Partyflock
 
­ Nederland

House Fever 2008

anoniem gepubliceerd op
House Fever 2008
18 juni 2008
Het HouseFever Event zal deze zomer naar het strand verhuizen. Na de succesvolle Latin House Fever edities in de Waerdse Tempel, zal House Fever 2008 Outdoor het Strand van Luma in Heerhugowaard deze zomer omtoveren tot een heus Dance Festival Area. Zaterdag 26 juli is het zover! Het ultieme zomerse strandfestival komt tot leven met de eerste editie van House Fever 2008 Outdoor aan het Strand van Luna bij de Waerdse Tempel in Heerhugowaard, wat deze zomer zelfs 2x het toneel is voor de Waerdse Tempel Outdoor Dance Events. Te weten House Fever 2008 en Luna Beach 2008, gehouden op respectievelijk 26 Juli en 7 september. Op 26 juli staat de eerste DJ al om 13.00 uur klaar voor de spetterende opening van deze eerste editie van House Fever 2008 Outdoor Dance Festival. Met de voetjes in het zand, omringd door de hipste en hotste feelgood housebeats van het moment, proeven de festival bezoekers al vroeg de ultieme zomerse festivalsfeer.

One stage-One Sound-One Love
Het ‘One Stage-One Sound-One Love’ is het statement van het event en brengt de liefde voor de opzwepende latin/house & dance muziek, het ultieme zomerse strandgevoel en fashionable sexy partypeople samen op het mooie terrein van het Strand van Luna in Heerhugowaard. House Fever 2008 staat garant voor Soulvol, Funky en Latin-house, gedraaid door de de créme de la créme van de Nederlandse DJ-top; Erick E, Gregor Salto, D-Rashid ft. Andrei Russo, Ricky Rivaro, Brian S, Leroy Styles en worden bijgestaan door de de resident artists van Waerdse Tempel : Alvedo, D-Menace en Manzano. Aangevuld met extravagant entertainment en acts, belooft House Fever 2008 deze zomer een heet en opzwepend Dance-spektakel te worden, aan het prachtige Strand van Luna in Heerhugowaard.

Strand van Luna in het Park van Luna / Heerhugowaard
Terwijl we bij strand al gauw denken aan, lange files op een warme zomerdag, Noordzee en zoutwaterstrand, is het Strand van Luna, gelegen in het mooie nieuwe aangelegde Park van Luna in de Stad van de Zon – Heerhugowaard, een waanzinnig mooi stadsstrand met een gezuiverd zoetwatermeer, waarin er regelmatig pootje wordt gebaden, gezwommen, gesurft en zelfs gedoken. Gelegen naast de N242 is het festivalterrein van House Fever 2008 dan ook goed bereikbaar met als extra pluspunt => ruim voldoende én gratis parkeergelegenheid.

Wat heeft House Fever 2008 nog meer in petto? Naast de feelgood sound van de beste DJs, kun je genieten van relaxte chill area’s, verschillende (cocktail)bars, ruime keus uit eettentjes, Happy HouseFever crew en een waanzinnige partysfeer. Lekker met je voetjes in het zand, met een zomerse cocktail en beautiful partypeople om je heen, dat is toch het ultieme zomer, strand én festival gevoel?

Kaarten à 15,- ex fee zijn verkrijgbaar via de bekende ticketservice voorverkooppunten, online via Ticketservice en ook aan de kassa van de Waerdse Tempel

3 opmerkingen

Strand van Luna.... word hardstyle ramme dan :lol:
Artiest {SHOWLIST artist 49113, 157317, 15263}
Superlocatie! Bij lekker weer aanwezig ;P