Partyflock
 
­ Nederland

Famous
We’re back again

gepubliceerd door , op
Famous
24 september 2009
Famous is terug tijdens het Amsterdam Dance Event. Het clubconcept staat sinds 2004 voor de beste progressive house sound van Amsterdam. Famous, georganiseerd in Panama en Odeon, brengt een speciale editie met nationale en internationale sterren naar de sfeervolle en knusse Club Home. ALDA, organisator van Armin Only, Essence, Citymoves en medeorganisator van A Day at the Park organiseert Famous op vrijdag 23 oktober met Glenn Morrison Canada, Jerome Isma-Ae Duitsland, Matthew Dekay Nederland, Ravene Voluz (BRA) en Remy Nederland.

Na een drukke zomer en even drukke agenda’s gevuld met festivals en vluchtschema’s zijn deze DJ’s weer klaar voor de clubavonden. De grote namen en nieuw opkomende talenten staan tijdens Famous naast elkaar om een avond te verzorgen waarin progressive house centraal staat. Glenn Morrison komt uit Canada gevlogen om zijn toonaangevende label Morrison Recordings te vertegenwoordigen. De Duitse Jerome Isma-Ae stond deze zomer op de mainstage van Dance Valley en schiet in hoog tempo naar de top vanwege zijn dikke producties. En niet alleen de mannen moeten opletten wanneer de Braziliaanse schone Ravene Voluz haar plaats in de booth inneemt want ze is de verrassing van deze zomer op Ibiza. De Nederlandse inbreng komt van twee zwaargewichten. Matthew Dekay die in de Verenigde Staten een volle agenda heeft. En Remy die altijd goed draait en waarschijnlijk tot de technisch beste DJ’s ter wereld hoort.

Voor alle House Music Lovers: mis deze speciale nacht in de intieme setting van Club Home niet want het belooft een warme herfstnacht te worden!

3 opmerkingen

 
Glenn :respect: