Partyflock
 
­ Nederland

Living Room
It’s like coming home

gepubliceerd door , op
Living Room
20 juni 2008
Elke derde vrijdag van de maand is het raak in club Home te Amsterdam. Dan is het alsof je op een avond na werk thuis komt, in je eigen huiskamer, waar vanuit het niets een losgeslagen verrassingsfeestje plaatsvindt met al je beste vrienden… Dat is Living Room!

Met een bonte mix van muziek en mensen op Goede vrijdag 21 maart was de eerste editie van Living Room een daverend succes! De lange rij mensen voor de deur en de enthousiaste reacties naderhand waren het sprekende bewijs. Vrijdag 20 juni is de volgende editie waar je die leuke mensen die jij wilt zien, met wie jij een drankje wil drinken en ons Oranje team wilt evalueren, en met wie jij een dansje wil wagen weer allemaal aanwezig zijn. Een feestje thuis, maar dan zonder de troep de volgende ochtend. Verwacht feel good house, classics, en meer met o.a. Frederik Abas, Hucke en Jaziah.

Op deze editie vindt tevens de eerste editie van Blondes vs. Brunettes plaats, in de slaapkamer van club Home op de bovenste verdieping. Al eeuwen is er een strijdt tussen de twee haarkleuren en zijn er genoeg vooroordelen... dom blondje, sophisticated brunettes, blondes have more fun en ga zo maar door. Het wordt hier een dolle avond die je lang zal bij blijven en waar oogverblindende blondes en brunettes tegen elkaar gaan strijden. En op welke manier is dat het beste te doen dan met een ouderwets kussengevecht! Let the battle begin....

Veel mensen ontdekken tijdens Living Room de nieuwe club Home voor het eerst en kunnen hun nogen niet geloven. De ingrijpende verbouwing is dan ook erg geslaagd te noemen en ook de meest kritische clubbers roemen de ruimere opzet, het dikke soundsystem en de speelse en huiselijke indeling van de nieuwste aanwinst van Amsterdam.

Want op de plek waar voorheen de Sinners zat, Wagenstraat 3 te Amsterdam, opende in maart de nieuwste hotspot van onze hoofdstad. Deze compleet nieuwe house georiënteerde club Home is ingericht als een huis waar je je al snel thuis zal voelen. Dit nieuwe (t)huis voor houseliefhebbers kent drie verdiepingen: de mainroom, livingroom en bedroom. Dus even bijpraten met een cocktail in de livingroom alwaar je de club betreedt, kussengevechten in de bedroom en helemaal los op de dansvloer van de mainroom, die zich beneden in de kelder van het huis bevindt.

Nieuwsgierig geworden? Check dit filmpje:


{argument 'id' ontbreekt}

1 opmerking