Partyflock
 
­ Nederland

Strictly Techno

gepubliceerd door , op
Na de zeer geslaagde vorige editie in April, waarbij het dak er meerdere malen bijna echt afging, zijn de mannen van Strictly Techno er weer helemaal klaar voor om eens ouderwets de beuk erin te gooien. Dit doen ze tijdens een zinderende zomereditie op 14 juni, met wederom veel aandacht voor het typische Strictly geluid, wat tegenwoordig helaas vrijwel uitgestorven lijkt te zijn in Nederland. In hun geliefde technobunker Waterfront Rotterdam zal opnieuw het geluidssysteem afgebeuld worden tot je broekspijpen trillen. In een dance-klimaat waarin tegenwoordig de laatste trends volgen een trend op zich lijkt te zijn houdt Strictly Techno eigenwijs vast aan het programmeren van namen die nog ouderwetse echte technoklappers draaien, zoals in de hoogtijdagen van techno het geval was. Met deze koers van no-nonsense techno, waarin vooral ook veel talent van eigen bodem een kans krijgt blaast Strictly weer nieuw leven in de vrijwel ingekakte techno scene in Rotterdam. Ook deze edite staat in het teken van een stevige line up, met als headliner de uit Slovakije afkomstige dj Boss.

DJ Boss draaide al eerder wereldset op Awakenings en staat bekend om zijn donkere pompende sound, waarbij hij rollende duistere four-to-the-floor beats subtiel afwisselt met duistere offbeat kletsers, veelal afkomstig uit zijn hometown Bratislava. Sinds zijn "Parameter Jedna EP" uitkwam op Kne’Deep, het label van de legendarische dj Rush, is zijn naam op vele festivals en clubs over de hele wereld te vinden in de line up's. Met zijn eigen label Dole Gate gaat het ook goed en met releases op onder andere Arms, Audio Assault en Planet Rhythm is hij moeilijk meer weg te denken is uit de hedendaagse techno scene. Ook van de partij deze avond is de talentvolle Paul Boex. Deze uit Brabant afkomstige techno junkie heeft recent zijn eerste tracks uitgebracht op onder andere Arms en Submissions en is recent ook zijn eigen platform gestart door middel van een label. Met zijn feestjes onder de naam Mental Evolution heeft hij meerdere keren bewezen de echte techno een warm hart toe te dragen en na een jaar duidelijk zijn stempel gedrukt op de Nederlandse technoscene. Eind juni maakt hij zijn debuut op het Awakeningsfestival met partner in crime Marco Rane.

Uiteraard zijn Bas Mooy en Perry, stuwende krachten achter Strictly Techno, ook van de partij. Met een flinke dosis rammelende technokrakers waar de vonken vanaf springen zetten zij keer op keer weer de standaard voor hun langlopende techno avond. Deze avond zal dat dan ook niet anders zijn.

In de andere zaal is het collectief van 0187 records gevraagd om nog maar eens te laten horen waarin ze goed zijn… en dat is een feestje bouwen!.Verwacht hier een wat rustigere variant, maar wees niet verbaasd als het ook hier goed los gaat, met flink ‘de voetjes van de vloer’ van begin tot eind. Hun aanhang is berucht en heeft meerdere keren bewezen een feest ultiem te kunnen boosten, u bent gewaarschuwd!

10 opmerkingen

Dit wordt weer volgas smullen geblazen. :banana:
Werkzaam bij Club von Westen
Artiest {SHOWLIST artist 73226, 71218}
Hun aanhang is berucht en heeft meerdere keren bewezen een feest ultiem te kunnen boosten, u bent gewaarschuwd!

hahahaha:D
@ mindster: Vond ik ook wel heel mooi! hahaha:D
 
Werkzaam bij TheThirdfloor.nl
Artiest Gazzop
Ook al kan ik niet, ik meen het uit de grond van mijn hart:
Gelukkig zijn er toch nog organisaties die wel techno willen draaien...

Ik kan het woord minimal niet meer horen en kan wel janken als ik bij Awakenings op het buitenpodium nauwelijks een technobeat krijg te horen..Mijn toevlucht zoek ik tot de tenten, maar wanneer het zo'n (warm) weer blijft, sta je daar dan een partij te zweten, maar alles liever dan dat minimal-gejank aan te horen.

Was getekend: een Eindhovense techno-liefhebber!
standaard toch wel erg leuke relaxte gezellige feestjes :cheer:

denk dat ik deze wel ga pakken dit keer :)
 
maak je geen zorgen ivo :)

wij zullen wel minimal draaien hoor in t cafe:) lekker om te chille en biertje te doen:)

en tot awake tref je vast in een tent(H)
laatste aanpassing
Dikke shit! B)

kan er helaas niet bij zijn..