Partyflock
 
­ Nederland

The Fabulous Moët & Chandon Night

gepubliceerd door , op
The Fabulous Moët & Chandon Night
13 september 2009
FeestMoët & Chandon · Club Vie 3 Year Anniversary
Datumvrijdag 18 september 2009
LocatieVie Site
Wie er niet bij was heeft nog steeds spijt, wie er wel bij was, kon zijn/haar ogen niet geloven.de Moët & Chandon Night van Vie is de uitgaansboeken in gegaan als de meest glamoureuze nacht in de geschiedenis van het Nederlandse nachtleven. Waarom? Rivieren van champagne, fonteinen van chocolade, top entertainment, de beste DJ’s, de mooiste mensen, allemaal samengebracht onder het dak van Club Vie, de exclusieve club aan de boulevard in Rotterdam.

Nu vraag jij je af; waarom dit bericht? Waarom moet je mij eraan herinneren dat ik er niet bij was, of dat ik er wel was maar dat ik daarna nooit meer zo’n goed feest heb gehad? Dat gaat Club Vie je nu vertellen…. Club Vie is jarig. Club Vie bestaat 16 september 3 jaar en gaat dit heel, maar dan ook echt heel uitbundig vieren! Bij zo’n feestelijke gebeurtenis hoort natuurlijk een heel leuk feestje en daarom heeft Club Vie samen met Moët & Chandon besloten om de Moët & Chandon Night terug te laten komen! Wat houdt dit in? Jij krijgt nog een keer de kans om er bij te zijn! Wat kan je verwachten? Het mooiste uitgaanspubliek op hun allerbest, een fantastische line-up, over-the-top-entertainment, prachtige aankleding, fantastische prijzen en ga zo maar door. Natuurlijk krijg je ook de dingen die je van Club Vie gewend bent zoals de sfeervolle ambiance van Club Vie en het beste personeel van Nederland.

In een avond waarin luxe centraal staat kun je de beste danspasjes wagen op de sound van Irwan, Leroy Joy, D.E.F., Yucel en Mc Goodgrip! Een heerlijke mix van 80's en 90's, de beste hip hop en de meest sexy house klinken door de speakers! Naast de wonderschone dansers en danseressen zal de champagne rijkelijk vloeien! Natuurlijk zijn er voor deze unieke gelegenheid ook exclusieve Moët & Chandon VIP tafels beschikbaar! Stuur voor meer informatie en je aanvraag een email naar vip@clubvie.com Met een dresscode waarin alle dames verschijnen in hun nieuwste cocktailjurken en de heren op chique, beloofd dit een zeer speciale nacht te worden! Van Dubai tot Miami en van Barcelona tot Tokyo, Moët & Chandon Champagne wordt over de hele wereld in de meest exclusieve clubs geschonken en gedronken!