Partyflock
 
­ Nederland

DMtv strijkt neer in het zuiden

gepubliceerd door , op
Zaterdag 17 oktober strijkt de crew van DMtv weer neer in Tilburg. Na de succesvolle opening van de tour heeft Carpe DM het ensemble dit jaar andermaal kunnen strikken voor een waanzinnige Unplugged editie. De organisatie haalt met deze rijk gevulde line-up ruim 75 jaar aan ervaren dj’s binnen. In een enerverende show zullen deze artiesten de avond voorzien van de beste en nieuwste tracks op gebied van progressive en uplifting trance in DMtv’s akoestische stijl. Met name de karakteristieke eigenschappen van het geluid in de Carpa heeft de crew van DMtv besloten in Tilburg een reprise aan te bieden.

Met het binnenhalen van Chris Cortez pakt DMtv Unplugged meteen goed uit. Cortez gaat momenteel als een raket. Voor velen wellicht een onbekende naam, maar er schuilt een groots alias achter deze man. Achter de schermen werkzaam als organisator en co-founder van TranceNation, achter de decks een raspaard dat precies weet waar hij en het publiek naar toe wil. Extase! Veel mensen verklaarde hem voor gek dat hij zijn samenwerking met Bas stop zette, juni dit jaar. Zijn visie was echter allesbepalend en heeft hem tot op heden nog geen windeieren gelegd. RAM zijn nieuwste releases bereiken momenteel de tassen van alle grote namen in de scene en zijn meest recente productie RAMsterdam is door grootmeester Armin van Buuren zelfs betiteld als de beste plaat van 2009. Kortom RAM is terug en natuurlijk een niet te missen schakel bij het ensemble van DMtv Unplugged.

Cor Fijneman, wellicht één van de meest ervaren dj’s op het toneel, heeft de gave om één te worden met ieder publiek nog steeds niet verleerd. Een altijd volle agenda is daar het bewijs van en dus ontbreekt ook hij niet op 17 oktober in Carpe DM.

De stoomtrein met topartiesten dendert rustig voort met de presentatie van Signum. Een volwaardig producer die jaar in jaar uit topproducties aflevert. Hij is er dit jaar voor het eerst bij en zal de Unplugged sessies voorzien van zijn prachtige, melodieuze sound.

Met Pat C en Adam Seller bouwt DMtv voort op haar reputatie, ook topartiesten te boeken die iets minder frequent aan het front te zien zijn, maar hun reputatie al lang en breed hebben waargemaakt in Nederlands grootste clubs.

Een unieke combinatie van artiesten, waarbij de enorme schat aan ervaring als rode draad door de avond loopt. Met Carpe DM als toplocatie, de ervaren dj’s in de booth en de altijd goede sfeer bij onze zuidelijke landgenoten en een bescheiden entreeprijs kan deze avond natuurlijk niet stuk.

5 opmerkingen

Signum (y)
 
Uitspraak van Viggo-Needletime op zondag 27 september 2009 om 15:33:
Dikke line up weer!!

Ja mag er weer zijn!