Partyflock
 
­ Nederland

Matrixx naar Ibiza

gepubliceerd door , op
Matrixx slaat langzamerhand haar vleugels internationaal uit. En waar kan dat beter dan op het dance-eiland bij uitstek: Ibiza. Zo zal dinsdag 4 september 'Worlds Biggest Club' Privilege door XXlerator worden opgeschud met het eerste grote Hardstylefeest op Ibiza. Daarnaast is Matrixx door de nieuwe Ocean Beach Club Ibiza gevraagd om op 5 september een Exxellent poolparty te verzorgen.

XXlerator in Privilege- 4 sep
Op 4 september maakt Ibiza kennis met Hardstyle. En hoe. In 'Worlds Biggest Club' Privilege zal XXlerator de grond laten schudden met een hele dikke XXlerator editie. Zeven hardstyle artiesten met internationale naam zullen de Privilege op zijn kop gaan zetten. De trotse eerste XXlerator Hardstyle team dat voet zet op het party-eiland bestaat uit: D-Block & S-te-Fan, Coone, Psyko Punkz, Zany, Donkey Rollers, Noize Suppressor, Kutski en MC Villain.

Luister komende week naar Slam om reis te winnen of boek je reis via www.XXlerator.nl.



Exxellent Ocean Beach Club Ibiza - 5 sep
De nieuwste hottest beach club op Ibiza is Ocean Beach Club. Matrixx gaat hier op 5 september een heerlijke Exxellent poolparty geven met oa Shermanology. De club is open van 12.00-00.00. De Exxellent DJ's draaien vanaf 15.00 uur. Heerlijk met je voetjes in de pool losgaan op de lekkerste housebeats. Tickets kosten € 20,- en zijn vanaf nu oa te bestellen via Paylogic op www.matrixx.nl.

Ibiza trip
Samen met OAD heeft Matrixx een geheel verzorgde, vierdaagse XXlerator trip samengesteld. Vertrek op zondag 2 september en terugvlucht woensdagavond 5 september. Verblijf in het prachtige 4 sterren hotel Garbi, aan het strand van Playa d'en Bossa. Deze trip kost € 580,- (inclusief XXlerator ticket). Op www.XXlerator.nl vind je meer informatie over deze trip. Ben je geïnteresseerd? Mail dan naar info@matrixx.nl!

Wil je naar Exxellent en XXlerator dan kun je bijvoorbeeld via www.ryanair.nl goedkope vliegtickets naar Ibiza boeken en makkelijk accommodaties zoeken op sites als www.bookings.com.

9 opmerkingen

jammer dat m'n vrije dagen op zijn anders was ik nog wel een dagje langer gebleven:P maar gelukkig vliegen we pas rond 22u:)

trouwens wel 40 euro duurder geworden of niet? ik meen dat het eerst 540 ipv 580 euro was
laatste aanpassing
Privilege zelf van binnen gezien deze zomer. Hoop voor ze dat het aan gaat slaan daar en dat ze het goed vol krijgen :)
Artiest {SHOWLIST artist 45831, 59648}
Het definitieve einde van ibiza als relaxed party eiland als hardstyle voet aan grond krijgt?
Uitspraak van Doptiedop op donderdag 16 augustus 2012 om 10:43:
Het definitieve einde van ibiza als relaxed party eiland als hardstyle voet aan grond krijgt?


of iedereen nou pillen vreet en naar trance/house luistert of hardstyle maakt ook niet uit..
Uitspraak van Doptiedop op donderdag 16 augustus 2012 om 10:43:
Het definitieve einde van ibiza als relaxed party eiland als hardstyle voet aan grond krijgt?


Ja, want iedereen die naar Hardstyle feesten gaat is niet relax!! :bye:

Snap je vraag niet echt......wat maakt de muzieksoort uit? Elke muzieksoort heeft ze goede en slechte volgers......lijkt mij gewoon weer een mooie aanvulling voor Ibiza....de oude tijden op Ibiza zijn toch al beetje over.....het heeft de charme van vroeger niet meer en dat heeft niks met muzieksoorten te maken. Meer met het overhypen van het eiland waardoor ook mensen met minder gevoel voor muziek de feestjes daar gaan aflopen....
Oei, Is toch een twijfelaar! Privilege is echt een zwaar dikke discotheek, afgelopen vakantie prima vermaakt met "A State Of Trance" :)

Eens kijken wie er mee willen gaan.. :)