Partyflock
 

Love Generation festival geeft Retro scooter weg op Bloemendaal

gepubliceerd door , op
Zet het in je agenda want het Love Generation Festival komt op zondag 18 juli keihard terug op het strand van Bloemendaal in Beach Club Vroeger. Na de uitverkochte editie op zondag 23 mei hebben al meer dan 4000 bezoekers kennis gemaakt met het nieuwe concept van de organisatie die achter o.a. Beatloverz, Samsobeats en Yours Truly The Flexican zit. Ook voor de editie op zondag 18 juli heeft de organisatie kosten noch moeite gespaard om er weer een happening van te maken.

Vanwege de verwachte drukte niet 1 maar 2 muzikale area's! Met een line-up met Mister HardsoulROOG”, Riverside Motherfucker “Sidney Samson”, muzikale kameleon “Benny Rodrigues”, nummer 1 eclectische dj van Nederland “The Flexican ft Sef”, Dirty House basterd “Vato Gonzalez”, Seabird “Leroy Styles”, Heaven is right here “Mitch Crown”, Ibiza in tha house “Brothers in the Booth”, residents “Ra-Zoon & Del Prado”,Jasmin Garden “Stefan Vilijn”, Tetete “Franklin Rodriques”, Sappige “Jimmy Carris”, talent “Nikki Visser”, resident “Mike Joshua” en de MC's Tjen, I/Fan en Jollygood. Met zo'n line-up is de muzikaliteit in ieder geval al gewaarborgd. Zon, zee, strand, cocktails, rosé en goede muziek. Alle ingrediënten voor een waar beachfestival zijn aanwezig.

Ook geeft de organisatie op zondag 18 juli een gloednieuwe retroscooter weg in samenwerking met Slam FM en scooterspecialist Hama Parts in Vlaardingen. Het enige wat je moet doen is naar Slam FM luisteren en dan naar de Slam Fm site gaan en daar je gegevens achterlaten. Op het feest wordt de gelukkige winnaar(res) bekend gemaakt van die Tauris Cubana 50 Slam Fm scooter. De winnaar of winnares mag kiezen uit een snor- of bromfietsvariant.

Love, Respect en Music zijn de keywords voor Love Generation Festival en op het strand van Bloemendaal zal dit ook zeker tot zijn recht gaan komen. Speciaal voor 18 juli heeft de organisatie een evenementen vergunning aangevraagd en geldt er voor die dag geen geluid limiet die normaal gebruikelijk is op het strand van Bloemendaal. Helemaal niets staat dus een memorabele avond in de weg. Bij slecht weer wordt Beachclub Vroeger volledig overdekt.

Kaarten voor Love Generation Festival kosten slechts 12,50 euro en zijn verkrijgbaar via www.lovegeneration.info en alle Freerecordshops. De minimale leeftijd is 18 jaar en er kan op leeftijd worden gecontroleerd dus neem voor de zekerheid een legitimatiebewijs mee.

Het strand van Bloemendaal is zeer goed bereikbaar per auto en per openbaar vervoer. Er is genoeg parkeergelegenheid. Voor het openbaar vervoer check www.ov9292.nl

4 opmerkingen

tis bijna zover! zin in
 
:bounce: :cheer:
laatste aanpassing
We gaan er weer heerlijk los met de voetjes in het zand !!!
wordt een leuk feest zal er zeker bij zijn ,vond het laatst bij strand west ook super:bounce: