Partyflock
 
­ Nederland

Natural in Panama

gepubliceerd door , op
Natural in Panama
16 januari 2007
Op 28 januari heeft Natural in samenwerking met Panama* weer een bom van een programmering gepland. Sharam Tayebi, één van de ‘famous’ Deep Dish heren, staat als headliner klaar om 4 uur lang los te gaan in de theaterzaal. Voor de opwarming zal de nieuwe progressive-hype Miss Nine (GER) zorgen. Brian S, ElSandro en Jan Boom zullen in de studio voor de ‘funky sound’ zorgen die deze heerlijk zondagavond Natural compleet maakt. En de avond start lekker vroeg, zodat je jezelf niet eerst thuis hoeft te vervelen met het journaal-weekoverzicht!

Vorig jaar is het concept Natural in Amsterdam gelanceerd als een besloten feest waar je enkel op uitnodiging naar toe kon. Na 4 edities gaat het concept in 2007 door als een openbaar feest met daarin een besloten area voor de Natural members van het eerste uur.

Sharam van het duo Deep Dish behoeft weinig introductie. ‘Flashdance’ en ‘Say Hello’, twee van Deep Dish’s grootste hits, zijn bij vrijwel iedereen bekend. Na jarenlange samenwerking heeft het duo besloten om tijdelijk beide solo aan de slag te gaan. De tijdelijke scheiding van het succesvolle duo werpt zijn vruchten af. Sharam scoort momenteel in de hitlijsten met zijn release ‘P.A.T.T.’ (Party All The Time) op het eigen Yoshitoshi label. Samen of solo, ze weten het publiek altijd op de juiste manier te bespelen. Met een 4 uur durende set van Sharam is het woord muzikale extase hier niet ongepast. De man voelt het publiek als geen ander aan en als hij de smaak te pakken krijgt… Naast met touren en produceren houdt Sharam zich druk bezig met zijn labels: Deep Dish Records, Yoshitoshi Recordings en Shinichi Recordings. Drie labels die terecht bekend staan om de hun kwaliteit. En van deze pure kwaliteit kun je tijdens Natural zeker zijn.

Het fotomodel Kirstin Schrot a.k.a. Miss Nine is pas een paar jaar professioneel bezig met haar baan als DJ. Deze 22- jarige schone, geboren in het oosten van Duitsland, wist eerder hele dikke sets neer te zetten in Panama*, geen twijfel dat ook tijdens deze avond het dak eraf gaat. Ze is in 3 jaar uitgegroeid van Elite fotomodel tot DJ op internationaal top-niveau. Op haar CV prijken gigs naast vrijwel alle toppers: John Digweed, Sasha, Kevin Saunderson, Layo & Bushwacka en vele meer. De eerste Miss Nine compilatie ‘Yoshitoshi Ibiza Mixed by Miss Nine’ op het Yoshitoshi label van Deep Dish werd lovend ontvangen door vele critici. Gaat Miss Nine haar voorgaande sets in Panama* wederom overtreffen?

Zondag 28 januari op Natural. Drankje, dansje, meemaken, bijzijn en zelf beslissen!

7 opmerkingen

Hier wil ik bij zijn!
Is idd n heel lekkah CDtje Yoshitoshi Ibiza, ben benieuwd hoe ze n set neerzet zondag.
En ja, Sharam...moest em al missen bij ADE, nah maar hopen dat er weer nix tussenkomt. ;)
Wordt weer knalluh! :bounce:
 
A joh, gewoon komen ;) Ben echt benieuwd wat deze avond me gaat brengen. Zou het weer een memorabele zondag worden??
Werkzaam bij Kørknapen
Artiest {SHOWLIST artist 61786, 14781}
Uitspraak van verwijderd op woensdag 17 januari 2007 om 19:19:
A joh, gewoon komen ;) Ben echt benieuwd wat deze avond me gaat brengen. Zou het weer een memorabele zondag worden??

:P
Roger Gerressen, is dat DE Roger gerressen, die belabberde voetbal van OB3?
Uitspraak van Groovemaster4life op dinsdag 23 januari 2007 om 14:45:
Roger Gerressen, is dat DE Roger gerressen, die belabberde voetbal van OB3?

hahaha, is dit eric?? de man met de vele gezichten en de lange blonde manen? die eeuwig naar knackebreut riekt?

ps super veel zin in dit gewelige feest!
laatste aanpassing