 2012 met Jacked in Paradiso.
Nu dancemuziek en dj's big business zijn geworden in de Verenigde Staten, wil miljardair Robert F. X. Sillerman, stichter van wat nu concertorganisator Live Nation is, een wereldwijde organisator van dance-evenementen opzetten.
Passie is back on the beach
dinsdag 21 augustus 2012
Op zondag 9 september 2012 keert Passie terug op het strand. Ditmaal is de bekende beachclub Bloomingdale in Overveen (Bloemendaal aan Zee) het decor. Passie zal Bloomingdale omtoveren tot een sensueel paradijs met top dj's, heerlijke acts en spetterende decoraties!
Op zaterdag 22 september presenteert Bavaria in haar achtertuin de allereerste editie van het Zo. festival. Hét festival bij uitstek voor de échte levensgenieter.
Van 29 augustus t/m 1 september vindt dit jaar de 53e editie plaats van de Visserijdagen in Harlingen. Op de Grote Bredeplaats zal er weer een spetterend dancepodium worden neergezet onder de naam 'Free Summer Vibes'.
b2s maakt agenda najaar 2012 bekend
maandag 20 augustus 2012
Ook het komende halfjaar staat er een groot aantal b2s evenementen op de agenda. Pak je kalender er dus maar even bij want hieronder vind je de alle belangrijke b2s data voor de rest van 2012 en alvast twee data in 2013 die je zeker niet mag missen!
Deep opent danceseizoen in Hedon
vrijdag 17 augustus 2012
Zaterdag 25 augustus opent Hedon haar deuren en dansvloer voor de eerste editie van Deep in een gloednieuw seizoen.
Amsterdam Halloween: the end is near
vrijdag 17 augustus 2012
De wereld vergaat vroeg dit jaar! De Egyptenaren zeggen het, de bijbel voorspelt het en de Maya's weten het: het einde der tijden is nabij! De organisatoren van Amsterdam Halloween weten het zelfs heel precies: de Apocalyps voltrekt zich op zaterdag 27 oktober 2012.
Lucky zorgt ervoor dat je voor een aantrekkelijke prijs na het dure festivalseizoen gewoon verder kunt genieten van de grootste artiesten. Op vrijdag 14 september vind de eerste Dangerouzmind van het nieuwe indoorseizoen plaats en pakt weer groot uit.
Restylerz 2.0 · Hardstyle the Movement
donderdag 16 augustus 2012
Met de afgelopen twee editie nog vers in het geheugen wordt het nu tijd om de rauwe kant eens op te zoeken! Op zaterdag 8 september zal Restylerz 2.0 zich dus van een andere kant laten zien. Met brute melodieën en knallende beats gaat Harders Plaza dit maal voor 'raw'!
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 15 augustus 2012
Deze week aandacht voor dubstep, een foto van 'groot genieten', check je weer welke recensies deze week allemaal verschenen, staat er weer een column in en natuurlijk ding je weer mee naar prijzen als je snel de juiste antwoorden weet op de Ontdek je plekje en/of de Ten seconds of Sound!
Matrixx naar Ibiza
woensdag 15 augustus 2012
Matrixx slaat langzamerhand haar vleugels internationaal uit. En waar kan dat beter dan op het dance-eiland bij uitstek: Ibiza. Zo zal dinsdag 4 september 'Worlds Biggest Club' Privilege door XXlerator worden opgeschud met het eerste grote hardstylefeest op Ibiza. Daarnaast is Matrixx door de nieuwe Ocean Beach Club Ibiza gevraagd om op 5 september een Exxellent poolparty te verzorgen.
Waar de zon langzaam in de zee verdween en de temperatuur dalende was, bleef de temperatuur op de dansvloer maar stijgen. De juli editie van Latin Lovers bij Beachclub Fuel was er absoluut weer eentje voor in de boeken, om door een( Olympisch) ringetje te halen! En dat wordt op zondag 19 augustus natuurlijk weer dunnetjes over gedaan!
Technoboy · Involve clubtour
dinsdag 14 augustus 2012
Involve zet talent in de spotlight. Kundige dj's krijgen de kans om samen met Technoboy te draaien op podia die er niet om liegen. Voorafgaand aan iedere Involve clubnacht wordt een mixwedstrijd gelanceerd en de winnaars zullen hun dromen werkelijkheid zien worden.
2004 Back on the floor
dinsdag 14 augustus 2012
Denken jullie ook nog vaak terug aan die goede oude tijd? Missen jullie die speciale vibe nog wel eens? Of krijgen jullie ook weer de kriebels als jullie enkele klassiekers voorbij horen komen?
Elegance
dinsdag 14 augustus 2012
Op zaterdag 29 september strijkt het gloednieuwe concept neer in Amsterdam, waar de cultuur nippend van champagne onder een glimmende loep gelegd wordt.
Technoclub nodigt uit voor de Total Recall Night! Toekomst, heden en verleden in één nacht. Dat is eenmalig en club Monza in het hart van Frankfurt is de perfecte locatie voor dit spannende avontuur.
Luisteraars van de populaire radioshow 'A State Of Trance' van Armin van Buuren kunnen op vrijdag 28 september een bijzondere uitzending bijwonen. Speciaal voor de twintigstee verjaardag van Disneyland Paris, verhuist de 538 studio éénmalig naar het Walt Disney Studios Park in de Franse hoofdstad.
Lakedance volledig uitverkocht
vrijdag 10 augustus 2012
Op zaterdag 11 augustus vormt het strand bij Aquabest het zomers decor voor een geheel uitverkochte editie van Lakedance. Mede door de zonnige weersvoorspelling en het arsenaal aan (inter)nationale topartiesten verliep de kaartverkoop voor Lakedance zeer snel.
NGHTDVSN in Paradiso
woensdag 8 augustus 2012
Na een legendarische eerste editie van NGHTDVSN eerder dit jaar is de tijd eindelijk aangebroken voor een tweede editie. Ditmaal word er een schepje bovenop gedaan en flink uitgepakt met een hele rits internationale en nationale helden.
Dat de wortels van Onkruid diep reiken hoef je de vaste snoeiers en schoffelaars niet te vertellen. Dat de wortels van Onkruid tijdens zijn nesteling andere levensaderen passeren van gewassen ver buiten de Europese akkers is misschien iets nieuws. Voor deze - zeer speciale - editie van Onkruid verwelkomen ze goede vrienden en bekenden uit het buitenland.
Dedicated gaat maar om 1 ding, de volle overgave voor hardstyle! Na twee dikke indoor edities en de stage op Riverdance Festival keert Dedicated terug in de Studio A12 bij Utrecht. Benieuwd? Vandaag is de trailer van Dedicated gepubliceerd.
Helemaal weg van Latin? Fan van Gloria Estefan, PitBull of Jennifer Lopez? Dan is I Like Latin iets voor jou! Op zaterdag 25 augustus organiseert Stichting TO DO het eerste echte Latin feest in Gebouw-T.
Zoals ieder jaar vind er een spetterende editie van Euphoria plaats na de zomer in thuisbasis de 013 in Tilburg. Deze locatie past perfect bij de gedachte achter Euphoria omdat er ondanks de grootte een intiem evenement neergezet wordt. Het belooft een magische nacht te worden waarbij je geen seconde stil kunt blijven staan.
Tussen de lawine van festivals staat Rauw gewoon te vlammen op zaterdag 11 augustus in Tivoli op de Oude Gracht in Utrecht met een vernieuwend programma, heet van de naald.
Tiësto is volgens het Amerikaanse zakenblad Forbes 's werelds best betaalde dj. De Nederlandse dj verdiende het afgelopen jaar maar liefst 22 miljoen dollar (18 miljoen euro). Het zakenblad berekende dat Tiësto daarmee zo'n 250.000 dollar netto per optreden op zijn bankrekening kon bijschrijven.
FF samen feesten?
vrijdag 3 augustus 2012
Deze zomer: Gratis, lekkere deephouse, techhouse en techno én lekker weer! In een park bij jou in de buurt!
Terwijl het festivalseizoen in volle gang is, is Matrixx alweer bezig met een spetterend programma voor het clubseizoen. De kick-off van de Matrixx zal door niemand minder dan Sean Paul gegeven worden op 1 september tijdens Pure Pressure. Maar de Grand Opening van de Matrixx vindt plaats op 8 september.
De Stadsfeesten in Doetinchem starten traditioneel met Dancetour. En dit jaar belooft het weer een groot spektakel te worden. Met Sunnery James en Ryan Marciano heeft Dancetour een internationale act in huis. ROOG, D'fault en DJ Knock Out winnaar maken de line-up compleet. Dancetour staat voor 'Bringing people together' en via diverse projecten worden jongeren uit Doetinchem bij de organisatie betrokken. Dit gebeurt ondermeer door een samenwerking met jongerenorganisatie Plutus,
NopeisDope op Nikky Beach, Aruba
vrijdag 3 augustus 2012
Door de hele wereld kennen mensen NopeisDope en het evenement heeft al in vele landen plaatsgevonden. Nu is het tijd voor Aruba, het voor iedereen bekende eiland in de Cariben is bij uitstek een plek waar NopeisDope thuishoort.
Ibiza Expressions summer sessions
vrijdag 3 augustus 2012
Ibiza Expressions Y Summer Sessions 2012: Deze laatste zomer editie van Ibiza Expressions vindt plaats op vrijdag 17 augustus in de leukste designer bar van Amsterdam: The House of Rising.
Groene Helden in Studio 80
woensdag 1 augustus 2012
UMEF, Monkey Business en LiveBuild slaan vrijdag 17 augustus de handen ineen om te raven voor het goede doel.
Zondag 26 augustus kom je op het strand tussen Zandvoort en Bloemendaal een fris en vernieuwend muzikaal festijn tegen. Tussen 13:00 en 24:00 uur spoelen er zomerse, rollende en klinkende technodeuntjes aan bij Riche, die binnen- en buitenlandse helden teweeg hebben gebracht.
31 augustus 2012
Ground Zero Festival laatste kaarten
30 augustus 2012
Time Warp NL presenteert eerste jubileum
Brielle Beatz
B.I.T.C.H fysieke VIP-kaarten nog gewoon verkrijgbaar
29 augustus 2012
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Mr. Clash
Undertone
Pokke Herrie 20 oktober in Turbinenhalle Oberhausen
28 augustus 2012
Ground Zero Festival bijna uitverkocht
Get Lounged on Sunday; nu al een zondags begrip!?
25 augustus 2012
Cherry Moon: Home of the harder styles
We Are The Night start eigen slot op Dancetrippin TV
24 augustus 2012
Raw Bass
23 augustus 2012
Mysteryland · QULT Rave Bunker
Maak je klaar voor dravende dubstepbeats op Circus Takeover te Oostende
22 augustus 2012
Maddog, D-Passion en The Outside Agency op MuSick Mutation
Chakra viert zevenjarig bestaan op 30 september
Afrojack opent ADE met Jacked in Paradiso
21 augustus 2012
Amerikaanse miljardair laat oog vallen op ID&T
Passie is back on the beach
Zo. Festival presenteert volledige line-up en website
20 augustus 2012
De leukste dj's en live acts tijdens de Visserijdagen Harlingen
b2s maakt agenda najaar 2012 bekend
17 augustus 2012
Deep opent danceseizoen in Hedon
Amsterdam Halloween: the end is near
16 augustus 2012
Tartaros & Radical Redemption zetten Dangerouzmind op zijn kop
Restylerz 2.0 · Hardstyle the Movement
15 augustus 2012
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Matrixx naar Ibiza
Latin Lovers komt weer naar Bloemendaal en neemt 27 graden en zon mee
14 augustus 2012
Technoboy · Involve clubtour
2004 Back on the floor
Elegance
12 augustus 2012
Total Recall Night in Monza, Frankfurt am Main
10 augustus 2012
Radio 538 luisteraars gratis naar Armin van Buuren in Disneyland Paris
Lakedance volledig uitverkocht
8 augustus 2012
NGHTDVSN in Paradiso
7 augustus 2012
Onkruid presents Chameleon Label Night
6 augustus 2012
De volle overgave voor hardstyle: Dedicated
Latin-sferen in Gebouw T met Def Rhymz
Euphoria op 13 oktober in de 013 Tilburg
4 augustus 2012
Strip Steve Micro Mega albumreleaseparty
Forbes: Tiësto best betaalde dj ter wereld
3 augustus 2012
FF samen feesten?
Matrixx opent het clubseizoen met gratis Exxellent
Sunnery James en Ryan Marciano topact op Dancetour
NopeisDope op Nikky Beach, Aruba
Ibiza Expressions summer sessions
1 augustus 2012
Groene Helden in Studio 80
Laat je speelgoed staan en spoel gezellig aan bij Aangespoeld