Partyflock
 
­ Nederland

Latin Lovers komt weer naar Bloemendaal en neemt 27 graden en zon mee

gepubliceerd door , op
Latin Lovers komt weer naar Bloemendaal en neemt 27 graden en zon mee
26 juli 2012
FeestLatin Lovers · on the beach
Datumzondag 19 augustus 2012
WinactieLatin Lovers actiegesloten
LocatieFuel Site
Waar de zon langzaam in de zee verdween en de temperatuur dalende was, bleef de temperatuur op de dansvloer maar stijgen. De juli editie van Latin Lovers bij Beachclub Fuel was er absoluut weer eentje voor in de boeken, om door een( Olympisch) ringetje te halen! En dat wordt op zondag 19 augustus natuurlijk weer dunnetjes over gedaan!

Strandalarm: 27 graden en zon!
Aankomend weekend belooft tropisch te verlopen met temperaturen rond de 27 graden en volop zon. Latin Lovers on the beach + tropische temperaturen = een gouden combinatie. Er wordt zondag dan ook extra groot uitgepakt bij Beachclub Fuel. Vanaf 16:00 kun je genieten van heerlijke muziek, zon en een dikke open air stage!

Line-up
Latin Lovers heeft de tombola weer laten draaien en wie worden er uit de hoge hoed getoverd voor deze zonnige editie? Allereerst de man die wederom een internationale hit achter zijn naam heeft staan op dit moment! 'Azumba' laat o.a. op Ibiza zijn sporen achter met zijn opzwepende Latijnse ritmes en gillende apen geluiden. Dit is natuurlijk niemand minder dan Latinkoning mister Gregor Salto!
Gregor staat er uiteraard niet alleen voor, René Amesz, Undercontrol, Chris Rox, Alex Cruz en MC Haits maken de line-up compleet!

(Lady)Tickets
Deze tropische editie mag je natuurlijk niet missen! Tickets kosten 14 euro en zijn verkrijgbaar op www.latin lovers.nl / www.beachclubfuel.nl en bij alle Free Record Shop winkels. Traditie getrouw zijn er voor de vele vrouwelijke Latin Lovers fans weer een beperkt aantal ladytickets verkrijgbaar. Een ladyticket is slechts 18 euro en bied toegang aan 2 dames (op=op).

Tot zondag bij tropisch Bloemendaal aan Zee.

4 opmerkingen

Dit moet een topper worden met dat weer :D
Werkzaam bij NRG VIBE
gaat weer een leuk feestje worden
Bij Ferry Corsten lekker wezen springen, mooie tent dit
Vanaf 16:00 zijn er ook tickets aan de deur verkrijgbaar :)