Partyflock
 
­ Nederland

From Woerden with love: Love for People

gepubliceerd door , op
Zondag 4 februari gaat het doek weer op voor alweer de derde editie van het feest dat met liefde wordt gegeven, Love for people! Opnieuw staat de Palazz in Woerden centraal en laat de organisatie niets achterwege om iedereen een heerlijke afsluiting van het weekend te bieden. In een heerlijk knusse en toch verrassend veelzijdige club gaan de voeten van de vloer tot het eind van de avond. Deze keer langer open met gewijzigde openingstijden!

In haar korte bestaan tot nu toe heeft Love for people zich kunnen verheugen op een stijgende belangsteling en waardering. De eerste editie op 1 oktober met onder andere Mike S en Artento Divini was direct al een geslaagd feest. En natuurlijk kan iedereen zich nog het laatste feest herinneren op 3 december met Randy Katana en Bas & Ram. Je kunt op deze foto’s wel zien hoezeer iedereen het naar de zin had!

Zondag 4 februari gaat het zeker net zo goed worden. Deze keer heeft Love for people haar openingstijden iets gewijzigd waardoor het feest net iets langer kan duren. In plaats van open te zijn van 15 tot 23 uur gaat de deur op 4 februari open om 16u en gaat het feest door tot 24u! Een uur langer heerlijk feesten op de gezelligste lokatie voor de zondag, Palazz in Woerden!

Ook op de derde editie liegt de line-up er niet om en kun je weer verzekerd zijn van de allerlekkerste sounds. Twee van de heetste dj’s van dit moment maken hun acte-de-presence en brengen je het hoofd op hol. Geliefd op alle grote podia is dj Jochen Miller en geloofd als grondlegger van onder meer Xtra Large en Unique Sexy City is dj Spider. Samen een beproeft recept voor een knallend feest met een waanzinnige sfeer!

En wie op één van de eerste edities is geweest zal zich ook verheugen op de resident dj’s die de avond compleet maken, Wessel-B, Tremenda en Olivio d’Eclipse. Ook zij wisten ieders hart te raken. Samen zorgen zij onder begeleiding van Mc UB voor een weergaloze sfeer.

Love for people wordt met liefde gegeven voor de echte partyliefhebbers. De sfeer is altijd gemoedelijk en je voelt je al snel thuis in de Palazz. Dat begint al met de ruime parkeergelegenheid voor de deur, het vriendelijke deurpersoneel en de vlotte bediening. Binnen zijn er altijd vers fruit en frisse ijsjes en kun je altijd ergens een plekje vinden waar jij je het lekkerst voelt. De dj’s zetten de noot en vrolijke danseressen maken het feest helemaal af.

Om jullie nog beter tegemoet te komen gaat Love for people vanaf nu dus tot 24 uur door! Omdat de verwachting is dat het deze keer nog gezelliger wordt dan de laatste keer raadt Love for people iedereen aan om op tijd richting Woerden te vertrekken. Vanaf 16 uur is iedereen van harte welkom op de Houttuinlaan 1 in Woerden, bij Love for people in de Palazz!

10 opmerkingen

GA TOCH MAAR IS EEN KEER KIJKEN!!
MOET JE ZEKER DOEN ALS JE EENMAAL BENT GEWEEST BLIJF JE GAAN.
yep... ben ik het helemaal mee eens!
Heeel gezellig en erg leuke mensen :yes:
 
klinkt goed ja
Artiest Uno
Wordt weer KNALLUHHHHHHHH
zal ook eens kieke
 
Uitspraak van MoLoToV op vrijdag 26 januari 2007 om 14:44:
zal ook eens kieke

Blijf maar thuis!

Minimum leeftijd is 21 jaar! (en das eigenlijk ook wel jong genoeg gezien de gemiddelde leeftijd op deze feesten!
Artiest {SHOWLIST artist 107965, 10097}
let's ROCK AND ROLL!!!!!!