Partyflock
 
­ Nederland

Absolutely Fantastic

anoniem gepubliceerd op
De komende drie zomermaanden (de organisatie rekent op een zomerse september!) staat er veel moois op het programma bij Absolutely Fantastic in Off_Corso in Rotterdam. In aanloop naar een grande apotheose op 20 september kan je tijdens de augustus-editie genieten van een unieke Rotterdamse samenwerking: resident Lucien Foort zal samen met Baggi Begovic maarliefst 5 uur lang back2back achter de draaitafels staan. Een niet te missen avond dus!

Zeer zeker niet te missen is de hierboven genoemde “grande apotheose”; op zaterdag 20 september viert organisator MAW haar 11e verjaardag met “Absolutely MAW”. Het verjaardagsfeestje wordt gevierd met dj’s die een flinke stempel op de MAW geschiedenis hebben gedrukt of aan het drukken zijn. Meer nieuws volgt snel…

Allereerst is er nog een “gewone” aflevering van Absolutely Fantastic en wel op zaterdag 19 juli. Dit feest wordt overgoten met een overheerlijk Rotterdams sausje, want er staan maar liefst drie dj’s uit de Rotterdamse regio op het programma. Behalve Lucien Foort kan je ook genieten van bekende namen als Leroy Styles en Jasper Clash.

Elke maand geeft Lucien Foort acte de présence als resident van Absolutely Fantastic en draait dan natuurlijk een van zijn overheerlijke dj-sets. Luciën is inmiddels een levende legende uit de Nederlandse housescene; met zijn sublieme draaikunsten en zijn al even sublieme producties (die menig internationale hit hebben opgeleverd) vertegenwoordigd hij al meer dan 17 jaar de Nederlandse sound ver over de grenzen. Zijn ijzersterke platenkeus, direct contact met het publiek en gevoel voor opbouw zorgen keer op keer voor grote gekte op de dansvloer.

In de sfeervolle lounge is het natuurlijk de eclectic koning van Rotterdam die met de perfecte mix van diverse exotische muzieksoorten voor een welkome afwisseling van de beats in de grote zaal zal gaan zorgen. Support krijgt Viccc van Mietze B. Samen zullen zij alle muzikale grenzen en uithoeken gaan verkennen, van jazz tot house, van bossa nova tot dance classics, alles zal voorbij komen. De lounge is dan ook de perfecte plek om even te bij komen van al het geweld in de grote zaal.

Behalve het rijtje “fantastic” dj’s is er ook op zaterdag 19 juli zoals elke maand weer veel aandacht voor het vocale en visuele vermaak. MC Miss Bunty en de entertainers van Entertainment Matters zullen zeker bij gaan dragen aan de feestvreugde. Miss Bunty is al jaren één van Nederlands beste en meest gevraagde mc’s. Van Amsterdam tot Rotterdam, van Den Haag tot Maastricht, op alle grote feesten en festivals is zij van de partij. Entertainment Matters zal weer drie topmodellen afvaardigen die in uitbundige en soms spectaculaire outfits de meest fantastische dansmoves zullen vertonen in de stellages hoog boven de dansvloer.

De organisatie van Absolutely Fantastic is in handen van MAW. MAW is al ruim 10 jaar actief in de vaderlandse dancescene en is in die tijd uitgegroeid tot een van bekendste middelgrote organisaties. Met gemiddeld 60 feesten per jaar drukken zij een grote stempel op vooral de Rotterdamse uitgaansscène. Naast Absolutely Fantastic is MAW ook de organisatie achter bekende en succesvolle feesten als Winter Xtravaganza, Shoot Me, I’m Famous en Villa Achterdeur, de opvolger van de Betty Ford Clinic. Daarnaast is zij medeorganisator van Sneakerz Den Haag en Housequake Rotterdam.

Meer info over Absolutely Fantastic en flink veel foto’s van andere MAW feesten zijn te vinden op www.mawparty.nl