Partyflock
 
­ Nederland

Sunday Spirit start zondag nieuwe reeks ‘winterseries’

gepubliceerd door , op
Sunday Spirit start zondag nieuwe reeks ‘winterseries’
21 september 2009
Aanstaande zondag trapt Studio 80 af met de eerste editie van de nieuwe reeks Sunday Spirit winterseries. Na een lange zomer waarin de avond meer het karakter van festival-after had gekregen krijgt de avond hiermee weer haar eigen aard: namelijk dat van een solide zondags-clubnacht met een eigen karakter, een eigen aanhang en een eigen sound. De Man Zonder Schaduw zal het leeuwendeel van de avond draaien, en wordt hierin bijgestaan door één van de twee vaste supports: DJ Moritz.

Om weer terug te keren naar de basis zal er zondag extra veel aandacht worden besteed aan een aantal elementen die Sunday Spirit uniek hebben gemaakt. De lederen fauteuils zullen weer worden aangewend, er zal worden gezorgd voor een goeie welkomstcocktail met dito refill, de sirenes worden weer van zolder gehaald en De Man Zonder Schaduw zal na een vrije september maand zijn zondagssound van een flinke dosis nieuwe winterknallers voorzien. Met andere woorden, het wordt weer een waanzinnig avondje Sunday Spirit!

Studio 80 en De Man Zonder Schaduw nodigt jullie hierbij dan ook uit om gezellig aan te schuiven. Ze weten dat het eigenlijk niet in de planning past, dat er maandag veel moet gebeuren en dat je eigenlijk rustig aan wil doen.. het hoort er allemaal bij. Denk er zondag nog eens over na, kom gewoon één biertje doen en laat je vervolgens meenemen door de muziek en het moment tot je uiteindelijk zelf om een toegift staat te vragen..

That’s the Sunday Spirit!

6 opmerkingen

Werkzaam bij Stalker
Artiest Mike Ravelli
tot je uiteindelijk zelf om een toegift staat te vragen.. That’s the Sunday Spirit!

Yeah! :cheer:
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 35370, 49215}
Yioiiihaaaa chop chop alles op zijn kop kop
Nou, ik schuif wel even aan denk ik... :yes: En cocktails, heerlijk.. Let wel: niet te vaak een refill aub ;)
laatste aanpassing
Uitspraak van M'ella op dinsdag 22 september 2009 om 18:55:
En cocktails, heerlijk..

That's the sunday spirit!