Partyflock
 
Nieuws · juni 2008
­ Nederland
Darkcore vs Terror
maandag 30 juni 2008
Vrijdag 18 juli stort de Peppermill zich in de volledige duisternis van de ultieme battle tussen de hardste stijlen die er zijn. DNA versus CSR oftewel diepe harde kicks en scheurende sounds van Dark Negative en Anti-social tegen de medogenloze terror en speedcore van Canadian Speedcore resistance.
Dancepark 2008
maandag 30 juni 2008
Aanstaande zondag zal de tweede editie van Dancepark plaats vinden in het Oderkerkpark in Etten-Leur. Gedurende twaalf uur kunnen bezoekers genieten van een heel breed scala aan muziekgenres. De line-up, verspreid over maar liefst drie areas, liegt er niet om.
Op zaterdag 27 september vindt Project hardcore.nl plaats in de SilverDome te Zoetermeer. Dit jaar zal het ultieme hardcore concept van b2s in het teken staan van één grote arena met het hardste geluid en ruigste decor, zoals je in de SilverDome kunt verwachten.
Op zaterdag 5 juli richt dik zich op talentvolle dj's uit Rotterdam en omgeving. Vier dj-sterren van morgen nemen, samen met resident's Warren Fellow en Sandeep, plaats achter de draaitafels om te bewijzen dat zij net zo dik draaien als grote nationale en internationale artiesten. Te gast zijn Jamie Lie A Kwie, Mark Hertz & Wesley Vibes, Steelo en Kadir Pelit.
Kobyashi presents Spectrum
zaterdag 28 juni 2008
Spectrum, de multiple award winning club night uit the UK, verovert Europa. Landen als Hongarije, Denemarken, Noorwegen, Finland, Spanje, Slowakije en Australië zijn al aangedaan door dit muzikale circus, en nu is party stad nummer één dan aan de beurt: Amsterdam!
Absolutely Fantastic
zaterdag 28 juni 2008
De komende drie zomermaanden (de organisatie rekent op een zomerse september!) staat er veel moois op het programma bij Absolutely Fantastic in Off_Corso in Rotterdam. In aanloop naar een grande apotheose op 20 september kan je tijdens de augustus-editie genieten van een unieke Rotterdamse samenwerking: resident Lucien Foort zal samen met Baggi Begovic maarliefst 5 uur lang back2back achter de draaitafels staan. Een niet te missen avond dus!
De line-up van het gloednieuwe outdoor strandfestival E-play is zojuist bekendgemaakt door organisatoren Extrema Network en Art of Dance. Het dance-evenement sluit op zaterdag 6 september het ongetwijfeld onvergetelijke festivalseizoen fris af. In vijf area’s krijgen de dancestijlen eclectic, (minimal) techno, house en latin van zo’n 50 artiesten een plek aan het E3-strand van Eersel, nabij Eindhoven. Het festival richt zich bovendien op nieuwe mogelijkheden tot interactiviteit met haar bezoekers.
Megarave Germany
vrijdag 27 juni 2008
Na 14 jaar is het eindelijk weer eens tijd voor een Duitse Megrave editie. De evenzo beruchte als unieke lokatie Turbinenhalle in Oberhausen zal helemaal in het teken staan van deze unieke gebeurtenis die maar liefst 12uur non-stop (van 20.00 tot 08.00uur) zal duren!
Luminosity Beach Festival
vrijdag 27 juni 2008
Zon, zee, strand en de beste trance tunes van het moment. Dé ingrediënten voor een heerlijke zomerse dag op het Zandvoortse strand. Op zaterdag 5 juli zal Riche als locatie dienen, het feest beslaat twee volledig verzorgde en gedecoreerde feest area’s die worden omgebouwd tot tropische privéstranden. Met 20 dj’s uit binnen en buitenland, zullen de prachtige witte zand stranden maar liefst 12 uur lang het domein zijn van de vetste sounds en beats tijdens Luminosity Beach Festival 2008.
Fame=DJ’s
donderdag 26 juni 2008
Men neme een alledaags feest. Hieraan worden nauwkeurig muzieklustige partyminders toegevoegd en bevinden Fame spinners zich welverdiend op de troon. Trek daar de platte beats en een grammetje kuddevolk vanaf en voilá: een avond waar muziek is waar het allemaal om draait: back to the very beginning of the love for beats & the love of loops. Fame=Dj's saves humankind from bad music!
Escape from Alcatraz
woensdag 25 juni 2008
Brothers Festival Dome Bunnik staat zaterdag 28 juni in het teken van de beruchtste gevangenis uit de historie; Alcatraz. Het aantal ontsnappingen is op één hand te tellen. Maar uit de Alcatraz van Brothers Festival Dome wil je zeker niet vluchten. Hier hoeft niemand wasknijpers in elkaar te draaien. In plaats daarvan kunnen alle boeven een nacht lang luchten door de dansvloer te veroveren.
Thunderdome op Nature One
dinsdag 24 juni 2008
Nog een klein maandje en het is weer tijd voor hét festival van onze oosterburen: Nature One, op een van de vetste festivallocaties van Duitsland, de verlaten Raketbasis Pydna in Kastellaun/Hunsrück. Dit rauwe festival is elk jaar weer goed voor een vette line-up waar Thunderdome als hostingpartner uiteraard weer trouw aan meewerkt. Duizenden festivalgangers zullen er weer bij zijn om Neerlands trots van de hardcorescene te supporten.
Cynergize
dinsdag 24 juni 2008
Aanstaande vrijdag is het weer zover, de tot nu laatste Cynergize. Wees niet getreurd want vanaf september zal Cynergize weer groots uitpakken. Misschien wel groter dan iemand zou verwachten. Maar eerst even beginnen met de aankomende editie en waar het natuurlijk grotendeels om draait, de line-up en timetable.
Franchise
maandag 23 juni 2008
The world isn’t big enough zo lijkt men in Amsterdam te denken. Terwijl de euforie van 4 jaar Amsterdamse en Haagse edities nog maar nauwelijks getemperd is, komt de Franchise karavaan nu werkelijk op stoom. Niet alleen heeft de organisatie van het Amsterdamse concept enkele nieuwe maandelijkse residenties op het oog, zij heeft tevens een nieuwe avond aan haar portfolio toegevoegd: Franchise goes to the beach at Scheveningen, Billabong here we come!
Hardcore4life
maandag 23 juni 2008
Aanstaande zaterdag 28 juni organiseert b2s voor de tweede maal hardcore4life in de Maassilo te Rotterdam. De oude meelfabriek met zijn duistere en ondergrondse karakter wordt daarbij omgetoverd tot een waar hardcore domein. In totaal zullen vier area’s gevuld zijn met het beste aan hardcore, Darkcore, Early hardcore, Industrial en Terror. Meer dan 35 nationale en internationale top artiesten zullen hun kunsten komen vertonen.
Zoals ieder jaar heeft Lief festival de eer om in september het festivalseizoen af te sluiten. Om je alvast in de stemming te laten komen heeft Lief vandaag de site online gezet. Via deze site zullen de komende weken alle ins en outs over het festival worden gebracht.
De allesbeslissende strijd komt steeds dichterbij. Nog maar een kleine twee weken en Ground Zero Festival zal met de kracht van een atoombom losbarsten op het recreatiegebied Bussloo. Eindelijk is het dan nu tijd voor het verlossende woord. De Ground Zero Super V.I.P.'s zijn getrokken.
Living Room
vrijdag 20 juni 2008
Elke derde vrijdag van de maand is het raak in club Home te Amsterdam. Dan is het alsof je op een avond na werk thuis komt, in je eigen huiskamer, waar vanuit het niets een losgeslagen verrassingsfeestje plaatsvindt met al je beste vrienden… Dat is Living Room!
House Fever 2008
donderdag 19 juni 2008
Het HouseFever Event zal deze zomer naar het strand verhuizen. Na de succesvolle Latin House Fever edities in de Waerdse Tempel, zal House Fever 2008 Outdoor het Strand van Luna in Heerhugowaard deze zomer omtoveren tot een heus Dance Festival Area. Zaterdag 26 juli is het zover!
In overleg met de locatie is besloten dat de deuren al om 20.00 uur open gaan! En dat niet alleen. Wie jarig is trakteert dus geldt zaterdag een speciale regeling. Wie Oranje komt kijken in de Poema RAW (een grote beamer, de nodige plasmaschermen en koud bier uit de tap) hoeft daarna geen entree te betalen voor The Chaos Theory! Pas na 23.00 uur gaat de entree weer gelden voor de bezoekers die later komen.
Op 3 augustus a.s. barst het feest goed los op het Scheveningse strand bij In Touch with Salinas Sundance on the Beach! Twee bijzonder succesvolle concepten die samensmelten tot één immens strandfestijn nu Touch Events en Miss Melody eenmalig hun krachten bundelen. En aangezien Salinas van grondlegster Miss Melody haar 10e jubileum viert wordt het een bijzondere editie met fantastische acties.
Rotterdam ging in februari helemaal uitverkocht - en dus hoog tijd voor Amsterdam en omgeving om weer het echte ouderwetse stampwerk te gaan beleven... Happy hardcore komt naar The The Sand! Kom maar op met de aussi’s en de maxies, Happy hardcore is helemaal terug. The The Sand in Amsterdam staat van 22.00 tot 05.00 uur volkomen in het teken van de vrolijkste dance ooit gemaakt.
Aan een fijne dag denk je graag terug. Een leuke verjaardag, die magistrale 3-0 overwinning op Italië, die fijne dag met je vriendin aan zee, of gewoon een goed feest. Mooie momenten die je moet koesteren. Sparen en bijschrijven in het grote boek der mooie onbetaalbare herinneringen.
Treetz
vrijdag 13 juni 2008
Time flies when you’re having fun! Treetz is 3 jaar! Al 3 jaar mag Treetz in dé club van Rotterdam, Off_Corso, de club vullen met de finest eclectic sounds. Iets waar wij, als organisatie, erg trots op zijn. Het zal moeilijk zijn de foam fuif van afgelopen jaar te over treffen maar Treetz heet niet voor niks Treetz en is always a special gift. Als cadeautje voor de altijd enthousiaste Rotterdamse fans op zaterdag 14 juni de Treetz Birthday Bash NR3!
Shoot Me, I'm Famous
vrijdag 13 juni 2008
Zomertijd, komkommertijd? Niks van dit alles… Shoot Me, I'm Famous! knalt begin juli vol de zomer in met een feest waar alle ijsjes van zullen smelten! Op zaterdag 5 juli zal Off_Corso in Rotterdam het toneel zijn van een zeer sterke line-up met achtereenvolgens Born to Funk, ROOG en Lucien Foort. Shoot Me, I’m Famous is gonna rock… All summer long, want ook begin augustus zal een spetterende line-up worden gepresenteerd.
Alle sexy motherfuckers opgelet! Vrijdag 20 juni is de enige echte pre-summer edition van Sexy Mother Fucker in Zenith, Venray. De grootste club van de Benelux opent deze avond haar deuren voor grote namen als: Erick E, Sidney Samson en Benny Rodrigues. Daarnaast nog veel meer topdj’s die de ultieme line-up compleet maken. Dit wordt een superhete voorzomer…!
F*ckers! in de Powerzone
donderdag 12 juni 2008
Smeulende gebouwen sieren de Hollandse skyline en met een keiharde plof vallen de mussen van het vuurhete dak. Waaiers zijn gewenst. De celsiusgraadmeter maakt stijgende overuren en net als de mussen moeten ook zweetdruppels geloven aan de zwaartekracht. Donzige wolken maken plaats voor een broeierige zon. Er wordt gretig gebruik gemaakt van (dak)terrasjes en ook de stadsparken ondervinden een massale komst van zogeheten hanggroep-zomergroupies. Finally the time has come: Summer in the City! Now.. are you ready to join our Summer in F*cking Amsterdam-City-Party?
Aan een fijne dag denk je graag terug. Een leuke verjaardag, die magistrale 3-0 overwinning op Italië, die fijne dag met je vriendin aan zee, of gewoon een goed feest. Mooie momenten die je moet koesteren. Sparen en bijschrijven in het grote boek der mooie onbetaalbare herinneringen.
Oke, oke, de titel is een beetje misleidend, maar de boodschap komt wel goed over. Vrijdag 13 juni aanstaande kan iedereen namelijk lekker voetbal kijken op twee grote schermen in de Off_Corso in Rotterdam. De organisatie zorgt zo nu en dan voor heerlijke snacks, tijdens de spannende momenten van de wedstrijd. Na de wedstrijd kan iedereen doorgaan met de top DJ's Gregor Salto, Sidney Samson en Baggi Begovic. De wedstrijd begint om 20:00 uur en het feest gewoon om 23:00 uur. Voor het luttele bedrag van 10 euro in de voorverkoop kun je beide evenementen gewoon bijwonen. Voor aanvang van de wedstrijd geldt dat de eerste 300 bezoekers die geheel in oranje outfit komen, gratis naar binnen mogen om te genieten van de wedstrijd en de after. Tot begin tweede helft blijft de prijs op 10 euro staan, daarna gelden dus de reguliere prijzen zoals eerder vermeld.
The Chaos Theory
woensdag 11 juni 2008
Na het geweld van dhr. Kvitta met zijn 10-uurs set en de Bullshit Bookings avond is het op 21 juni weer tijd voor het geweld van de eigen residents. Niet in het minst dat van Spark Taberner, het gezicht van The Chaos Theory van het eerste uur. Hij viert zaterdag zijn verjaardag op het nieuwe Funktion One soundsysteem. Eindelijk krijgt The Chaos Theory de mogelijkheid om de Poema RAW echt te laten beven!
Grande finale Waak
woensdag 11 juni 2008
Legendarische club de De Waakzaamheid in Koog aan de Zaan gaat na 20 jaar dansglorie haar deuren sluiten. In het afsluitende weekend wordt er op vrijdag 20 juni groots uitgepakt met Grande Finale Waak. Vier klassieke Waakzaamheid organisaties slaan de handen ineen voor een prachtig afscheid van deze heldenclub.
Stel, je bent student, je studeert in Nijmegen of zeer wijde omgeving. Stel, je hebt zin in een ongelofelijk vet feest voor niet al te veel studiebijdrage, je moet tenslotte ook nog eten. Stel: Benny Rodrigues, Funkerman, Sidney Samson en Skitzofrenix komen ook. Stel: het is in The Matrixx, je betaalt maar 7,50 en dan word je nog gratis gebracht en gehaald ook. Dan kun je rustig stellen dat het wel heel erg raar zou zijn als je dit gaat missen. Academixx, The Student danceparty op donderdag 26 juni...!
Internation Festival
woensdag 11 juni 2008
Over ruim 2 weken reizen de eerste leger commando's af naar Recreatiegebied De De Bijland in Tolkamer (vlak bij Zevenaar) om te beginnen met de opbouw van het best verdedigde kamp aller tijden, Internation. Dit kamp zal op zaterdag 28 juni voor het eerst 11 uur lang strijden... Onder leiding van meer dan 35 DJ's verdeelt over 3 stages met o.a. Sidney Samson, Barry Barrylas, Headhunterz, Jones, Angerfist, Partyraiser en The Vizitor.
De zeventiende editie van Contrasts drum&bass vindt op 14 juni plaats en is tevens de laatste X-Tase party voor dit seizoen. Na deze party volgt de zomerstop en die zal hard nodig zijn. Voor X-Tase is de zomerstop nodig om de nieuwe evenementen voor te bereiden. Voor de bezoeker om te bekomen van de heftige set die YmB voor hun in CKB Underground weg zal zetten.
Line-up Solar Weekend compleet
dinsdag 10 juni 2008
De programmering van Solar Weekend is compleet en werd vandaag bekendgemaakt! Hij is weer breder dan vorig jaar; van pop tot IDM (Intelligent Dance Music), van hiphop via techno, van dubstep tot house en weer terug. En natuurlijk is er weer een dikke line-up van creatievelingen uit heel Europa!
Strictly Techno
zondag 8 juni 2008
Na de zeer geslaagde vorige editie in april, waarbij het dak er meerdere malen bijna echt afging, zijn de mannen van Strictly Techno er weer helemaal klaar voor om eens ouderwets de beuk erin te gooien. Dit doen ze tijdens een zinderende zomereditie op 14 juni, met wederom veel aandacht voor het typische Strictly geluid, wat tegenwoordig helaas vrijwel uitgestorven lijkt te zijn in Nederland. In hun geliefde technobunker Waterfront Rotterdam zal opnieuw het geluidssysteem afgebeuld worden tot je broekspijpen trillen.
Camping Disco
vrijdag 6 juni 2008
We zweten weer!! De teenslipper doet zijn intrede in de dagelijkse outfit
en Baywatch komt weer op tv. Al het broeierige wat de fijnste tijd van het
jaar aankondigt is er weer. Ook de lentekriebels tussen www.dressnocode.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A11411
en Eenheidsworst zijn nog volop aanwezig.
Framebusters heeft twee hele speciale gasten in juni. Deze mannen zijn in the UK erg hot, met kneiters van clubhits als Watchin’, Rain Down Love, Love on my Mind en Uninvited. Ook remixen kunnen ze als niemand anders, artiesten staan in de rij ervoor. Het gaat hier over niemand minder dan de Freemasons!
Zandvoort Alive
vrijdag 6 juni 2008
De zomer is in aantocht en wordt warm ontvangen. Dit jaar organiseert Divinity in samenwerking met strandtenten Skyline, Bruxelles en Mango’s namelijk het gratis toegankelijke strandfestival Zandvoort Alive. Dit festival zal dit jaar 3 keer plaatsvinden en wel op zondag 6 juli en in het weekend van 9&10 augustus op het strand van Zandvoort.
Eén van de leukste en gezelligste dancefestivals van 2007 keert dit jaar weer terug. Op zaterdag 30 Augustus vindt voor de tweede maal het Outdoor Stereo Festival plaats in Hoorn. Als locatie is wederom voor het prachtige Julianapark gekozen dat een spectaculair uitzicht over het IJsselmeer biedt. Tel daarbij op een spetterende line-up met namen als Marco V, Promo, Outblast vs Korsakoff, Benny Rodrigues, De Man Zonder Schaduw en Zatox en alle ingrediënten zijn aanwezig om er een heerlijke festivaldag van te maken!
Het is bijna zover... De roep van vele rusteloze hardcore-zielen is gehoord. Op zaterdag 7 juni 2008 treden 45 DJ’s, live-acts en MC’s van de meest duistere en obscure kant van de hardcore-scene aan in de Hemkade in Zaandam voor het hardste en meest besproken feest van dit moment; Hellbound versus Destroyed.
J.D.A.
woensdag 4 juni 2008
Vrijdag 20 juni komt steeds dichterbij. De dag voordat de zomer officieel wordt ingeluid, is er maar één manier om keihard afscheid te nemen van de grauwe tijden en het mooiste seizoen van het jaar te begroeten. Op de laatste avond van de lente kun jij maar één ding doen: “Die bass moet je niet horen, die moet je voelen!”
A day at the park
dinsdag 3 juni 2008
Nog een kleine twee weken en de kick off van A day at the park dat op 14 juni op het Arena terrein van het Amsterdamse Bos wordt gehouden is een feit. Op de kantoren van Alda en Hihat/Evotions is het een drukte van jewelste. Alles wordt er aan gedaan om van 14 juni een magische dag van te maken waarin de beleving van een zomerse dag in het park helemaal tot zijn recht komt.
Ieder jaar wordt de provincie Zeeland in de zomervakantie overspoeld door hordes toeristen uit alle windstreken. De stapavonden in de bekende Zeeuwse badplaatsen zijn bij vele mensen beroemd en berucht. Waar het vroeger aan ontbrak was een avond gevuld met alleen maar de hardere stromingen van housemuziek. Gelukkig kwam Confused Events met een uniek concept voor de zomer in de grootste discotheek van Zeeland De Hooizolder, en bracht een positieve draai aan het zomerse uitgaansleven in de provincie.
klinch:Rauw
maandag 2 juni 2008
Het is tijd voor een razend kleurrijk Rauw @ klinch weekend in juni, met veel Nederlandse talenten, kooropnamen voor het nieuwe Cowgum nummer en een van de beste buitenlandse dj’s op vrijdag in Amsterdam ziet het er naar uit dat het twee legendarische avonden gaan worden.
Wooferland is dit jaar al weer toe aan haar vijfde editie en dat betekent dat het tijd is voor een jubileum feestje. Een dubbel jubileum weliswaar, want het is dit jaar inmiddels 20 jaar geleden (1988-2008) dat house voor het eerst in Nederland werd geïntroduceerd. En waar kan je dat het beste vieren dan op het enige echte classics festival van Nederland? Wooferland belooft er daarom op zaterdag 6 september in het Recreatiegebied Houtrak in Spaarnwoude een waar spektakel van te maken voor zowel oud als jong.
Laatste info en timetable…

Het aftellen is nu echt begonnen. Nog een weekje en dan zal de derde editie van het Obsession outdoor festival in Bovenkarspel losbarsten. De weersvoorspellingen zien er goed uit, de kaartverkoop gaat echt enorm snel (een verkoop record voor Rewind Events sinds hun 15-jarige bestaan) er wordt komend weekend begonnen met de opbouw van het festivalterrein, kortom, het Obsession outdoor festival en Rewind Events zijn er helemaal klaar voor!
Na het overweldigende succes van de eerste editie vindt op zaterdag 21 juni a.s. voor de tweede keer het dance event In Vuur & Vlam “Sounds Refreshing” plaats in het Theater aan de Parade. Eerder dit jaar lieten honderden uitzinnige dansliefhebbers zich onderdompelen in de wereld van glitter en glamour in theatrale sferen. “Een geweldig feest op een bijzondere locatie” aldus velen.
Na 4 uitverkochte edities komt SpinnerzZ weer kei hard terug op vrijdag 6 juni 2008 in de super-de-luxe club 22.24 te Doetinchem. Zoals vele mensen uit Doetinchem en omgeving al weten is SpinnerzZ niet zomaar een feest, maar een heel spektakel voor 21 plus. Voor de mensen welke Club 22.24 nog niet kennen zullen wij deze voorstellen. Club 22.24 vormt een prima aanvulling op het gevarieerde horeca aanbod dat Doetinchem de uitgaande gast biedt.
De voorverkoop van Solar Weekend 2008 is gestart met de bekendmaking van de eerste namen van haar line-up. Extrema Network presenteert ook dit jaar weer hét creatieve crossoverfestival Solar Weekend 2008 op 9 en 10 augustus bij het recreatiewater ‘De Weerd’ in Roermond. Voor de campinggasten is er op vrijdag 8 augustus de inmiddels legendarische preparty op de Solar Strandcamping vanaf 16:07 uur!
30 juni 2008
Darkcore vs Terror
Dancepark 2008
27 september presenteert b2s de 4e editie van Project Hardcore.nl
28 juni 2008
DJ-sterren van morgen nemen bezit van de Catwalk
Kobyashi presents Spectrum
Absolutely Fantastic
27 juni 2008
Line-up nieuw festival E-play bekend
Megarave Germany
Luminosity Beach Festival
26 juni 2008
Fame=DJ’s
25 juni 2008
Escape from Alcatraz
24 juni 2008
Thunderdome op Nature One
Cynergize
23 juni 2008
Franchise
Hardcore4life
Na veel knutselen is ie online; Lieffestival.nl
20 juni 2008
Bekendmaking Winnaars Ground Zero Winaktie
Living Room
19 juni 2008
House Fever 2008
18 juni 2008
Oranje knalt zaterdag door Funktion One in de Poema
16 juni 2008
In touch with Salinas Sundance is hèt strandfeest van deze zomer
Zaterdag 21 juni Happy Hardcore in Amsterdam
Have a Nice Day Festival wenst iedereen een hele fijne dag
13 juni 2008
Treetz
Shoot Me, I'm Famous
12 juni 2008
Sexy Mother Fucker pre-summer edition in Zenith
F*ckers! in de Powerzone
Have a Nice Day Festival wenst iedereen een hele fijne dag!
Gratis voetbal kijken met Gregor Salto en Sidney Samson
11 juni 2008
The Chaos Theory
Grande finale Waak
Academixx: super line up en gratis vervoer
Internation Festival
10 juni 2008
Laatste Contrasts drum&bass voor de zomer
Line-up Solar Weekend compleet
8 juni 2008
Strictly Techno
6 juni 2008
Camping Disco
Freemasons te gast bij Framebusters in juni
Zandvoort Alive
5 juni 2008
Grote namen op Outdoor Stereo Festival
Time-table Hellbound versus Destroyed
4 juni 2008
J.D.A.
3 juni 2008
A day at the park
Monday Madnezz – De zomer in Zeeland
2 juni 2008
klinch:Rauw
5 jaar Wooferland, 20 jaar house
Het Obsession outdoor festival 2008
Theater Den Bosch voor tweede keer In Vuur & Vlam
DJ Jean maakt zijn debuut op SpinnerzZ Doetinchem
Allereerste namen Solar Weekend bekend