Partyflock
 

Zondag 17 juli gaat een hele bijzondere dag worden
Love Generation

gepubliceerd door , op
Love Generation
25 mei 2011
FeestLove Generation · 1 year anniversary Site
Datumzondag 17 juli 2011
WinactieLove Generation actiegesloten
LocatieVroeger
Love Generation Festival viert dan namelijk haar 1 jarig bestaan in Beachclub Vroeger, Bloemendaal! En voor deze speciale editie heeft de organisatie 1 van de allerbeste dj's van de wereld uitgenodigd: Laidback Luke! Love Generation Festival begon vorig jaar zomer in Beachclub Vroeger met een volledig uitverkochte editie. Nadat Love Generation Festival ook de Maassilo meerdere malen volledig op zijn kop zette is dit event uitgegroeid tot een van Nederlands bekendste club events.

Op 17 juli zal de organisatie dan ook alles uit de kast halen om van het 1 jarig bestaan een waar spektakel te maken! Wat er allemaal gaat gebeuren houden ze nog even geheim, maar er zal zeker nog lang over nagepraat gaan worden! Laidback Luke zal een speciale 2 uur durende set ten gehore brengen op 17 juli! Dit is echt heel exclusief, want wie de agenda van Laidback Luke een beetje bijhoudt weet dat hij dit jaar verder bijna niet in Nederland te zien en te horen zal zijn!

Naast Laidback Luke zullen er nog veel meer Waanzinnig goeie artiesten klaar staan! Let Op:
Hardwell
Quintino
Shermanology
Stefan Vilijn
Undercontrol
House Religion
Marc MacRowland
D.E.F.
MC Zawdi MC
MC Patrick Brown

Dit alles maakt dan ook dat de kenners ondertussen allemaal hun tickets allang in de pocket hebben en de early bird volledig Sold out is!
Ook de reguliere voorverkoop gaat enorm hard en zal bijna zeker van te voren gaan uitverkopen!

Dus als je erbij wilt zijn op 17 Juli in Beachclub Vroeger Bloemendaal, zorg er dan voor dat je jouw tickets zo spoedig mogelijk besteld via:
www.lovegeneration.info
www.beachclubvroeger.nl
alle freerecord shops

Leeftijd:
De minimale leeftijd is 18 jaar. Hier wordt streng op gecontroleerd dus vergeet je legitimatiebewijs niet. Zonder legitimatiebewijs geen toegang.

Vervoer:
Het strand van Bloemendaal is zeer goed bereikbaar per auto en per openbaar vervoer. Er is genoeg parkeergelegenheid. Voor het openbaar vervoer check www.ov9292.nl