Partyflock
 
­ Nederland

Sexy Mother Fucker pre-summer edition in Zenith

gepubliceerd door , op
Sexy Mother Fucker pre-summer edition in Zenith
12 juni 2008
Alle sexy motherfuckers opgelet! Vrijdag 20 juni is de enige echte pre-summer edition van Sexy Mother Fucker in Zenith, Venray. De grootste club van de Benelux opent deze avond haar deuren voor grote namen als: Erick E, Sidney Samson en Benny Rodrigues. Daarnaast nog veel meer topdj’s die de ultieme line-up compleet maken. Dit wordt een superhete voorzomer…!

Tot het vroege ochtendgloren (08.00!) kun je genieten van deze sexy danservaring. Na jarenlange clubervaring is Erick E nog steeds niet achter de decks weg te slaan! Met megasuccessen als Housequake (samen met ROOG) en Sneakerz (met Fedde le Grand) is de beat still rockin’ voor deze house godfather.
Ook topdj Benny Rodrigues is deze avond erbij. Deze Rotterdammer met Portugees bloed verstaat de kunst om met zijn draaiskills de dansvloer vol te krijgen en behoort dan ook tot het rijtje Nederlandse topdj’s.
Naast gevestigde namen als Jean en de The Partysquad treffen we een aangename nieuwkomer in de line-up. De uit Den Helder afkomstige Dj Quintino brak vorig jaar door en zijn tracks worden momenteel veel gedraaid door ervaringsdeskundigen als Laidback Luke, Erick E, Sidney Samson en Benny Rodrigues. Zijn geweldige remix heeft het zelfs gehaald op de cd Afterdark van Roger Sanchez. Met zijn enthousiasme en verrassende sets is Quintino zeker een naam om te onthouden!
En of deze line-up niet nóg spectaculairder kan hebben we deze avond ook Hardwell, Vato Gonzalez, Real El Canario en Rishi Romero voor je in de startblokken staan.

Deze megasensatie in Zenith is voor de partyliefhebber die niet kan wachten tot het So Sexy festival op 19 juli in Almere! Op dit allereerste Eclectic House festival in Nederland trekken we, naast Erick E, Benny Rodrigues en de rest van alle bovengenoemde dj’s, nóg een blik topdj’s open. Denk aan namen als Gregor Salto, Billy the Klit, Sunnery James en Ryan Marciano! Beschouw deze komende Sexy Mother Fucker dus maar alvast als een pre-festival edition en laat die sexy zomer alvast beginnen!

Met recht wordt de Zenith de grootse club van de Benelux genoemd. Deze club in het Limburgse Venray is geopend van 22.00 tot maar liefst 08.00 in de ochtend. Deze club in combinatie met Sexy Mother Fucker wordt het een hele hete voorzomer!!

Tickets zijn verkrijgbaar à €20,- via Ticketbox, Timoco en Paylogic, www.thezenith.nl en www.sexymf.eu

9 opmerkingen

 
hoog niveau hier...

niet mijn smaak muziek, maar de zenith is wel vette discotheek!
laatste aanpassing
Er zyn ook mensen die zaterdags moeten werken :(
Artiest Rico
ja ik ook en ik ga ook:P