Partyflock
 
­ Nederland

NopeisDope op Nikky Beach, Aruba

gepubliceerd door , op
Door de hele wereld kennen mensen NopeisDope en het evenement heeft al in vele landen plaatsgevonden. Nu is het tijd voor Aruba, het voor iedereen bekende eiland in de Cariben is bij uitstek een plek waar NopeisDope thuishoort.

Met het altijd lekkere weer, het warme zeewater en de heerlijke wind die je altijd verkoeling geeft in gedachte heeft NopeisDope gekozen voor Nikky Beach als locatie. Op 11 augustus zal dit bekende stuk strand bij Oranjestad veranderd worden in een kolkende beachparty! Zoals iedereen weet is NopeisDope het feest waar je geweest moet zijn en als je in deze periode in Aruba bent mag je het natuurlijk absoluut niet missen.

NopeisDope reist niet alleen naar de andere kant van de wereld! D-Rashid zal meegaan en aangezien hij bij de populairste DJ's van Nederland hoort zal Aruba hem warm gaan verwelkomen. Ook Lucky Charmes zal het eiland opzoeken om daar één van zijn befaamde sets weg te geven. Outsiders maakt speciaal plek in zijn drukke Europa tour om 11 augustus een wervelende show te maken zoals iedereen van hem gewend is! Met Mitchell Masters en de Arubaanse Nutzbeatz is de line-up compleet en de host van de avond is de enige echte MC 101.

Kaartjes voor deze speciale NopeisDope kosten 25 AWG en zijn bij diverse vvk adressen op het eiland te krijgen. Heb je vragen stuur ze gerust naar info@nopeisdope.nl!

3 opmerkingen

helaas niet op curacao
Had een jaar eerder moeten plaats vinden daar :D