Partyflock
 
­ Nederland

Ibiza Expressions summer sessions

gepubliceerd door , op
Ibiza Expressions
2 augustus 2012
Ibiza Expressions Y Summer Sessions 2012: Deze laatste zomer editie van Ibiza Expressions vindt plaats op vrijdag 17 augustus in de leukste designer bar van Amsterdam: The House of Rising.

Ibiza Expressions is een nieuwe clubavond in het Amsterdamse nachtleven die de sfeer, de muziek en liefde voor het nachtleven van Ibiza naar The House of Rising haalt. Elke twee maanden organiseren The House of Rising & Laughing Buddha Agency 'Ibiza Expressions'. In april 2012 is Ibiza Expressions gekozen als 'Party van de Week' door Het Parool PS. Voor deze zomereditie zijn de volgende internationale deejays naar Amsterdam gehaald om hun lekkerste Ibiza grooves te draaien:

ShowBizLiz (Nederland,Ibiza Expressions/Milkshake)
Gustin (Verenigd Koninkrijk, Floorplay)
Muzikjunki (Nederland, Pacha/Albumrelease party 'Junkyard Stories') – 3 uur durende set

Gustin zijn deejay carrière startte ruim 15 jaar geleden in Dublin (IR) waar hij draaide op de eerste house en after party's van de stad. Vanaf midden jaren '90 verhuisde hij naar de UK om daar zijn carrière in de house scene voort te zetten. Inmiddels is hij een vaste gast op de Floorplay avond in NL waar hij samen met andere internationale deejays als Danny Howells, Omid 16B en Paul Sparkes draait. Zijn muziek is een mix van pompende tech-house, progressive funk en filter house.

2012 is het jaar dat Muzikjunki's eigen debut studio album 'Junkyard Stories' is uitgegeven door het bekende Black Hole Imprint label. Het Nederlandse label dat ooit door dj Tiësto zelf is opgezet, vertegenwoordigt inmiddels een veelzijdigheid aan genres. Het nieuwe album 'Junkyard Stories' van Muzikjunki is dan ook een diverse mix van house en progressive met popachtige vocalen en disco invloeden.

Host ShowBizLiz heeft haar eigen evenementenbureau Laughing Buddha Agency. Daarnaast is zij als deejay bekend van de underground dance en gay scene in Amsterdam en is resident van Ibiza Expressions. ShowBizLiz draait inmiddels 18 jaar mee als DJ in Amsterdam, Parijs, Miami en dit jaar in Ibiza. Ook is ze bezig met het produceren van muziek op haar eigen label Buddhavibes, een deep-tech house label.

1 opmerking

Als er maar Ibiza in voor komt...