Partyflock
 

Funkit on the beach

gepubliceerd door , op
Op zondag 5 juni zal de 'Grand opening' van Funkit on the Beach plaats gaan vinden in de grootste en populairste beachclub van ons land: Beachclub Vroeger! Funkit is het nieuwste concept van Third Floor de organisatie achter onder andere Beatloverz en Love Generation.

Het is hoog tijd voor een 'vrolijk' feest!
Funkit is dan ook een mix tussen de 70's en nu! Danseressen in felgekleurde outfits met afropruiken en shaded glasses, groovy performances, gave felkleurige decoratie en dit alles in een mix met de muziek van vandaag de dag!

Gewoon lekker jezelf zijn en respect hebben voor elkaar terwijl je staat te genieten op de muziek van de artiesten die zorgvuldig zijn uitgekozen voor deze 'grand opening'!

The Flexican ft. Sef, Tony Cha Cha, D-Rashid, Baggi Begovic, Dyna, Stefan Vilijn, Undercontrol, Jeremaine S., La Fuente, dj Patrick, Ra-Zoon, Bart Bass, Mike Joshua, House Religion, Keith Carnal, Dennis Hercules, Posh-E, Supreme, MC Patrick Brown en MC Clark Kent

Dit zijn de artiesten die deze dag tot een waar succes zullen gaan maken en zullen gaan zorgen voor een heerlijke mix van de beste House, Latin en Urban!

Je mag deze eerste editie van Funkit on the Beach gewoon niet missen!

De locatie:
Beachclub Vroeger is dit jaar weer groter en mooier geworden dan vorig jaar. In tegenstelling tot andere strandtenten maakt het niet uit wat voor weer het is, want Beachclub Vroeger heeft een enorme festival tent die in een aantal minuten helemaal open kan bij lekker weer en dicht als het slechter weer dreigt te gaan worden!

Ook is de club dit jaar flink aangepakt en is het voorzien van een enorme hoeveelheid ledschermen en een complete nieuwe vloer! Al met al de perfecte locatie voor dit nieuwe concept!

Tickets:
Omdat het de Grand Opening van Funkit on the Beach is, kun je de tickets bemachtigen voor slechts 6,50 euro! (ex fee)
Via www.funk-it.nl, www.beachclubvroeger.nl en alle freerecord shops. Tickets aan de deur gaan 15 euro kosten.

Social media:
Volg Funkit on the Beach via de volgende social media waar Third Floor geregeld leuke winacties houden! Twitter. Facebook (funkit on the beach groep)

Bereikbaarheid:
Het strand van Bloemendaal is zeer goed bereikbaar per auto en per openbaar vervoer. Er is genoeg parkeergelegenheid. Voor het openbaar vervoer check www.ov9292.nl

6 opmerkingen

 
Helamaal zin in!
Tickets al een tijdje binnen
 
Als dit geen volle bak gaat worden :yes:
 
Uitspraak van permanent verbannen op woensdag 1 juni 2011 om 14:12:
Tickets al een tijdje binnen

Ik ook al een maandje.
Zie je daar jeanine
 
Snel ff mijn tickets gekocht!
Tot zondag mensen we gaan er een topfeest van maken!
 
Aanwezig!!!