Partyflock
 
­ Nederland

Turn Up The 90's

gepubliceerd door , op
Feesten, flirten, dansen en sjansen voor 21+ in Tropicana Rotterdam

Uitgaan is voor veel mensen nog steeds een belevenis. Vooral voor jongeren is van alles te doen en zijn er vele feesten te vinden. Ben je echter de 21 jaar gepasseerd, dan houdt de keuze snel op. Het nieuwe dansconcept “Turn up the 90's” is gewoon feesten, flirten, dansen en sjansen aan de Maas, een belevenis voor iedereen van boven de 1entwintig. Een feest waar je heen gaat puur voor de gezelligheid, met leuke mensen, de best dansbare muziek en een betaalbare entreeprijs. Een feest op de mooiste locatie van Nederland, aan de Rotterdamse Maas. Vandaar dat gekozen is voor Danceclub Tropicana, qua ligging, uitstraling en inrichting absoluut dé club van Rotterdam.

De Jaren Negentig
Turn up the 90's laat niet veel aan de verbeelding over qua muziek. De jaren negentig had zoveel geweldige muziek, en het thema voor het feest is geboren. “Wie kent ze niet meer, Robin S, Haddaway, Gala, T-Spoon, maar ook Michael Jackson, Charly Lownoise & Mental Theo, Madonna en Take That, het zijn allemaal artiesten waarbij iedereen van boven de 21 denkt: “O ja, weet je nog toen en toen?“. Dát gevoel willen we terugbrengen of aanwakkeren bij de mensen. Een feest van herkenning uit je jeugd dus. Heel de avond lachende mensen en handjes in de lucht, dát is wat we willen.

Ben Liebrand
Een feest is geen feest zonder een DJ die het thema van het feest helemaal aanvoelt. En deze is gevonden voor de Kick-Off van Turn up the 90's in de persoon van niemand minder dan “master mixerBen Liebrand. “We zijn daarom ook erg blij en vereerd met zijn komst op 17 februari. De Radio Veronica jock staat al meer dan 25 jaar aan de absolute top en verkreeg internationale bekendheid met zijn befaamde “Grandmixen“. Ben Liebrand zal tijdens Turn up the 90's een exclusieve 3 uur durende set draaien in de grote zaal van Tropicana.

Turn up the Bass: For Those Who Likes To Groove
Omdat de jaren negentig zo enorm divers waren, heeft de organisatie van Turn up the 90's zaal twee van Tropicana compleet omgebouwd tot “Turn up the Bass: For Those Who Likes To Groove“. Het gevoel van de ‘echte’ oude houseplaten zal hier terugkeren, gemixt door o.a. Robin “Jaydee“ Albers, en de speciale gasten Hans van de Meer & Rene Bakker van Midtown Records en het toen populaire radio station “Free Radio Rotterdam” uit de jaren negentig . “De house hoort ook bij de jaren 90, maar dan wel de meest dansbare house”. Vandaar ook de naam van de zaal, een verwijzing naar de immens populaire verzamel CD’s uit de jaren negentig en de populaire radioprogramma’s van Robin Albers en Hans & Rene. Zaal twee zal dan ook echt een feest in een feest worden. De combinatie tussen de “mainstream“ jaren negentig muziek in de grote zaal en de meer “housy“ sound in zaal twee zorgt ervoor dat er echt voor iedereen wat bij zit, en dat is het unieke aan dit feest “.

Complete avond uit inclusief een Buffet!
Voor bedrijven en groepen heeft de organisatie van Turn up the 90's nog diverse unieke mogelijkheden. Wie met de complete personeelsvereniging, afdeling of gewoon met een groep gezellige collega’s of vrienden wil komen, kan een compleet arrangement boeken bij de organisatie. Het Ornament, de bovenzaal van Tropicana, wordt vanaf 20.00uur tot 23.00 uur helemaal ingericht als restaurant, waar heerlijk gegeten kan worden. Ideaal dus als start van een geweldige avond uit. De prijs voor een compleet buffet is € 35,- inclusief entree voor het feest dus absoluut betaalbaar! De arrangementen zijn te boeken bij de organisatie.

Voor Reserveringen en meer Informatie over dineren aan de maas kunt u bellen met: 010-4827700 of mailen naar: info@turnupthe90s.nl

Kaartverkoop
Om het feest laagdrempelig te houden, heeft de organisatie besloten de entreeprijs voor 17 februari te zetten op 12,50euro excl. fee. “Iedereen van boven de 21 moet kunnen komen, dit feest is voor alle mensen die houden van gezellig uitgaan en niet zo moeilijk hoeven te doen”. “Vandaar ook de lage entreeprijs, alles is al duur genoeg“.

De kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar bij alle verkooppunten van Ticketbox en alle bekende voorverkoopadressen in en om Rotterdam.

Turn up the 90's begint op 17 februari 2007 om 22.00 uur en duurt tot 05.00 uur. De minimum leeftijd is 21 jaar. Meer informatie is te vinden op www.turnupthe90s.nl / www.turnupthenineties.nl

10 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 5384, 32929}
Shiiiit wat vet!! Doe me meer van die classic's..

Tony Scott, Mc Sar and the Real Mccoy, Double-D, Tyree, Rhyme design, Mr. Lee, Black Box en ga zo maar door!!!

Uber!! ;) Yieehaaa...
Zkr vette shit... en tenminste niet zo popi jopi als andere house feesjes

Maargoed ik ben geen 21 dus het zal mij schieten!
Artiest {SHOWLIST artist 1260, 75631}
Vind het bijna erg dat ik op een andere locatie moet draaien die avond. Ben = held. :yes:
einde 05.00 uur, beetje vroeg.....

Maar misschien dat ik ff ga kijken. Tropicana is wel een vette lokatie....
 
Artiest Deffer S
He's the mixmaster!

Superdikke shit!
Nineties zijn superrrr...
Alleen nog geen kaarten te koop!!
Kaarten zijn verkrijgbaar bij Ticketbox, bij Chill Out en bij de Funky House..
Uitspraak van 2go op dinsdag 23 januari 2007 om 15:37:
Kaarten zijn verkrijgbaar bij Ticketbox, bij Chill Out en bij de Funky House..

Mooi zo :)