Partyflock
 

Love Generation op 22 mei in Beachclub Vroeger

gepubliceerd door , op
Love Generation pakt uit in Beachclub Vroeger Bloemendaal. Op 22 mei is Love Generation weer terug in Beachclub Vroeger waar het vorig jaar allemaal begon. Het nieuwe concept van de organisatie achter onder andere het populaire concept Beatloverz heeft afgelopen jaar al veel bezoekers een onvergetelijke avond bezorgt en zal dit aankomende zondag 22 mei wederom gaan doen in de grootste en populairste beachclub van ons land Beachclub Vroeger! 'Love for the music and respect for each other' is waar het allemaal om draait tijdens de altijd spectaculaire edities van Love Generation!

Entertainment, aankleding en altijd een dikke line-up is wat je kan verwachten als je naar Love Generation komt en dus hebben ze deze eerste strandeditie van Love Generation in 2011 alleen maar het beste van het beste voor jullie in petto!
Met grote trots kunnen is dan ook de volgende line-up voor jullie samengesteld:



Beachclub Vroeger is dit jaar weer groter en mooier geworden dan vorig jaar. In tegenstelling tot andere strandtenten maakt het niet uit wat voor weer het is, want Beachclub Vroeger heeft een enorme festival tent die in een aantal minuten helemaal open kan bij lekker weer en dicht als het slechter weer dreigt te gaan worden!
Ook is de club dit jaar flink aangepakt en is het voorzien van een enorme hoeveelheid ledschermen en een complete nieuwe vloer! Dit moet je gezien hebben!

Tickets
Early birds zijn al een tijdje uitverkocht. De tickets in de voorverkoop zijn 12,50 euro (ex fee). Online tickets zijn verkrijgbaar via www.lovegeneration.info en www.beachclubvroeger.nl. Harde tickets zijn verkrijgbaar via alle Freerecord shops van Nederland. Aan de deur kost een ticket 17,50

Het strand van Bloemendaal is zeer goed bereikbaar per auto en per openbaar vervoer. Er is genoeg parkeergelegenheid. Voor het openbaar vervoer check www.ov9292.nl

3 opmerkingen

 
Tickets binnen! Vorig jaar was echt vet!
 
Aanwezig.
 
:respect: