Partyflock
 
­ Nederland

Tomorrow viert 5-jarig bestaan in Doornroosje

gepubliceerd door , op
Het is alweer de derde keer dit jaar dat Evotions en Planet Rose de handen ineen slaan. De twee eerdere edities in 2009 waren weken van tevoren uitverkocht en dat kon ook niet anders met geweldenaars Sven Väth en Chris Liebing op de line-up. De derde en laatste Tomorrow meets Planet Rose van dit jaar is eveneens een speciale. Op 26 september viert Tomorrow haar 5-jarig bestaan en dat gebeurt in het alom geliefde Doornroosje waar uberheld Gregor Tresher zijn nieuwe album Lifewire presenteert.

Tomorrow is inmiddels een begrip in technoland. Als je een line-up zou maken van alle artiesten die er de afgelopen jaren hebben gedraaid heb je het feest van het jaar! Van de absolute wereldtop tot het onbekendste talent, Tomorrow heeft ze achter de draaitafels gehad. Vijf jaar na dato is Tomorrow nog altijd springlevend, al is de frequentie behoorlijk afgenomen en worden er alleen nog ‘specials’ gedaan. Feesten met een speciaal karakter die de moeite waard zijn.

Zo ook op 26 september. Dit wordt de derde keer dat Gregor Tresher op Tomorrow staat. Een bijzondere avond want Tresher beleefde zijn debuut in Nederland op Tomorrow in 2007. Toen nog vooral bekend als de schaduwproducer van Monika Kruse, maar inmiddels heeft de vriendelijke Duitser aangetoond een echte grootheid te zijn. Ook zijn aankomende album kent weer een paar instant-klassiekers enTresher krijgt daarom 3 uur de tijd om de harten van het Roosje-publiek wederom te veroveren.

En er is meer goed nieuws! De Amsterdamse live-act Rauwkost beleeft z’n debuut in de Nijmeegse technotempel! Beide heren zijn in sneltreinvaart op weg naar de top en die route kan nooit volledig zijn zonder Doornroosje op z’n kop te zetten. Hetzelfde geldt eigenlijk voor Daniel Sanchez. De geestelijk vader van Bla Bla Records en organisator van succesvolle feesten als Rotzooi en Mr. Stubnitz staat eveneens voor het eerst in Doornroosje. Hij krijgt 3 uur de tijd om de zaal op zijn eigen vertrouwde manier sfeertechnisch te perfectioneren.

In de Kleine Zaal, altijd gezellig en sfeervol, treffen we ook een primeur. Hier gaat het muzikaal alle kanten op met Loops (live), Nederlands beste bewaarde geheim op funky technogebied maar voor hoelang nog? De boys knallen erop los met dikke tracks op bijvoorbeeld Wolfskuil Records. Loops speelt een uur lang live. Daarvoor niemand minder dan de lieftallige Johanna Mercker die al eerder bewees de Kleine Zaal als haar woonkamer te zien waar ze zich helemaal thuis voelt. Dat dit het beste naar boven haalt in een artiest zal ook 26 september bewezen worden. Tot slot is er nog een verassende uitsmijter. Een vreemde eend in de bijt maar als er ergens publiek is dat niet alleen van techno houdt maar ook in is voor een portie nasty dubstep dan moet dat wel Doornroosje zijn. Met Brutuzz, Vahid en Rokus gaat het muzikaal een compleet andere kant op maar dat moet kunnen op z’n tijd. Wie energie teveel heeft weet waar die zich kan melden!

Kaarten voor Tomorrow meets Planet Rose zijn nu verkrijgbaar via www.doornroosje.nl en kosten 12 euro in de vvk. Eigenlijk geen geld voor zo’n line-up en de verwachting is dan ook dat Tomorrow wederom vroegtijdig uitverkoopt. Mocht dit niet het geval zijn dan is er altijd nog deurverkoop.

Tomorrow hoopt alle vaste bezoekers wederom te verwelkomen, dan komt het met deze nacht helemaal goed!

1 opmerking

Eerstje roosje van het nieuwe seizoen voor moi! Wordt vet!! :jaja: