Partyflock
 

Third Floor

Third Floor
14 september 2018
organisator
AdresWestdijk 9
3274 KG
Heinenoord
Nederland Nederland
Telefoon+31 186 604088
KvK24471758
Linksfacebookpageinstagramxyoutube

Uitgaansagenda Third Floor

Laatste feest was op zaterdag 16 oktober 2021: Basement, Now&Wow, Rotterdam

Nieuws

Na een uitverkochte Kingsnight Special in Club Villa Thalia, maakt Mysterious plaats voor haar vernieuwde, twaalf uur durende festivaleditie. Zaterdag 25 juni maakt Mysterious haar stranddebuut op het buitenterrein van de allernieuwste beachclub van Rotterdam en omstreken: Villa on the Beach.
Smaakvol, sexy en verleidend. Zo omschrijven ze zelf het hotste strandfeest van de Randstad: Tasty on the beach! Na een volledig uitverkochte Club Vie, is Tasty terug met een strandeditie waar nog lang over gepraat zal worden. Dit keer organiseren ze Tasty op het strand van Rotterdam bij het hippe broertje van Club Villa Thalia: Villa on the Beach! De formule? Een weerbestendige beachclub met een indrukwekkend feest- en evenementenprogramma. 1
Na meerdere uitverkochte edities, drie outdoor events in De Kuip Rotterdam en acts van de grootste dj's uit de scene, viert Mysterious de verjaardag van de koning in een vernieuwende, intieme locatie. Naast een kwalitatief hoogstaande line-up wordt er groots uitgepakt voor een ongekend spektakel in Club Villa Thalia!
Na drie outdoor events in De Kuip Rotterdam, mystery acts van de grootste dj's uit de scene en meerdere uitverkochte edities, viert Mysterious op tweede kerstdag maximaal haar vierde verjaardag in Maassilo Rotterdam. Naast een verbluffende line-up wordt er groots uitgepakt voor de ultieme X-mas experience met show-elementen en special effects.
Tony junior maakt zijn debuut met zijn eigen show aankomend weekend. De eerste editie van IMMRTL vindt 7 november plaats in de Maassilo in Rotterdam.
Na een onvergetelijk festival in De Kuip gaat Mysterious op zaterdag 3 oktober 2015 verder in de Maassilo Rotterdam met als thema Stellar aka het sterrenstelsel: dus bereid je maar voor, want de Maassilo zul je op die bewuste zaterdagnacht niet terug herkennen.
Na het succes van vorig jaar kon de nieuwe editie van Mysterious Festival niet uitblijven. Het ultieme dancefeest strijkt op zaterdag 6 juni opnieuw neer in en rondom De Rotterdamse De Kuip. Het succesconcept, georganiseerd door Third Floor, is inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse partyscene. Naast een ijzersterke line-up wordt er groots uitgepakt met showelementen en special effects. Nieuw dit jaar is een extra deep / future house stage en de mogelijkheid Group Tickets en VIPkaarten te kopen.
Na het succes van de drie voorgaande edities is de grasmat van De Kuip op vrijdag 5 juni 2015 tussen 17.00 en 23.00 uur opnieuw exclusief gereserveerd voor de bezoekers van Cinéma in De Kuip. Gasten betreden het veld via de alom geprezen spelerstunnel om te netwerken, eten, drinken en dansen op muziek van de beste DJ's. De combinatie tussen de muziek van Cinéma en de omgeving van De Kuip maken Cinéma in De Kuip tot hét dance event van Rotterdam.
De mooie industriële Maassilo vol energieke feestliefhebbers die zich laten gaan op de lekkerste beats van de grootste dj's uit de scene en samen genieten van één belevenis: Mysterious 'Wildlife'. Drie area's nemen jullie mee in een waanzinnige wildlife experience.
Op zaterdag 20 december 2014 is het zover! Dan vindt alweer de derde editie van Madness plaats in de Maassilo. Deze editie is een samenwerking tussen de Maassilo en Third Floor, ook bekend van het enorm populair feest Mysterious. Met deze samenwerking garanderen ze een dikke internationale line-up, enorme shows en een volle Maassilo.
De presale tickets voor 06/12/2014 Mysterious '3 Year Anniversary' in de Maassilo, Rotterdam zijn totaal uitverkocht! In overleg met de Maassilo is besloten om ook de tickets die gereserveerd waren voor de deurverkoop per direct in de voorverkoop te doen om de doorstroom bij de deur zo spoedig mogelijk te laten verlopen i.v.m de drukte die wordt verwacht. Let op: dit zijn maar een beperkt aantal tickets!
It's an anniversary! Na meer dan 60.000 bezoekers, twee outdoor events in De Kuip Rotterdam, mystery optredens van de grootste dj's uit de scene en vele dikke uitverkochte edities in homebase De Maassilo, vieren ze hier op zaterdag 6 december 2014 de '3 Year Anniversary' van Mysterious! Naast een ijzersterke line-up wordt er groots uitgepakt met show-elementen en special effects.
Op zaterdag 4 oktober 2014 gaat de tweede editie van Madness in de Maassilo plaatsvinden! Deze editie is een samenwerking tussen de Maassilo en Third Floor, ook bekend van het enorm populaire concept Mysterious. Met deze editie zal ook het 10-jarig bestaan van de Maassilo gevierd worden en dit vraagt natuurlijk om groots uitpakken! Een dikke internationale line-up, enorme shows en een volle Maassilo zullen zorgen voor een avond om niet snel te vergeten!
Na een super dikke outdoor editie in De Kuip vindt op zaterdag 13 september 2014 de nieuwe indoor editie van Mysterious plaats in Maassilo Rotterdam. Deze editie is omgedoopt tot Mysterious 'We will never forget where we came from' en is het eerste grote indoor feest na het zomerseizoen in de Maassilo!
Na een superdikke outdoor editie in De Kuip vindt op zaterdag 13 september 2014 de nieuwe indoor editie van Mysterious plaats in Maassilo Rotterdam. Deze editie is omgedoopt tot Mysterious 'We will never forget where we came from' en is het eerste, grote indoorfeest na het zomerseizoen in de Maassilo!
Na het succes van de twee voorgaande edities is de grasmat van De De Kuip op vrijdag 6 juni 2014 tussen 17.00 en 23.00 uur opnieuw exclusief gereserveerd voor de bezoekers van Cinéma in de Kuip. Gasten betreden het veld via de alom geprezen spelerstunnel om te netwerken, eten, drinken en dansen op muziek van de beste DJ's: Andy Callister, Benny Rodrigues, Fajah Lourens, Franky Rizardo, Housequake & Undercontrol.
Na het succes van vorig jaar kon de 2014 editie van Mysterious 'Outdoor Stadium Project' niet uitblijven. Vandaar dat dit dancefeest op zaterdag 7 juni van 12:00 tot 23:00 uur opnieuw neerstrijkt op het veld van De Kuip in Rotterdam. Deze editie wordt twee keer zo groot als vorig jaar en valt ook nog eens in het Pinksterweekend dus iedereen is de dag erna lekker vrij!
Na een aantal compleet uitverkochte edities in de Maassilo en de Kuip in Rotterdam vindt op zaterdag 7 december 2013 de nieuwe editie van Mysterious plaats in de Maassilo in Rotterdam. En wel een hele speciale editie, want ze bestaan twee jaar! Vandaar is deze editie omgedoopt tot Mysterious '2 Year Anniversary'. 2
Zaterdag 2 november 2013 is een datum die zeker in jouw agenda moet staan. Op deze datum vindt de eerste editie plaats van Madness indoor festival georganiseerd door Third Floor (bekend van het megaconcept Mysterious) in de Maassilo in Rotterdam! Naast een internationale dikke line-up zal er groots uitgepakt worden!
Na een compleet uitverkochte outdoor editie op het veld in De Kuip vindt op zaterdag 14 september 2013 de nieuwe editie van Mysterious plaats op onze homebase de Maassilo in Rotterdam. Dit is het eerste grote feest na de zomerstop in de Maassilo.
Na een compleet uitverkochte outdoor editie op het veld in De Kuip vindt op zaterdag 14 september 2013 de nieuwe editie van Mysterious plaats op de homebase: Maassilo in Rotterdam. Dit is het eerste grote feest na de zomerstop in de Maassilo.
Na twee compleet uitverkochte edities in de Maassilo vindt op zaterdag 29 juni van 14:00 tot 23:00 de nieuwe editie van Mysterious plaats. Dankzij de trouwe bezoekers gaan ze deze zomer naar buiten op de meest bijzondere en mooiste outdoor locatie in Rotterdam! Het feest vindt plaats op het heilige gras van De Kuip en het stadionterrein. 6
Na twee compleet uitverkochte edities in de Maassilo vindt op zaterdag 29 juni van 14:00 tot 23:00 de nieuwe editie van Mysterious plaats. Dankzij onze trouwe bezoekers gaan wij deze zomer naar buiten op de meest bijzondere en mooiste outdoor locatie in Rotterdam!
Na twee compleet uitverkochte edities in de Maassilo vindt op zaterdag 29 juni de nieuwe editie van Mysterious plaats. Het kon niet uitblijven: dankzij de trouwe bezoekers gaan ze deze zomer naar buiten op de meest bijzondere en mooiste outdoor locatie in Rotterdam, De De Kuip! 15
Na een compleet uitverkochte editie in december vindt op zaterdag 30 maart de nieuwe editie van Mysterious plaats in de Maassilo in Rotterdam. Het succesconcept, georganiseerd door Third Floor, is inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse partyscene. De early bird tickets waren dan ook in recordtempo uitverkocht en de normale voorverkoop loopt ook als een trein!
Op zaterdag 1 december 2012 vindt de nieuwe editie van Mysterious plaats in de Maassilo in Rotterdam. Precies één jaar geleden ging dit succesconcept hier van start en is niet meer weg te denken uit de Nederlandse partyscene. Dit moet gevierd worden en daarom is deze editie omgedoopt tot Mysterious '1 Year Anniversary'! 2
Op zaterdag 1 december 2012 vindt de nieuwe editie van Mysterious plaats in de Maassilo in Rotterdam. Precies één jaar geleden ging dit succesconcept hier van start en is niet meer weg te denken uit de Nederlandse partyscene. Dit moet gevierd worden en daarom is deze editie omgedoopt tot Mysterious '1 Year Anniversary'! 1
Op zaterdag 1 december 2012 vindt de nieuwe editie van Mysterious plaats in de Maassilo in Rotterdam. Precies één jaar geleden ging dit succes-concept hier van start en is niet meer weg te denken uit de Nederlandse partyscene. Dit moet gevierd worden en daarom is deze editie omgedoopt tot Mysterious '1 Year Anniversary'! 2
Aanstaande zondag 9 september wordt het maar liefst 25 graden! De bikini's en zonnebrillen kunnen uit de kast, want Mysterious on the Beach 'Grand Summer Season Closing' vindt plaats bij Beachclub Vroeger in Bloemendaal. Het wordt een ware invasie van alle mysterieuze mensen in Nederland! 4
Op zondag 9 september 2012 vindt de nieuwe editie plaats van Mysterious bij Beachclub Vroeger in Bloemendaal. Het wordt een ware invasie van alle mysterieuze mensen in Nederland! 2
Op zondag 24 juni 2012 vindt de nieuwe editie plaats van Mysterious, deze keer is de locatie Beachclub Vroeger in Bloemendaal. Het wordt een ware invasie van alle mysterieuze mensen in Nederland!
Op vrijdag 15 juni 2012 is de veelgeprezen grasmat van De Kuip van 17.00 tot 23.00 uur exclusief gereserveerd voor de gasten van Cinema in De Kuip. Cinema, een van de succesvolste clubs in Rotterdam geeft, in samenwerking met Stadion Feijenoord, een feest op de meest bijzondere locatie van Rotterdam: de middenstip van De Kuip. 4
Op zondag 24 juni 2012 vindt de nieuwe editie plaats van Mysterious, deze keer is de locatie Beachclub Vroeger in Bloemendaal. Het wordt een ware invasie van alle mysterieuze mensen in Nederland! 4
Op vrijdag 15 juni 2012 is de veelgeprezen grasmat van De De Kuip van 17.00 tot 23.00 uur exclusief gereserveerd voor de gasten van Cinema in De Kuip. Cinéma, de succesvolste club in Rotterdam geeft, in samenwerking met Stadion Feijenoord, een feest op de meest bijzondere locatie van Rotterdam: de middenstip van De De Kuip. 7
Op zondag 6 mei 2012 vindt de nieuwe editie van Love Generation plaats in Beachclub Vroeger in Bloemendaal. En wat voor een editie!? Love Generation viert haar tweejarige bestaan! Al twee seizoenen zet het concept de beachclub op zijn kop en hebben grote artiesten als Laidback Luke, Don Diablo, Benny Rodrigues, Hardwell, Shermanology en Quintino de revue gepasseerd. 2
Op zaterdag 28 april 2012 vindt de nieuwe editie plaats van Mysterious in de Maassilo in Rotterdam. Voor deze editie heeft de organisatie Third Floor besloten om naast een ijzersterke line-up groots uit te pakken met showelementen en special effects. Verwacht dus een spectaculaire avond! 3
Op zaterdag 28 april 2012 vindt de nieuwe editie plaats van Mysterious in de Maassilo in Rotterdam. Na de succesvolle kick-off in december 2011 waar 4.000 partypeople en meer dan dertig artiesten zorgden voor een onvergetelijke avond kon het vervolg niet uitblijven. 2
Op zaterdag 24 maart 2012 vindt de nieuwe editie van Love Generation plaats in de Maassilo in Rotterdam. Love Generation is het concept dat Beatloverz opvolgde in de Maassilo. Na alle voorgaande succesvolle edities in de Maassilo en BC Vroeger in Bloemendaal is de editie op 24 maart een logisch gevolg. 1
Love Generation
12 februari 2012
Op zaterdag 24 maart 2012 vindt de nieuwe editie van Love Generation plaats in de Maassilo in Rotterdam. Love Generation is het concept dat Beatloverz opvolgde in de Maassilo. 1
De Maassilo heropent haar deuren met het nieuwe spectaculaire dance-event: Mysterious! Organisatie Third Floor heeft in het verleden met succesvolle evenementen als 'Beatloverz' en 'Love Generation' laten zien welke elementen er nodig zijn voor een groots feest. Na deze successen presenteert Third Floor op 3 december daarom vol trots hun nieuwe verrassende event. 32
Op zaterdag 3 december 2011 is de vernieuwde en compleet verbouwde Maassilo het toneel van het nieuwste concept van Third Floor: Mysterious. Nog voordat de gehele line-up bekend was, waren de 500 early bird tickets al uitverkocht. 7
Love Generation Festival viert dan namelijk haar 1 jarig bestaan in Beachclub Vroeger, Bloemendaal! En voor deze speciale editie heeft de organisatie 1 van de allerbeste dj's van de wereld uitgenodigd: Laidback Luke!
Op zondag 5 juni zal de 'Grand opening' van Funkit on the Beach plaats gaan vinden in de grootste en populairste beachclub van ons land: Beachclub Vroeger! Funkit is het nieuwste concept van Third Floor de organisatie achter onder andere Beatloverz en Love Generation. 6
Love Generation pakt uit in Beachclub Vroeger Bloemendaal. Op 22 mei is Love Generation weer terug in Beachclub Vroeger waar het vorig jaar allemaal begon. Het nieuwe concept van de organisatie achter onder andere het populaire concept Beatloverz heeft afgelopen jaar al veel bezoekers een onvergetelijke avond bezorgt en zal dit aankomende zondag 22 mei wederom gaan doen in de grootste en populairste beachclub van ons land Beachclub Vroeger! 3
Zet de datum zondag 28 augustus alvast vetgedrukt in je party agenda want Beachclub Vroeger viert haar officiële 5 jarig bestaan op het welbekende strand van Bloemendaal! 2
De hotspot van Rotterdam is op dit moment toch wel de VIP Room op het stadhuisplein in Rotterdam. Wekelijks staan in deze sfeervolle Club, met Oosters interieur in een 1000 en 1 nacht thema, de beste dj's voor je klaar om er een ongelofelijke muzikale avond van te maken.
Nog een weekje en dan barst het feest in de Maassilo los met de dj' s: Hardwell, Shermanology,ROOG, Chocolate Puma, Gregor Salto, Vato Gonzalez, Quintino, Billy the Kit, Real El Canario, Dyna, Grégory FR, Mitch Crown, Franky Rizardo, Groovenatics and many more! Check nu de timetable ! 7
Love Generation Indoor Festival met 3 area' s op 16 april in Maassilo Rotterdam. Met een vrijwel uitverkochte kersteditie nog op het netvlies gebrand is de organisatie er trots op om de volgende editie in de Maassilo Rotterdam aan te kondigen. Op zaterdag 16 april zullen er 3 waanzinnige area' s zijn waarvan er 1 gehost wordt door niemand minder dan Shermanology en alsof dat nog niet alles is, ook zal Hardwell zijn album release vieren van zijn nieuwe album ' Revealed'! 8
Love Generation
15 november 2010
Met trots maakt Third Floor de line-up bekend van Love Generation Festival welke op zondag 26 december (2de kerstdag) zal plaatsvinden in de dance tempel van Zuid Holland, de Maassilo in Rotterdam. 3
Beatloverz
12 november 2010
Speciaal voor de late beslissers en internationale gasten heeft de organisatie een select aantal tickets achtergehouden voor verkoop aan de deur. De speciale Beatloverz Box Office zal om 21.00 uur open gaan naast de ingang van de Ahoy. Een ticket voor Beatloverz kost je hier €45. 6
Na alle hype is het tijd voor bewijs. Deze zaterdag zal Beatloverz laten zien wat het waard is tijdens hun grootste en vetste event tot nu toe... Beatloverz: Larger Than Life in Ahoy, Rotterdam. Terwijl de Beatloverz crew overuren werkt om alles op tijd gereed te hebben, kun jij je al helemaal voorbereiden met de timetable èn alle belangrijke info nog één keer op een rij. 11
Beatloverz is larger than life. Na een flink aantal succesvolle edities in de Maassilo maakt Beatloverz zich nu klaar voor haar grootste en meest spectaculaire editie ooit. Beatloverz larger than life op 13 november in Ahoy, Rotterdam. Van 22.00 uur ‘s avonds tot 07.00 uur de volgende ochtend knallen in twee verschillende areas. En wie weet maak jij samen met een vriend Beatloverz wel mee als Grand VIP. De organisatie geeft in totaal vier Grand VIP pakketten weg. Daarnaast geven ze ook nog eens 4 x 2 tickets weg. Volop kans dus! 13
Op 13 november 2010 zal Beatloverz 'Larger than Life' losbarsten in Ahoy, Rotterdam. En dus is het de hoogste tijd om de nieuwe website te presenteren. Samen met de lancering van de website maakt de organisatie met trots bekend dat Funkerman Ahoy op zijn grondvesten zal laten trillen. 10
Na twee uiterst succesvolle edities van Love generation festival in de grootste Beach Club van Europa, Beachclub Vroeger, komt de laatste editie voor dit strandseizoen al weer in zicht. Op 22 augustus sluit Love generation festival het strandseizoen af en gaat de organisatie de voorbereidingen beginnen voor de indoor versie op tweede kerstdag in de Maassilo Rotterdam. 1
Beatloverz
16 juli 2010
Op zaterdag 13 november barst in Rotterdam de 'Larger than life' editie van het dance-event Beatloverz los. Onder aanvoering van onder anderen Steve Aoki, Alain Clark, Benny Rodrigues, Hardwell, Hardsoul en Gregor Salto wordt Ahoy omgetoverd tot twee gigantische muzikale area's. 7
Zet het in je agenda want het Love Generation Festival komt op zondag 18 juli keihard terug op het strand van Bloemendaal in Beach Club Vroeger. Na de uitverkochte editie op zondag 23 mei hebben al meer dan 4000 bezoekers kennis gemaakt met het nieuwe concept van de organisatie die achter o.a. Beatloverz, Samsobeats en Yours Truly The Flexican zit. Ook voor de editie op zondag 18 juli heeft de organisatie kosten noch moeite gespaard om er weer een happening van te maken. 4
Op donderdag 1 juli 2010 start de voorverkoop van het event waar iedereen in de Maasstad en omstreken het nu al over heeft: de première van Beatloverz in Ahoy Rotterdam. 14
Met het uitverkochte tweejarig bestaan nog op het netvlies gebrand, is de organisatie er trots op om de volgende Beatloverz aan te kondigen. Op zaterdag 13 november 2010 is het dan zover en gaat Beatloverz naar Ahoy Rotterdam. Inmiddels hebben al meer dan dertigduizend bezoekers een Beatloverz editie bijgewoond en heeft Beatloverz al het officieuze predicaat 'populairste dancefeest van Zuid Holland'. Dit predicaat gaat de organisatie dan ook meer dan waarmaken op zaterdag 13 november. 12
Aankomende zondag is het dan eindelijk zover. In het pinksterweekend staat namelijk De Grand opening van het Love Generation Festival op Bloemendaal, het nummer 1 partystrand van Nederland gepland.
Op zondag 23 mei is het zover want dan strijkt het Love Generation Festival neer op het strand van Bloemendaal in de grootste beachclub van Europa Beachclub Vroeger. De organisatie achter een van de meest succesvolle dance-concepten “ Beatloverz” is dan ook trots om het nieuwste concept te lanceren op zo' n mooie locatie. 1
Op zondag 23 mei presenteert Radio Decibel “Ministry of Beats” op het strand van Hoek van Holland. Het populaire programma van Radio Decibel van presentator Edwin Diergaarde komt voor 1 keer de studio uit om naar het strand van Hoek van Holland te gaan. 19
Afgelopen zaterdag was de besloten opening van Miljonairs en vanaf aankomende zaterdag zijn alle partypeeps van harte welkom in de meest exclusieve beachclub van Hoek van Holland. Waar ergens in Nederland vind je een beachclub die speciaal voor haar leden jacuzzi' s op het strand heeft staan? 8
Over ruim een week is het weer zover en viert Beatloverz haar tweede verjaardag in haar thuisbasis de Maassilo Rotterdam. Deze voormalige graansilo is met zijn capaciteit van bijna 5000 bezoekers en drie verschillende area’s een van Nederlands grootste discotheken en tevens een van de discotheken die een echte eigen identiteit heeft. 4
Ja je leest het goed! Slechts twee euro entree voor Beatloverz. Op 3 april is het dan zover en viert Beatloverz haar tweejarig bestaan in de Maassilo Rotterdam. Met een line-up waar je u tegen zegt kan deze avond al niet meer stuk. Wat dacht je van Chuckie, Ron Carroll, Benny Rodrigues, Sunnery James & Ryan Marciano, een speciale b2b van Hardwell & Quintino, The Flexican, Vato Gonzalez, Shermanology en nog vele andere? 6
Een `privilege` is een recht dat aan een persoon of een groep personen wordt toegekend om meer of andere rechten te geven dan waarop men normaal gesproken aanspraak maakt. “Men verkrijgt een voorrecht.” Ditzelfde geldt voor een ieder die op 6 Maart tickets heeft weten te bemachtigen voor de Grand Opening van Club Privilege in de Off_Corso Rotterdam… want dan ben je pas echt bevoorrecht! 2
Beatloverz
21 januari 2010
Op 27 februari 2010 zal Beatloverz volledig in het teken staan van The American Dream. Alles bereiken in je leven waar je van droomt en wat je gelukkig maakt, waarvoor je bereidt bent om hard te werken naar eigen vermogen en prestatie… Een zin die volledig slaat op de artiest die de organisatie van het populaire evenement Beatloverz over laat komen naar Nederland. Een artiest die is geboren in Zuid-Afrika, opgroeide in Zweden en momenteel de hele wereld over reist om partypeople te laten genieten van zijn opzwepende sets… Sebastian Ingrosso! 5