Partyflock
 
­ Nederland

More Superstars in The Powerzone in 2007

gepubliceerd door , op
Waarom zou je zo gezegd maar één Superster hebben op een clubavond? Terwijl je eigenlijk een hele club vol hebt met Supersterren! En daar bedoelt Superstars niet alleen de top line-up mee, maar de clubbers zelf! Op 3 februari 2007 zal in The Power Zone Super*s (Superstars) plaatsvinden.

In 2006 is er onder de naam Superstars een nieuwe hype gezet in The The Power Zone. Vanaf februari 2006 ontstond Superstars met direct een goed en sterk housend publiek. Vooral de bezoekers en sfeer sprak men elke keer weer over na een Superstars editie. Iedereen kwam als een Superstars en ging weg als een Superstars. De verhouding van mannen en vrouwen was elke keer goed en de line-up verrassend. Dit maakte Superstars tot een opvallend concept. Maar Superstars is een alleenstaand iets en mede door de slogan “We Love House Music” kan de organisatie niet spreken over één iemand of individu.

Het is het “We” gevoel wat Super*s wil onderstrepen. Dit is dan ook de reden dat Superstars in 2007 verder gaat als Super*s (Superstars). Achter de schermen is er het één en ander veranderd en dit is dan ook de reden dat in 2007 Super*s de naam zal zijn van het concept en ongeveer om de maand in The The Power Zone zal plaatsvinden. Verwacht de sterke basis die is opgebouwd in 2006, met hier en daar vernieuwende en verassende aanpassingen. Super*s wil je blijven prikkelen en uitdagen.

2006 was top, 2007 wordt beter! Met de kick-off van Super*s op 3 februari 2007 in de grootste club van Amsterdam; The The Power Zone wordt de toon gezet voor de rest van dit jaar. Sparkling House Beats komen uit de speakers van The Zone door niemand minder dan:

ROOG, Sidney Samson, Brian S, Dekky, Denniz vs. Fedor Limjoco, Ryan Marciano vs. Sunnery James! Een super line-up waarmee meteen de toon voor 2007 wordt gezet! De ene dj klinkt je misschien wat bekender in de oren dan de andere, maar trust us, ze staan stuk voor stuk garant voor kwaliteitshouse en een avond compleet uit je dak gaan! Deze dj’s zullen ondersteund worden door de rauwe rhymes en sterke vocals van upcoming talent MC Choral. Zoals in 2006 kan je ook in 2007 tijdens Super*s genieten van de filosofische beelden van VJ Macmotion, die deze avond meer dan 55 vierkante meter doek tot zijn beschikking heeft om op te projecteren.

Ook in 2007 zal Super*s je blijven trakteren op extra’s; danseressen, fotoshoots, hairstyling en ga zo maar door! Super*s zal ook in 2007 proberen vooruitstrevend te zijn en de bezoekers net dat extra te bieden waar het vaak om vraagt. Op 3 februari 2007 zal Super*s de The Power Zone een klein beetje ombouwen en je het gevoel geven alsof je op een VIP-feestje bent van één of andere celebrity. Zorg daarom dat je op je best uitziet, want er zal weer de nodige paparazzi rondlopen.

Superstars only love real house music! That’s a fact.

3 opmerkingen

Daar zijn "We" zeker bij :D
lekkere line up!
 
vet! hier wil ik naartoe