Partyflock
 
­ Nederland

Tasty maakt stranddebuut met Lil Kleine

gepubliceerd door , op
Smaakvol, sexy en verleidend. Zo omschrijven ze zelf het hotste strandfeest van de Randstad: Tasty on the beach! Na een volledig uitverkochte Club Vie, is Tasty terug met een strandeditie waar nog lang over gepraat zal worden. Dit keer organiseren ze Tasty op het strand van Rotterdam bij het hippe broertje van Club Villa Thalia: Villa on the Beach! De formule? Een weerbestendige beachclub met een indrukwekkend feest- en evenementenprogramma.

Tasty's stranddebuut wordt gevierd met niemand minder dan Lil Kleine. De Amsterdamse rapper scoorde als onderdeel van het New Wave collectief al vele hits. Van 'Hoog/Laag' tot 'No Go Zone' en natuurlijk de track die je afgelopen zomer niet ontgaan kan zijn: 'Drank & Drugs'. Op zaterdag 14 mei gaat het dak van de Villa eraf want als Lil' Kleine het podium betreedt is er maar één optie en dat is turn up gaan op zijn grootste hits!

De aanvullende line-up die zal bestaan uit de allerbeste house, urban en eclectic artiesten. Marc MacRowland, Stefan Vilijn, Dopebwoy, Two Crooks, Artistic Raw, Don James, Kelly Ross, Charissa Jong, IDETTO, Nick V, Sincere en MC Gimmick zullen werkelijk ál je zintuigen prikkelen om het perfecte strandfeest bij zonsondergang te beleven. Voel de sfeer, proef de zoetheid en laat je bekoren door de sexy danseressen van Diamond Entertainment.

Strawberry Tickets kosten € 7,50 en zijn te koop via oa koop tickets.
Gratis parkeren is mogelijk op parkeerplaats Badweg. Vanaf de Badweg is het 5 minuten lopen naar Villa on the Beach. Reis je met de trein? Dan kun je uitstappen bij station Hoek van Holland Strand.

1 opmerking

 
Lil Kleine? Zo slecht, zal wel zo'n leipe Mocro party worden. Vreselijk...