Partyflock
 
Nieuws · september 2009
­ Nederland
Studio 80 last extra feest in
woensdag 30 september 2009
Voor alle duidelijkheid: het volgende bericht is echt helemaal kut! Door een verkeerd begrijpen van de nieuwe, aangescherpte regels rond de horecasluitingstijden en het zogenaamde ‘afkoeluurtje’ in Amsterdam, is Studio 80 in mei op een doordeweeksedag twintig minuten langer open geweest dan was toegestaan. Daar wordt onze club aan het Rembrandtplein nu zwaar voor gestraft. Deze hele week, van woensdag 30 september tot en met zondag 4 oktober, moeten we - op last van de gemeente Amsterdam/Stadsdeel Centrum - een uur eerder sluiten.
Final information I love Los
dinsdag 29 september 2009
In verband met de verwachte drukte zijn er pendelbussen ingezet om je van Zaandam CS & Sloterdijk naar de North Sea Venue (Hemkade) en terug te rijden! De bussen zullen rijden van 23:00-02:00 en 04:00-06:00 uur! Deze bussen zijn gratis op vertoon van je eventticket.
Famous
dinsdag 29 september 2009
Famous is terug tijdens het Amsterdam Dance Event. Het clubconcept staat sinds 2004 voor de beste progressive housesound van Amsterdam. Famous, georganiseerd in Panama en Odeon, brengt een speciale editie met nationale en internationale sterren naar de sfeervolle en knusse Club Home
Pas zestien lentes jong en toch doorgaan tot zeven uur in de ochtend? Zodiak Commune mag het, want met zestien jaar party ervaring in de achterzak weten deze mannen als geen ander hoe ze je tot in de vroege uurtjes aan de luidsprekers gekluisterd moeten houden. Op 24 oktober kom je dan ook weer voor de ene na de andere verrassing te staan als de gebundelde krachten van de dierenriem zich verenigen tijdens Sixteen – de zestiende verjaardag van Zodiak Commune in The The Building op Strijp S in Eindhoven.
Fusion; the harder styles
maandag 28 september 2009
Na het daverende succes van de voorgaande twee edities, vindt op zaterdag 14 november 2009 opnieuw Fusion: The Harder Styles plaats in Oisterwijk. Het evenement is deze keer nóg groter opgezet en heeft een perfecte line-up.
DMtv strijkt neer in het zuiden
zaterdag 26 september 2009
Zaterdag 17 oktober strijkt de crew van DMtv weer neer in Tilburg. Na de succesvolle opening van de tour heeft Carpe DM het ensemble dit jaar andermaal kunnen strikken voor een waanzinnige Unplugged editie. De organisatie haalt met deze rijk gevulde line-up ruim 75 jaar aan ervaren dj’s binnen.
Armada Night
zaterdag 26 september 2009
Neem maar vast vrij voor de donderdag en zorg dat je op tijd bent met tickets bestellen, want woensdag 21 oktober bevind jij je in de Amsterdamse Escape.
In de maanden oktober en november zullen twee beruchte hardcore concepten uit het verleden hun weg vinden naar Sans Souci in Berlikum. Waar één van deze concepten staat voor de hardcore van nu, staat de andere garant voor de klappers uit de early hardcore periode. Beginnen er al wat belletjes te rinkelen? Not to worry, we stellen ze allebei even aan je voor...
Your Secret Dreams neemt je in de boot
donderdag 24 september 2009
Eindelijk is het weer zover op 24 oktober: het lang verwachte en veelgevraagde vervolg op de kick-off van Your Secret Dreams. Alle ingrediënten voor een wereldfeest zijn aanwezig!
Bassrulers zet Zalinaz in vuur en vlam
woensdag 23 september 2009
Zaterdag 7 november vindt de najaarseditie van Bassrulers plaats in Zalinaz Etten-Leur. Na de uitverkochte outdooreditie van afgelopen mei vestigt organisator J&E Entertainment zich wederom in de grootste discotheek van West Brabant.
Hardcore Gladiators
dinsdag 22 september 2009
Aanstaande vrijdag is het weer zover, na 2 jaar afwezigheid is er 25 september weer een nieuwe editie van Hardcore Gladiators in Limburg. Alle verschillende muziekstijlen zullen weer aan bod komen, Mainstream Hardcore, Early Rave, Speedcore, Darkcore en natuurlijk Happy Hardcore, Met internationale topartiesten als de The Stunned Guys, Noize Suppressor, Dj Plague, Smurf en Slavefriese belooft het een knaller te worden. Ook de Nederlandse toppers zijn aanwezig zoals een Dione, Partyraiser, Paul Elstak en Drokz. De upcoming talents krijgen ook een plek met namen als Chrono & The Demon Dwarf en Brothers of Hardcore.
Aanstaande zondag trapt Studio 80 af met de eerste editie van de nieuwe reeks Sunday Spirit winterseries. Na een lange zomer waarin de avond meer het karakter van festival-after had gekregen krijgt de avond hiermee weer haar eigen aard: namelijk dat van een solide zondags-clubnacht met een eigen karakter, een eigen aanhang en een eigen sound. De Man Zonder Schaduw zal het leeuwendeel van de avond draaien, en wordt hierin bijgestaan door één van de twee vaste supports: DJ Moritz.
Armada @ Amsterdam Dance Event
dinsdag 22 september 2009
Neem maar vast vrij voor de donderdag en zorg dat je op tijd bent met tickets bestellen, want 21 oktober bevind jij je in de Amsterdamse Escape.
De Franse producer, dj en bandleider Laurent Garnier geeft op vrijdag 23 oktober een liveoptreden in de Rabozaal van de Melkweg tijdens Amsterdam Dance Event. Garnier, die bekend staat om zijn muzikale diversiteit, bracht onlangs zijn nieuwe album ‘Tales of a kleptomaniac’ uit, waarop de meer organische en instrumentale kant van de technoheld wordt benadrukt. De seated / standing show in de nieuwe Rabozaal van de Melkweg is het enige liveoptreden van Garnier in Nederland.
Inmotion @ Klinch
zondag 20 september 2009
Nu de R in de maand is, duikt dansend Nederland weer de donkere clubs in voor het nachtelijk raven. Voor technoliefhebber begint de herfst bij klinch, waar op 25 september een Inmotion van allure wordt gehouden. Niemand minder dan Guy Gerber, Einzelkind, Naald & Draad en natuurlijk 2000 and One sieren het affiche.
Euroknaller in Oirschot
vrijdag 18 september 2009
U leest het goed. Voor de prijs van een euro kunt u nu genieten van deze speciale prijsknaller. Op 26 september zal de euroknaller bestaan uit een Cheeseburger, belegd met twee plakjes rauwe elektro.
Studio 80 Resident Night
donderdag 17 september 2009
Na de weergaloze eerste editie van vorige maand, waarbij Lauhaus en Boris Werner het dak er compleet afdraaiden, volgt deze maand een nieuwe editie van de Resident Night. Met een nieuwe reeks dj’s en live-acts die kind aan huis zijn in Studio 80 en ieder ook een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de sound van Amsterdams beste club.
Sexy Mother Fucker goes Fryslân
donderdag 17 september 2009
Na een zeer succesvolle en zwoele zomer zit ook voor de vetste houseparty van Nederland het lekkerste seizoen van het jaar er weer op! Na een spetterende afsluiter in het Bloemendaalse zand op 13 september wordt het weer hoog tijd om de beste clubs van Nederland te laten ‘spinnen’ zoals alleen het poesje van Sexy Mother Fucker dit kan. Club Noa heeft tijdens het afsluitende Sexy Mother Fucker Festival met haar eigen stage wederom bewezen waarom zij gekozen is tot de Beste Club van Nederland, logisch dus dat de organisatie van Sexy Mother Fucker haar eerste editie na de zomer hier organiseert! Miiiiaaaaaaauwwwww!
Vier nieuwe artiesten Fabulous bekend
donderdag 17 september 2009
Na een succesvolle tweede editie in Las Vegas, landt Fabulous binnenkort weer in Nederland. Op zaterdag 28 november zal in de Brabanthallen te ’s-Hertogenbosch voor de derde keer dit dance event plaatsvinden. De Fabulous Lucky Bird-voorverkoop is inmiddels uitverkocht! Tijd voor de start van de reguliere voorverkoop en de bekendmaking van vier nieuwe artiesten, meldden organisatoren Art of Dance en Extrema Network.
Na de twee edities van Hard Nature op 7th Sunday Festival en Gigadance Festival strijkt dit hardstyle concept op 26 september weer neer in de Effenaar. "Hardstyle to da bone" voor ieder die even al zijn zorgen wil vergeten en flink uit zijn dak wil gaan. The natural silence is weer voorbij in de Effenaar. Zoals gewend kun je in de grote zaal terecht voor het echte hardstyle geweld en in de kleine zaal deze keer een echt verjaardag feestje. Dweazle's en Freeze's B'day Crash met o.a. een zeer speciale gast. Dit kan maar een ding betekenen: knallen op 26 september in de Effenaar.
Intoxicated Sporthallen Zuid
woensdag 16 september 2009
De bekendmaking van de tweede editie was voor velen de bevestiging waar zij sinds september vorig jaar op zaten te wachten. Inmiddels zijn we bijna een jaar verder en hoeven we nog maar een paar dagen te wachten op de tweede editie van Intoxicated in de Sporthallen Zuid!
Op vrijdag 2 oktober vind in het Rotterdamse ‘Factory 010’ de eerste editie van ‘GrotesQue’ plaats, het beoogde paradepaardje van PT Events. Deze relatief nieuwe club bevind zich op de 10e verdieping van de Maassilo en bereikt daarmee de status; hoogstgelegen club locatie van Nederland. Mede door deze unieke locatie loopt de kaartverkoop harder dan verwacht en is er besloten om extra tijd in te lassen en daarmee ook een extra artiest. PT Events laat hiermee zien echt iets bijzonders te willen neerzetten voor de bezoekers van ‘GrotesQue’..
Nieuw seizoen Super Sunday
maandag 14 september 2009
Het festival seizoen zit er op, de nog restanten Marbella- of Ibizabruin op de huid is het laatste bewijs van een heerlijk zonnige zomer. Een zomer waarbij bijna elk festival uitverkocht. De Super Sunday area tijdens het Zomerkriebels festival ontplofte op verschillende momenten, door de uitzinnige dansende menigte. House leeft, dat heeft dit festival seizoen wel bewezen. Al vijf jaar lang bewijst Super Sunday elke laatste zondag van de maand, dat Nederland en Utrecht bruist en vol zit met houseminded people.
The Fabulous Moët & Chandon Night
maandag 14 september 2009
Wie er niet bij was heeft nog steeds spijt, wie er wel bij was, kon zijn/haar ogen niet geloven.de Moët & Chandon Night van Vie is de uitgaansboeken in gegaan als de meest glamoureuze nacht in de geschiedenis van het Nederlandse nachtleven. Waarom? Rivieren van champagne, fonteinen van chocolade, top entertainment, de beste DJ’s, de mooiste mensen, allemaal samengebracht onder het dak van Club Vie, de exclusieve club aan de boulevard in Rotterdam.
Het is alweer de derde keer dit jaar dat Evotions en Planet Rose de handen ineen slaan. De twee eerdere edities in 2009 waren weken van tevoren uitverkocht en dat kon ook niet anders met geweldenaars Sven Väth en Chris Liebing op de line-up. De derde en laatste Tomorrow meets Planet Rose van dit jaar is eveneens een speciale. Op 26 september viert Tomorrow haar 5-jarig bestaan en dat gebeurt in het alom geliefde Doornroosje waar uberheld Gregor Tresher zijn nieuwe album Lifewire presenteert.
Pass the dutch is back in town
zondag 13 september 2009
De zomer is weer voorbij, de vakantieherinneringen gieren nog door je lijf, en toch moet je vanaf nu weer terug naar de realiteit! Back to School, Back on the Job, just good old daily routine! Hoe hard dit ook kan zijn, en hoe veel je ook terug verlangt naar dat heerlijke vakantie gevoel, toch zijn er altijd weer de dikste party’s die je weer helemaal gelukkig maken!
Klikk Outdoor 2 & 3 oktober
zondag 13 september 2009
Jaja, het is weer zover! Boeren, burgers en buitenlui komen op 2 en 3 oktober weer massaal naar Leiden om de ontzetting van de sleutelstad te vieren. Na maandenlange Spaanse belegering was het op 3 oktober 1574 ook al feest in Leiden, want met hulp van de watergeuzen was Leiden eindelijk ontzet. Nu, 435 jaar later, zijn het niet meer de watergeuzen die met open armen ontvangen worden, maar de technotroepen onder leiding van Michel de Hey. Zij zullen Annie's, en de rest van Leiden, maar liefst twee dagen lang op zijn grondvesten doen schudden! Je raadt het al, het is weer tijd voor een dikke editie van KLIKK Outdoor!
Ex Porn Star Army Zak
zaterdag 12 september 2009
Nadat de Ex Porn Star legerbasis al eerder was gestationeerd in Noord-Holland, Gronigen en in Limburg, is het nu de beurt aan zi Germans! Zaterdag 7 november zal de slag om ZAK plaatsvinden. Door zijn strategische ligging, op een steenworp afstand van de grens, is Zak de uitgelezen locatie voor deze historische veldslag. Alarmfase 1 is aangekondigd, dit betekent dat alle militairen klaar zijn voor onmiddellijke gevechtshandelingen. Ex Porn Starbundeld zijn krachten en gaat op oorlogspad, de vraag is: durf jij mee te gaan?
Na een reeks succesvolle Diepgang feesten kan een vervolg niet uitblijven, op zaterdag 19 september is het dan ook weer tijd voor een avond vol dikke muziek en gezellige mensen in de Rotterdamse Catwalk.
Met nog minder dan een maand te gaan en de Hollywood Music Hall in Rotterdam wordt weer op zijn kop gezet door zieke beats en oorverdovende bassen. Op vrijdag 2 oktober zullen gabbers uit het hele land aanwezig zijn bij een nieuwe editie van Hardcore To The Bone. Zoals gebruikelijk wordt er weer van alles uit de kast gehaald om er wederom een geslaagde avond van te maken. Aangezien er al even geen nieuws is geweest over deze editie, is het dus weer tijd voor een kleine update.
We All Love 80's & 90's
vrijdag 11 september 2009
Op zaterdag 17 oktober presenteert radio de volgende Haagse editie van We All Love 80's & 90's in Le Paris! Waan jezelf terug in de tijd met de meest geweldige hits en beelden uit de jaren 80 en 90 in een stijlvol aangekleed Le Paris.
Op vrijdag 25 september vindt er in Watt Rotterdam een spectaculaire techno-avond plaats. In de main room viert het bekende Berlijnse platenlabel BPitch Control haar 10 jarige bestaan en in de basement presenteert Duitse Technoheld Gregor Tresher zijn nieuwe album The Life Wire. Een mooie samenloop van omstandigheden maakt deze avond voor de echte techno liefhebber er eentje om niet te mogen missen.
Creations
donderdag 10 september 2009
Creations barst 24 oktober 2009 los in de Lexion Venue in Westzaan. Speciaal voor Creations wordt de Lexion Venue in een nieuw jasje gestoken en zal de aankleding er luxe en stijlvol uitzien. Naast een mooi gestylde Lexion Venue biedt Creations meer.
Festival Impact
donderdag 10 september 2009
Impact maakt bekend welke culturele events te
bewonderen zijn op Festival Impact, zondag 20 september in het centrum van Helmond.
HEY! Birthday
donderdag 10 september 2009
Na een zomer vol met ‘HEY’ hoogtepunten staat binnenkort de volgende editie weer op het programma. Michel wordt namelijk weer een jaartje ouder; het is een traditie dat dit flink gevierd wordt in Rotterdam. Samen met Joris Voorn, Remy, Benny Rodrigues, Warren Fellow en Rauwkost zal in Parkzicht zaterdag de 19e een leuk verjaardagsfeestje gevierd worden. Zet je feestmuts dus maar op!
Studio 80 heeft een naam hoog te houden als het gaat om feesten tot je er bij neervalt. Maar alle eerdere 24 uurs-marathons vallen in het niet bij het XXL-programma, waarmee de komende Amsterdam Dance Event wordt gevierd. Amsterdam, recent in de Britse media gebombardeerd tot ‘new dance capital of the world’ is in de vierde week van oktober ook werkelijk even het centrum van de internationale dance. En, zoals te verwachten, haalt Studio 80 in die week ook alles uit de kast om het een onvergetelijke ADE te maken.
Na de release van de Franchise mix CD: “Billy the Klit” – Summer 2009, de zonovergoten, muzikale tour door Calella, Mallorca, Salou, Lloret de Mar, Chersonissos en natuurlijk de festivals, is Billy the Klit weer terug.
Lineup Masters of Hardcore
maandag 7 september 2009
Zaterdag 7 november maakt Art of Dance zich op voor de tweede editie van Masters of Hardcore – Pole Position in de TT-Hall van Assen. De website heeft inmiddels groen licht gekregen: klik hier voor de website. Nu de VIP-tickets al volledig uitverkocht zijn, kan Art of Dance ook het deelnemersveld bekendmaken van de coureurs die zich opmaken voor Lap 2!
We Are E
zaterdag 5 september 2009
Na het uitermate gezellige familiestrandfeest “E” on the Beach dat We Are E! eerder deze zomer gaf, wordt het ditmaal tijd om het feest binnen op te zoeken. Niets minder dan de tweede woonkamer van veel van de We Are E! artiesten, aka de Studio 80, dient voor deze editie als perfecte indoor spot voor een We Are E! familie setting. In tegenstelling tot bij het familiestrandfeest zal nu niet bijna het gehele rooster aantreden maar zal een kleine selectie de tent op zijn kop zetten te samen met een internationale headliner die uiteraard ook het “E” gevoel bevat.
Get infected at Infection
zaterdag 5 september 2009
De twee meest vooraanstaande Dubstep labels uit Nederland, Subway en Rwina, slaan de handen ineen en presenteren op vrijdag 25 september een Dubstep-avond in de Flexbar te Amsterdam: Infection.
The City is ‘almost’ Yours
zaterdag 5 september 2009
Het Festival dat bekend staat om zijn goede sfeer en feestvreugde staat klaar om zaterdag 12 september los te barsten. ‘The City is Yours Festival’ in Den Haag heeft vorig jaar een goede indruk achtergelaten bij het publiek door de aparte samenstelling van streetart & dance. Naast de 60 kunstenaars die het terrein zullen inkleuren staan ook de dj’s garant voor een mooie dag.
De zomer loopt langzaam op zijn einde. Rekord3r sluit op zondag 6 september het zomerseizoen af met een laatste ‘a day at the beach’ in Scheveningen. Vanaf 16:00 uur ’s middags kan in de Whoosah Beachclub gedanst, gegeten, gedronken en relaxed worden op de beats van onder andere Wouter de Moor, Michael ‘Ille Bitch’ von L, Juan Sanchez, Sandrien, Mulder ‘live’ en Jamie Lie A Kwie. En dat allemaal voor gratis.
Fame=djs - Bloomingdale
vrijdag 4 september 2009
Zondag rustdag? Niet dus! Het Bloemendaalse strand staat bomvol diehard partyminders, en Fame=djs haakt hier enthousiast op in door de beste DJS bijeen te roepen.
Turn Up The Bass neemt je weer mee terug naar de jaren 90. De Heineken Music Hall vormt wederom het decor voor de 2e editie van Turn Up The Bass. We’re back again! Op 21 november vindt in de Heineken Music Hall de 'Show Me Love edtion' plaats. Een dansfeest waar de muziek uit de jaren negentig – met veel Turn Up The Bass tracks – centraal staat. Acts en dj’s die house indertijd bij het publiek introduceerden, staan garant voor een nacht vol onversneden danspret.
Hed Kandi introduceert membership
donderdag 3 september 2009
Hed Kandi fans opgelet! Door je te registreren op hedkandi.nl word je automatisch lid van de Nederlandse Hed Kandi community. Leden krijgen veel voordelen en kopen hun kaartjes met korting. In de maandelijkse Hed Kandi nieuwsbrief ontvang je dan een link waarmee je toegang krijgt tot deze speciale kortingskaarten.
Blacklist
donderdag 3 september 2009
Faster. Harder. Stronger. Zwart vergaat niet en na een zomer vol zonnestralen is het in het najaar dus weer hoog tijd voor de duistere highlights. De donkere dagen worden keihard ingeluid met een gloednieuwe editie van Blacklist: it’s a New Era so stand black.
Fun Factory reunion
donderdag 3 september 2009
Al vijftien onstuimige jaren lang staat de Hemkade 48 als een rots in de branding van de Nederlandse party scene. Vele bekende organisaties hebben hun stempel gedrukt op deze roemruchte partylocatie op het Zaanse industrieterrein. Want zeg nou zelf; wie heeft er nou nog nooit een feest in de Hemkade meegemaakt? Op zaterdag 17 oktober 2009 trekken Multigroove en de Northsea Venue dan ook nog eens alle registers open om het 15-jarig bestaan van de Hemkade eren met de Fun Factory Reunion.
Full House Festival
woensdag 2 september 2009
Het einde van de zomer nadert en dat laat je natuurlijk niet aan je voorbij gaan. Aan het strandje van de Rijkerswoerdse Plassen staan de artiesten helemaal voor je klaar om jou van top tot teen te verwennen. De vorige editie was iedereen te spreken over het Full House Festival.
Hardcore tijdens Leidens ontzet 2009
dinsdag 1 september 2009
Het is de hoogste tijd om het party-publiek uit Leiden en omgeving te geven wat ze willen: hardcore tijdens Leidens ontzet. Underground Shock is een concept wat zich voornamelijk richt op mainstream hardcore. Op vrijdag 2 oktober 2009 zal Underground Shock terug keren met een sterke line-up in de nummer 1 locatie van Leiden, namelijk Danssalon inCasa!
Erotic Ink
dinsdag 1 september 2009
Zoals iedereen (misschien zelfs uit persoonlijke ervaring) weet zijn de ondeugende en erotische feesten flink in opmars geweest de laatste jaren. De feesten werden mooier, uitbundiger, groter. Helemaal geweldig allemaal maar hoe houd je feesten spannend en vernieuwend zonder een eenheidsworst te worden? Een flinke opgaaf en bijna onmogelijk, maar dan toch geboren: ”GoGo-Tattoo Entertainment” zal 12 september 2009 voor de eerste keer haar ”Erotic Ink” deuren openen op Partyship ”Wilsun”.
30 september 2009
Studio 80 last extra feest in
29 september 2009
Final information I love Los
Famous
Zestien jaar Zodiak Commune met Chris Liberator en CJ Bolland
28 september 2009
Fusion; the harder styles
26 september 2009
DMtv strijkt neer in het zuiden
Armada Night
25 september 2009
Overstuurd & 7 Gates to hell terug van weggeweest!
24 september 2009
Your Secret Dreams neemt je in de boot
23 september 2009
Bassrulers zet Zalinaz in vuur en vlam
22 september 2009
Hardcore Gladiators
Sunday Spirit start zondag nieuwe reeks ‘winterseries’
Armada @ Amsterdam Dance Event
21 september 2009
Laurent Garnier live in de Melkweg Rabozaal tijdens ADE
20 september 2009
Inmotion @ Klinch
18 september 2009
Euroknaller in Oirschot
17 september 2009
Studio 80 Resident Night
Sexy Mother Fucker goes Fryslân
Vier nieuwe artiesten Fabulous bekend
16 september 2009
Weer knallen op Hard Nature inclusief B-day crash
Intoxicated Sporthallen Zuid
15 september 2009
Animo nieuwe locatie groter dan verwacht
14 september 2009
Nieuw seizoen Super Sunday
The Fabulous Moët & Chandon Night
Tomorrow viert 5-jarig bestaan in Doornroosje
13 september 2009
Pass the dutch is back in town
Klikk Outdoor 2 & 3 oktober
12 september 2009
Ex Porn Star Army Zak
11 september 2009
Wouter de Moor & Dennis Ruyer in de Catwalk
Hardcore to the Bone van vijf naar zes areas
We All Love 80's & 90's
10 september 2009
Watt programmeert hoogstaande techno-avond
Creations
Festival Impact
HEY! Birthday
8 september 2009
Studio 80: Monsterprogramma Amsterdam Dance Event
Billy the Klit Special in ’t Paard van Troje
7 september 2009
Lineup Masters of Hardcore
5 september 2009
We Are E
Get infected at Infection
The City is ‘almost’ Yours
4 september 2009
Nog één keer naar het strand met Rekord3r
Fame=djs - Bloomingdale
3 september 2009
Start kaartverkoop Turn up the Bass 2009
Hed Kandi introduceert membership
Blacklist
Fun Factory reunion
2 september 2009
Full House Festival
1 september 2009
Hardcore tijdens Leidens ontzet 2009
Erotic Ink