Partyflock
 
­ Nederland

Armada Night

anoniem gepubliceerd op
Armada Night
25 september 2009
Neem maar vast vrij voor de donderdag en zorg dat je op tijd bent met tickets bestellen, want woensdag 21 oktober bevind jij je in de Amsterdamse Escape.

Het Amsterdam Dance Event is een jaarlijks hoogtepunt voor iedereen into dance. Voor 5 dagen lang wordt Amsterdam bestormd door dance liefhebbers, de beste DJ's en de bekendste feestjes. Als Amsterdam resident viert Armada dit grootschalige evenement uiteraard op passende manier mee. Vorig jaar vormde Paradiso het decor voor de uitverkochte Armada @ ADE Night op woensdagavond. Met iedereen nog helder en fris, bleek dat deze avond meer dan prima werkte. Vandaar dat ook dit jaar Armada Night weer de aftrap van het Amsterdam Dance Event doet. De Escape venue, op het beroemde Rembrandtplein, zal dit jaar weer een rijtje grote Armada DJ's voorschotelen.

Allereerst is er Blake Jarrell om het publiek op te warmen met zijn geraffineerde mix van progressive-house. Vorig jaar trapte Blake Armada Night met succes af en we zijn ervan overtuigd dat hij er ook dit jaar weer een feestje van weet te maken.

Dat zelfde geldt voor Nick Bracegirdle, de man achter het legendarisch Chicane. Zijn 'Bruised Water' mash-up en nieuwe 'Poppiholla' hebben zijn status als één van de populairste live acts in de huidige dance scene weer nieuw leven in geblazen.

Nog een comeback die flink wat stof zal doen opwaaien, is die van Nick Warren en Jody Wisternoff. Hun legendarische, moeilijk te definiëren werk onder Way Out West is nooit vergeten. De jongens achter 'Killa', 'Don't Forget Me' en 'Mindcircles' zijn terug en staan klaar om de dance scene eens flink op te schudden. Met een nieuw album, 'We Love Machine', in de aankomst is Way Out West één van de heetste namen om dit jaar bij ADE te gaan bekijken.

Om de line-up compleet te maken, is er ook nog mister Armada himself. Er is geen Amsterdam Dance Event zonder hem. We hebben het hier natuurlijk over Armin van Buuren. Zijn sets tijdens Armada Night vormen ieder jaar altijd weer een hoogtepunt van deze viering van de dance movement.

Deze sterke line-up zal er ongetwijfeld voor zorgen dat de opening Night er eentje wordt om niet te vergeten. Maar uiteraard is het feestje niet compleet zonder de trouwe Armada fans. De editie van vorig jaar was binnen no time uitverkocht, dus zorg dat je je tickets zo snel mogelijk besteld. Tot bij het Amsterdam Dance Event!

8 opmerkingen

ziet er goed uit!
 
Ja deze gaan we waarschijnlijk ook wel ff doen, 2 dagen later ook Paul van Dyk en co. :D
Chicane had ik graag willen zien, maar ga al naar solarize :)
Uitspraak van Quick op zaterdag 26 september 2009 om 12:13:
solarize

+2 maar hoop voor de Armin toch heen en weer te kunnen lopen
Wow Way Out West :bounce: Die moeten ze vaker programmeren :-D
 
Helaas, maar deze laat ik voorbij gaan. Markus de dag erna en Glenn op vrijdag is mijn ADE programma
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4082, 1776}
wordt weer een druk weekend (week) ADE!! Heb er zin in!!! :)