Partyflock
 
­ Nederland

Camping Disco

gepubliceerd door , op
Camping Disco
6 juni 2008
FeestCamping disco · Dressnocode Site
Datumzaterdag 7 juni 2008
LocatieEffenaar Site
We zweten weer!! De teenslipper doet zijn intrede in de dagelijkse outfit en Baywatch komt weer op tv! Al het broeierige wat de fijnste tijd van het jaar aankondigt is er weer. Ook de lentekriebels tussen www.dressnocode.nl en Eenheidsworst zijn nog volop aanwezig. De organisatie heeft er goede zin van gekregen en al helemaal met de volgende editie van de Camping disco op 7 juni. Na de twee eerdere uitverkochte edities is het nu alweer tijd voor de 3e editie!

Eenheidsworst gooit er een tandje bovenop. De Camping disco enters the next level. Zet je schrap voor de twee heren van Beesmunt Soundsystem, momenteel de enige echte bazen van het Amsterdamse nachtleven met hun avonden in de Paradiso, Flexbar en Jimmy Woo. Zij maken mix van Franse house, Baltimore Club, electro, favela funk en 80's waar je niet omheen kan. Dus daarom; zet je schrap. Daarnaast natuurlijk de welbekende opvoeders van het Camping disco publiek Dj's Lustige Lola und Weltschmerz. Onnavolgbaar en toch zo gewoon gebleven.

Het zeer Ongemotiveerde Kunstenaars Collectief zou, als ze zin hebben, misschien wel ergens op de avond, als het uitkomt, een act kunnen opvoeren. Wie weet, we blijven duimen. Eenheidsworst heeft wegens grote successen ook besloten om uit te breiden. Feest op de WC. Plakkerig, druk, lekker vies; tadaaa, de PleeReef! Last but zeker not least wil de organisatie jullie uitnodigen voor de Playbackshow-ow-ow-ow. Noem het nostalgie, iedereen wordt er blij van. Diep je Dance Smash Hits '91 op voor inspiratie, costuums hangen tegenwoordig weer in de H&M, shotje lekkers achter de kiezen en filmen maar. Stuur je meest amateuristische videoclipje van je playback act naar 1heidsworst@gmail.com en je kunt een plek in onze playbackshow winnen tijdens de Camping disco van 7 juni. De act wordt beoordeeld door een zeer amateuristische jury op basis van originaliteit, leukheid en leukheid.

Badminton is de bom, tot 7 juni.

2 opmerkingen

 
heej daar gaaa ik heen maar dan op een andere plek
Uitspraak van verwijderd op zondag 8 juni 2008 om 19:34:
heej daar gaaa ik heen maar dan op een andere plek

:roflol: