Partyflock
 
­ Nederland

A new FHC year; the dawn of a new era

gepubliceerd door , op
A new FHC year; the dawn of a new era
16 januari 2007
FeestNorthcore · Dawn of a new era
Datumzaterdag 10 maart 2007
LocatieIduna Site
Of in het Nederlands; "Een nieuw jaar voor FHC, het begin van een nieuw tijdperk. Dit is het goede voornemen wat Frisian Hardcore Crew heeft uitgesproken. Zoals de meeste weten is FHC altijd zuinig op haar publiek en probeert voor hen altijd het beste te regelen. Nou, in 2007 zal het vaste publiek van FHC op zijn wenken worden bediend.

De programmering wordt nog strakker, de prijzen blijven laag en er worden grotere namen aangetrokken uit binnen- en buitenland. Naast deze dingen zullen er ook nieuwe frisse concepten worden gelanceerd. Check regelmatig op de website van FHC of Partyflock om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen binnen FHC.

FHC, opgericht in oktober 2004 in het hoge noorden, zal zaterdag 10 maart aanstaande de zesdee editie van Northcore organiseren. De vijf vorige edities waren allemaal een groot succes dus genoeg reden om dit concept door te zetten. Deze editie zal gehouden worden in een van de stoerste lokatie in Drachten namelijk Poppodium Iduna. Nog nooit eerder werden er zoveel toppers tegelijk gebracht op een hardcorefeest in Iduna te Drachten.

Niemand minder dan Master of Hardcore Dj en voormalig Nederlands mixkampioen Bass-D, Koning Hardcore en Dreamteamer Dano en de brenger van zoete oorpijn The The Masochist zullen laten zien waarom hardcore hier is om te blijven. Een absoluut unicum voor Iduna en Drachten is het feit dat FHC het voor elkaar heeft weten te krijgen de populairste Italiaanse hardcore dj van het moment Tommyknocker te boeken. Melodieus en toch keihard en gebracht op een manier zoals niemand anders dat kan; Tommyknocker weet als geen ander het publiek uitzinnig te krijgen. Helaas kan hij door verplichtingen elders alleen vroeg op de avond aanwezig zijn maar dat mag de pret niet drukken. Naast deze 4 toppers zullen ook de zeer populaire Friesche dj's en Northern Rebels Dizzy en J-Lines hun opwachting doen in zaal 1.

In de kleine doch zeer gezellige 2de zaal draait alles om de harde house van ver vervlogen tijden (Early rave, Oldschool en Classics) toen alles (zogenaamd) nog beter was. Multigroover Dj Jordens (aka The Rapist) zal naast de lokale helden Lenn, Terrex en D-Cayed ervoor zorgen dat er een hoog kippenvelgehalte aanwezig zal zijn. Verwacht niet alleen de bekende hits maar ook die vergeten platen die de avond toendertijd zo speciaal maakte. De aankleding van deze zaal zal ook in het teken staan van Oldschool en Early Rave. Nike's, Smiley's, Aussies, Fluitjes alles uit de oude doos is welkom in deze ruimte. Geld kan je maar één keer uitgeven dus ook daarmee probeert FHC haar klanten tegemoet te komen door voor maar €13,00 deurverkoop open te zijn. Ook zal er een stand aanwezig zijn met de nieuwste merchandise en geluidsdragers.

17 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 142992, 5562}
joh... rustig aan:P
 
Vette line-up ! :D

kijk dat zijn nou leuke feestjes..
niet te duur en toch goeie dj's !
niet aanwezig, zit dan in keulen:d TARM CENTER
RAVING NIGHTMARE!!!!!!!!
zie k tommyknocker daar wel;)
laatste aanpassing
 
:d...word je blij van hé mensen
 
Uitspraak van twisted defiance op dinsdag 16 januari 2007 om 19:07:
zie k tommyknocker daar wel

of alleen daar.
 
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 16 januari 2007 om 22:54:
of alleen daar.

:no:
Artiest {SHOWLIST artist 13891, 23731}
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 16 januari 2007 om 22:54:
of alleen daar.

Tommyknocker draait in drachten Redelijk vroeg, daarna gaat hij door richting Keulen
 
echt vette line up :bounce:
kom zeker wel ff langs :D
zeer netjes en lijkt me super:D
laatste aanpassing
 
Van de partij!!! :bounce: :D
 
2e zaal erg leuk ja!!!!!

is FHC ook van de pinhead feessies??? eerder altijd in de 2 gemeenten(jirnsum)?!?!?!?! erg leuk was dat altijd :jaja:
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op maandag 22 januari 2007 om 19:57:
is FHC ook van de pinhead feessies

Nee dat was volgens mij Hard creations
ckkr mooie line-up en ckkr aanwezig:D