Partyflock
 
Nieuws · januari 2007
­ Nederland
Twisted Dance & Fashion
woensdag 31 januari 2007
De vorige editie van Twisted Dance & Fashion was wederom uitermate geslaagd met een bijzondere back2back sessie van Lucien Foort en Fedde le Grand, een drie uur lang optreden van Luciën zelf, een optreden van Fedde en de afsluitende set van Laidback Luke. Ook de modeshow van Lee met stoere jeans, sweaters, shirts, truien en accessoires sloeg in als een bom. Topkok Caspar Burgi wist weer vriend en vegetariër te verrassen met heerlijke gerechten waaronder een trio van entrees met vissoep, salade en kipmerquez, een overheerlijke rundvleessalade met aardappelbrood en gamba’s en een toetje van ijs met een biscotti van gesneden Snickers gemarineerd met Grand Marnier.
Op 9 maart 2007 zal Loco in Steenwijk op zijn grondvesten schudden, dan zal Demon Dance Events een tweede editie van Turntable masters op deze locatie doen.
Nog maar een paar nachtjes slapen en dan is het weer zo ver. Het eerste feest in 2007 van BKJN Events. Dit beloofd weer een evenement te worden dat alle voorgaande edities zal overtreffen. Met een nog uitgebreidere line-up van meer dan 60 artiesten vanuit alle hoeken van europa, zal Beter Kom Je Niet de Happydayzz laten schudden op zijn grondvesten. Het oog wil natuurlijk ook wat. Daarvoor zal er in de speciale “battle arena” een podium worden neergezet wat nog niet eerder te zien was op een evenement als deze. Mocht je nog twijfelen wat je zaterdag wil gaan doen? Voor een perfecte prijs- kwaliteit verhouding zal dit een twaalf uur durende nacht worden die je niet snel zal vergeten. vesten.
Shoot me, I'm famous
zaterdag 27 januari 2007
Na de zeer succesvolle kick-off in december van het afgelopen jaar belooft dit nieuwe eigenzinnige concept de verrassing van 2007 te gaan worden. Op zaterdag 3 februari is het zelfs dubbel feest in Off_Corso; behalve een waanzinnige nieuwe editie van Shoot Me viert Off_Corso ook nog eens haar 6 jarig bestaan! Genoeg redenen voor een feestje met een fantastische line-up dus..
Re-Style: 21 years of hardcore
vrijdag 26 januari 2007
Vrijdag 2 maart zal Re-Style een van Masters of Hardcore’s top producers zijn verjaardag vieren.
Op 24 maart 2007 organiseert Q-dance in samenwerking met Promo het eerste Hardcore feest in de Heineken Music Hall sinds Resurreqtion. De line-up van het event is zojuist bekend gemaakt.
Demon City – The Beginning
vrijdag 26 januari 2007
Het is 2136 na christus, de wereld bestaat door klimaatveranderingen en kernoorlogen nog maar uit 3 continenten; Eurazie, Austrafrika en Groot Amerika.
Na een gezellige en zeer geslaagde eerste keer heeft de organisatie van Y.E.S. besloten
Om jullie nu elke maand van een heerlijk feestje te voorzien. Voorlopig kun je dus elke eerste zondag van de maand genieten van de beste jump , hardstyle en oldschool in hartje centrum Den Haag.
Niet in een grote megadiscotheek , maar gewoon in een intieme club met een geluid dat zich kan meten met de beste van Nederland , dat is de vorige editie wel gebleken!
Waarom zou je zo gezegd maar één Superster hebben op een clubavond? Terwijl je eigenlijk een hele club vol hebt met Supersterren! En daar bedoelt Superstars niet alleen de top line-up mee, maar de clubbers zelf! Op 3 februari 2007 zal in The Power Zone Super*s (Superstars) plaatsvinden.
Zondag 4 februari gaat het doek weer op voor alweer de derde editie van het feest dat met liefde wordt gegeven, Love for people! Opnieuw staat de Palazz in Woerden centraal en laat de organisatie niets achterwege om iedereen een heerlijke afsluiting van het weekend te bieden. In een heerlijk knusse en toch verrassend veelzijdige club gaan de voeten van de vloer tot het eind van de avond. Deze keer langer open met gewijzigde openingstijden!
Orkapot – Tekno edition
donderdag 25 januari 2007
Acid freaks en Tekno zombies kunnen hun hart weer ophalen als de poorten van de underground geopend worden voor de volgende editie van Orkapot. Op 17 februari zijn de mannen van U-Niks namelijk gastheer tijdens een oorverdovende Tekno editie van Orkapot, waarbij ze je een kijkje gunnen in de wereld van roemruchte soundsystems als ‘For Acid Eyes Only’ en ‘Acid Anonymous’.
Decisions – the Love Party
woensdag 24 januari 2007
Alle liefhebbers opgelet: zaterdag 10 februari kun je weer terecht op een nieuwe editie van Decisions, the Love Party! Opnieuw in de nieuwe thuisbasis Club Latido maakt Decisions zich op voor een jaar vol nieuwe plannen en mooie feesten. Het tweede jaar van Decisions begint goed met champagne, verrassingen, een top line-up en natuurlijk die onvervalsbare partysfeer waar Decisions om bekend staat.
Housen zonder schoenen
woensdag 24 januari 2007
Wat enige tijd geleden begon als grap, is werkelijkheid geworden; een feestje waar iedereen op blote voeten loopt! Naast je jas zal je bij de garderobe ook verplicht je schoenen moeten inleveren. Maar waarom nu eigenlijk een housefeestje zonder schoenen? “Er is niets lekkerder dan uit je dak gaan op blote voetjes! Het geeft toch een super fijn gevoel om geen schoenen aan te hebben. Het gevoel van vrijheid is naar mijn mening ook waar de housescene voor staat.”, aldus organisator Mattijs van Dee.
Bij negen clubs in Amsterdam hebben bezoekers vanaf vrijdag een pasje nodig om binnen te komen. Op het pasje staan de naam, het adres, een foto en eventuele gegevens over strafbaar of baldadig gedrag van de discoganger. De kaart is voor 5 euro te koop bij de ingang van de club. Misdraagt de bezoeker zich, dan is hij enige tijd niet welkom bij alle negen deelnemende discotheken.
Drop 4: The kill tour.
maandag 22 januari 2007
26 januari zal voor de vierde maal een Drop 4.0 DnB party georganiseerd worden in de club Poema RAW in Utrecht. Drop 4.0 staat ondertussen bekend met de hardere drum and bass die gepresenteerd wordt, waarbij grote artiesten geboekt worden met aanstormend talent. Bij de vorige edities werd het tempo langzaam opgevoerd van neurofunk en techstep tot hardcore drum and bass. Doordat de dj’s vrijgelaten worden in hun stijl loopt dit soms op tot dikke old school, breakcore en tekno. Drop 4.0 mag dan met recht een veelzijdig drum and bass feest genoemd worden.
Buiten is het weer guur. Windkracht 9 was geen uitzondering deze week. Mensen snakken alweer naar de lente. En naar Crazyland 7 en 8 april. In het paasweekend van 7 en 8 april dan geeft Crazyland weer het feestweekend van de lente.

Crazyland geeft jou als bezoeker grote korting op kaarten voor Crazyland Weekend 7 en 8 april Hemkade
Smackdown - Fierce beats 'n breakz
zaterdag 20 januari 2007
Op Vrijdag 26 Januari staat het gloednieuwe concept Smackdown! op het programma, een verfrissende combinatie tussen Beats & Breakz in Doornroosje Nijmegen. Wat kunnen jullie onder andere verwachten? Een underground night vol UK-Hardcore, Frenchcore, Tekno, Drum&Bass & Breakcore, een combinatie tussen zuivere diepe kicks en snoeiende ratelende breakbeats met een heerlijke drive! Oftewel: veel variatie!
Lunatic & Miss Hysteria, The Guardian en maar liefst 41 andere dj’s zullen er op vrijdag 2 februari zorgen er - samen met het nieuwe geluid, licht en de lasers - voor dat deze extra dikke (en harde) editie van Exorcism in Shadrak te Groningen er eentje wordt die Exorcism definitief op de kaart zal zetten.
Planet Rose in februari
vrijdag 19 januari 2007
In februari 3 edities van Planet Rose in Doornroosje.
Wederom is een nieuw jaar aangebroken in deze onheilspellende wereld die house en techno heet.. Het is 2007! 2006 bracht niets dan onraad, uiteraard in spreekwoordelijke zin, maar Hengelo heeft het geweten!
Hij heeft precies een jaar geduurd, maar over een kleine week komt hij toch echt ten einde: de Neophyte World Tour ’06.
Het zal niemand ontgaan zijn. Op vrijdag 19 januari wordt onze Italiaanse held Tommyknocker 30 jaartjes oud. Dit mogen we niet ongemerkt aan ons voorbij laten gaan. Zo is er besloten door X-Factor Events om dit groots te gaan vieren. Hiervoor is ook 1 van de grootste discotheken van Nederland uitgekozen , namelijk de Time Out in Gemert.
Turn Up The 90's
donderdag 18 januari 2007
Uitgaan is voor veel mensen nog steeds een belevenis. Vooral voor jongeren is van alles te doen en zijn er vele feesten te vinden. Ben je echter de 21 jaar gepasseerd, dan houdt de keuze snel op. Het nieuwe dansconcept “Turn up the 90's” is gewoon feesten, flirten, dansen en sjansen aan de Maas, een belevenis voor iedereen van boven de 1entwintig. Een feest waar je heen gaat puur voor de gezelligheid, met leuke mensen, de best dansbare muziek en een betaalbare entreeprijs. Een feest op de mooiste locatie van Nederland, aan de Rotterdamse Maas. Vandaar dat gekozen is voor Danceclub Tropicana, qua ligging, uitstraling en inrichting absoluut dé club van Rotterdam.
Mindcontroller - Relive the past
donderdag 18 januari 2007
Aanstaande zaterdag is de Hemkade te Zaandam in de ban van een ouderwetse Mindcontroller. Hierbij staan de specialisten in early hardcore en oldskool natuurlijk voor je klaar om te zorgen voor een onvergetelijke avond down memorylane. Een van de hoogtepunten wordt ongetwijfeld het live optreden van de man achter vele hits op het Ruffneck label: The Predator.
Dynamite – Bomb the Bass
donderdag 18 januari 2007
Heerenveen ànno 2007, het grootste dorp van Friesland telt inmiddels 28.000 inwoners. Dit uit de kluiten gewassen gehucht is bij het grote publiek bekend vanwege de megafeesten die in sportcomplex Thialf worden gegeven maar wat weinige weten is dat er voor de locals slechts 3 middelgrote discotheken zijn.
Natural in Panama
dinsdag 16 januari 2007
Op 28 januari heeft Natural in samenwerking met Panama* weer een bom van een programmering gepland. Sharam Tayebi, één van de ‘famous’ Deep Dish heren, staat als headliner klaar om 4 uur lang los te gaan in de theaterzaal.
Of in het Nederlands; "Een nieuw jaar voor FHC, het begin van een nieuw tijdperk. Dit is het goede voornemen wat Frisian Hardcore Crew heeft uitgesproken. Zoals de meeste weten is FHC altijd zuinig op haar publiek en probeert voor hen altijd het beste te regelen. Nou, in 2007 zal het vaste publiek van FHC op zijn wenken worden bediend.
013 opnieuw podium voor Euphoria!
dinsdag 16 januari 2007
Op 20 januari is het zover. 013 zal het decor vormen van alweer de 6e editie van Euphoria! Met namen als Technoboy, Luna, Coone, Headhunterz en resident Leep heeft Mania Events weer 'n programmering van ongekend niveau neergezet. Samen met de lokatie, het geluidssysteem, een nieuwe lichtshow en een uitgelaten publiek, zullen dan ook alle ingrediënten aanwezig zijn om 2007 euforisch van start te laten gaan!
Het concept Geil verbreedt zijn horizon. Na drie uitverkochte edities in Noa Leeuwarden is het tijd om onze hoofdstad, Amsterdam, op z’n kop te zetten! Elke laatste vrijdag van de maand zal Mansion omgetoverd worden tot één grote geile bende.
Het nieuwe jaar is aangebroken en er is weer plaats gemaakt voor een nieuwe avond in Silly. Guaranteed Raw!
Clubavond Unity terug in Igesz
maandag 15 januari 2007
Om het uitgaanspubliek van Schagen en omstreken flink wakker te schudden zal vanaf zaterdag 03 februari aanstaande de clubavond Unity voor het eerst weer plaatsvinden in Slothotel Igesz te Schagen.
Close2heaven is back
zaterdag 13 januari 2007
Zaterdag 24 februari 2007 is het weer eens tijd voor een ouderwets gezellig feest. Organisator EarthQuake Agency, bekend van ondermeer Chillnight en Aftervibes, gaat er voor zorgen dat 24 februari een datum wordt die jullie je nog lang zullen heugen.
31 December ligt nog heel vers in het geheugen. Wat was het een spektakulaire nacht bij de Lexion! Iedereen ontdekte weer hoe lekker je kan feesten in deze dance tempel in Westzaan. Fans van Nachtboetiek (XL) en de Lexion kijken er al rijkhalzend naar uit: het beste van beide komt op zaterdag 3 februari samen op één mega spektakel: The First XXL – Wild Style Clubbing!
Geen zin om in het verleden te blijven hangen, maar om los te gaan in het heden? R.E.S.E.T is het nieuwe concept van Art of Dance, waar een juiste mix van de hardere stijlen samen komen. De Hemkade Venue in Zaandam is uitverkoren als thuisbasis, waar het geluid en lichtshow perfect zijn afgesteld voor deze stijlen muziek.
Panama has officially been Freaked
donderdag 11 januari 2007
Freakend in de Panama is zoals Freakend moet zijn: gek doen qua muziek, show, fashion en dansen. Dit alles uiteraard onder een vette line-up. Dat dit vernieuwende concept in de Amsterdamse Hotspot aanslaat, was te zien tijdens de afgelopen editie op vrijdag 5 januari jl. Na 3 edities in de Panama en 1 editie In Beachclub BLM9, waren 1100 toegestroomde partypeepz afgelopen vrijdag getuige van een uit de pan gefreakte Panama! Ook 9 februari zal de organisatie zorgdragen dat de vibe weer zeer sterk aanwezig zal zijn tijdens een nieuwe editie van Freakend in Panama!
Hard & Nasty - Midnight Pleasure
donderdag 11 januari 2007
Op 3 maart komt Massiv met een tweede editie van hun spraakmakende en stoute concept Hard & nasty. De Simplon te Groningen zal omgebouwd worden tot de meest erotische club van het Noorden. Simplon kan gezien worden als één van de mooiste locaties in het verre noorden. Dit veelzijdig poppodium is gelegen op 5 minuten van het centrum van Groningen. Simplon staat bekend om de uitstekende geluidskwaliteit in haar 2 concertzalen.
Forces of Nature lanceert nieuw concept: Rampage is een feit!
Qlimax DVD
donderdag 11 januari 2007
Op 25 november ging het als nooit tevoren los op Qlimax. Vanaf nu kun je dit terug zien op de DVD die via TicketOnline.nl verkrijgbaar is. Ook kun je bij de betere muziekwinkels terecht om een exemplaar aan te schaffen. Het document bevat in totaal meer dan 150 minuten aan materiaal.
Integrate - Time table & Extra info
woensdag 10 januari 2007
Ben je het nieuwe jaar goed ingegaan met een vet feest? Dan is het nu tijd om het technojaar 2007 in te luiden. Tijdens de 19e editie van Integrate op 19 januari zullen Frank Farrell, Bold, Miss Djax en Rush ervoor zorgen dat het (glazen) dak van de Outland eraf gaat!
Tiësto weer in Gelredome
dinsdag 9 januari 2007
Tiësto geeft in juni opnieuw een groot concert in het GelreDome in Arnhem. De exacte datum van het optreden, onder de naam 'Elements of Life', is nog niet bekend. Dat liet het management dinsdag weten. Wanneer de voorverkoop gaat beginnen, is ook nog niet duidelijk.
De Noord-Hollandse artiest Promo – alias Sebastian Hoff – geldt sinds de oprichting van zijn elektronica-imperium The Third Movement als één van de grote muzikale vernieuwers van de hardste dance. De kleine grote man uit Hoorn staat te boek als de ambassadeur van de nieuwe hardcore en zal daarom op 24 maart het beukende middelpunt vormen op een in samenwerking met Q-dance georganiseerd solo-evenement onder de noemer Q-dance presents: Promo – The Resistance Below.
Een nieuw jaar brengt altijd nieuwe goede voornemens met zich mee. Ook eventorganisators D.J. Reza Events (bekend van o.a. Glorification) en J&E Entertainment (Bassrulers) hebben weer nieuwe pijlen op hun boog voor 2007.
Transformers in de AStA
vrijdag 5 januari 2007
Het is 2007, de Transformers leven nog steeds voort. De Decepticons zijn inmiddels vertrokken naar Cybertron, maar sinds house zijn intrede deed, zijn de Autobots niet meer weg te branden uit de Nederlandse clubs. En nu zijn ze er dus weer, op 19 januari in de AStA in het wonderschone Den Haag!
Onder het motto: ‘praat, luister, lach, doe mee’ is in het nieuwe jaar iedere vrijdag van 21.00 tot 03.00 uur het Next Level DJ Café geopend. Vanuit The Q-Bar in Hilversum (Groest 124/126) hosten Ernesto vs Bastian & MC Da Silva hun wekelijkse radioshow Next Level (live te beluisteren via www.deep.fm?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A7982), waarbij publiek meer dan welkom is. Gratis toegang!
Dit weekend: Wooferland in Paradiso
donderdag 4 januari 2007
Tijdens de wintermaanden zal je niet zo snel het plan vatten om een festival te bezoeken. In je T-shirt en korte broek op een koud en vochtig veld staan is nou niet bepaald een feestje. Toch zal het gezelligste house classics festival van Nederland op zaterdag 6 januari haar eerste editie van Winter Wooferland beleven, maar dan gelukkig wel in het overdekte en warme Paradiso in Amsterdam.
Inshock
donderdag 4 januari 2007
Zaterdag 27 januari 2007 zal Evenementenhal Pica Mare te Gennep alweer voor de 3e maal het strijdtoneel vormen van het Hardstyle en Jump concept Inshock. De 2 voorgaande edities op deze locatie hebben er voor gezorgd dat de status van het feest én de organisatie behoorlijk in waarde is gestegen.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 3 januari 2007
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Ook in 2007 zijn alle organisaties welkom om op Partyflock hun feesten toe te voegen. De agendamedewerkers krijgen in de regel ongeveer 500 berichten per dag te verwerken en daarom is het agenda-beleid aangescherpt zodat de workload nog een beetje binnen de perken blijft....lees het aangescherpte beleid even goed door.
Na twee maal te hebben geoefend is het drie maal scheepsrecht, Planet Delight is geboren en daarmee het begin van een reeks feesten met steeds een nieuw en trendy thema. Stap samen met de organisatie in een wereld vol vette sounds en mooie visuals waar iedereen welkom is, zichzelf kan zijn en elkaar terug kan vinden in een sterrenstelsel vol fun en Delight.
Exclaim!
dinsdag 2 januari 2007
Waar 2006 een prima feestjaar was, belooft 2007 dit ruimschoots te overtreffen. Met in de kortste maand van het jaar al een keur aan prima feestjes, lijkt het weer niet op te kunnen. En een nieuwe editie van Exclaim! doet daar nog eens een schepje bovenop. Het in 2006 gelanceerde concept van een vijftal enthousiaste Alphenaren wordt ook dit jaar onverminderd voortgezet.
31 januari 2007
Twisted Dance & Fashion
Turntable Masters - The angels of death
Beter Kom Je Niet • Update & timetable
27 januari 2007
Shoot me, I'm famous
26 januari 2007
Re-Style: 21 years of hardcore
Q-dance presents: Promo - De line-up
Demon City – The Beginning
Y.E.S. trapt af met geweldige line up ….and house dj’s gone mad!
25 januari 2007
More Superstars in The Powerzone in 2007
From Woerden with love: Love for People
Orkapot – Tekno edition
24 januari 2007
Decisions – the Love Party
Housen zonder schoenen
23 januari 2007
Verplicht pasje voor Amsterdamse discotheken
22 januari 2007
Drop 4: The kill tour.
Grote korting op kaarten voor Crazyland Weekend in april
20 januari 2007
Smackdown - Fierce beats 'n breakz
Exorcism Hardcore concept in Groningen zet de volgende stap in de evolutie!
19 januari 2007
Planet Rose in februari
Onraad, Opkomende Muiterij! Aanstormende meisjes?
Neophyte world tour 2006 - Time Table
18 januari 2007
Tommyknocker b-day – Alle weetjes, ditjes en datjes.
Turn Up The 90's
Mindcontroller - Relive the past
Dynamite – Bomb the Bass
16 januari 2007
Natural in Panama
A new FHC year; the dawn of a new era
013 opnieuw podium voor Euphoria!
Het concept Geil verbreedt zijn horizon
15 januari 2007
Guaranteed Raw in Haagse Club Silly
Clubavond Unity terug in Igesz
13 januari 2007
Close2heaven is back
12 januari 2007
Grand Opening wild feest Nachtdienst in de Lexion
Zaterdag 10 maart 2007: Delete the old and R.E.S.E.T.
11 januari 2007
Panama has officially been Freaked
Hard & Nasty - Midnight Pleasure
Rampage: Nieuw Hardcore concept in Schagen.
Qlimax DVD
10 januari 2007
Integrate - Time table & Extra info
9 januari 2007
Tiësto weer in Gelredome
Q-dance presents: Promo - the resistance below
8 januari 2007
Heinkenszand wordt omgedoopt tot Jumpcity
5 januari 2007
Transformers in de AStA
Deep FM presents: Next level dj café
4 januari 2007
Dit weekend: Wooferland in Paradiso
Inshock
3 januari 2007
Kort nieuws van de KNIP-dienst
2 januari 2007
Aanscherping beleid Partyflockagenda
Planet Delight- A new hot place to party
Exclaim!