Partyflock
 
Nieuws 2013
­ Nederland
Miss Djax en Rockit hebben de krachten opnieuw gebundeld en deze samenwerking manifesteert zich in de vorm van een XL editie van het meest bekende hard techno fenomeen van Nederland: Djax it Up. Wederom keert Miss Djax terug naar de WesterUnie en ook deze keer neemt zij alleen de beste DJ's mee om de tour van het 25-jarig jubileum van haar platenlabel Djax Records in te luiden met nationale en internationale techno beats.
In samenwerking met Hardstyle.com presenteert XXlerator de Hardstyle Top 100 van 2013. Welke track gaat er vandoor met de titel 'populairste track van 2013'? Op 'Derde Kerstdag' 27 december ontdek je het tijdens de presentatie van de Top 100 van 2013, gehost door MC Villain. Voorspel de #1 en maak kans op 2 tickets voor XXlerator Outdoor.
Neophyte Records komt naar Harderwijk! Hun Bigger Than Ever Tour maakt een stop in Harders Plaza, een locatie bekend om zijn mooie decor, geweldige sfeer en, misschien nog wel het belangrijkste van alles, de vette line-ups! De Neophyte Records crew zal zich vanzelfsprekend niet inhouden en zij zullen het geluidssysteem van de club eens flink testen tijdens de zes uur durende show.
Wil jij er zeker van zijn dat vrijdag de 13e voor jou geen ongeluksdag wordt? Zorg dan dat je vandaag je kaartje nog haalt voor Hardclassics Friday the 13th. De inmiddels legendarische Hardclassics feesten van Free2party trekken jaarlijks duizenden liefhebbers van heinde en verre.
Zondag 22 december komt het geheel weer samen in de Viersprong. Dan is de locatie weer omgetoverd tot de meest stijlvolle kerstlocatie van het hele Westland e.o. Het team achter G.L.O.S. is momenteel bezig om zich van haar beste kant te presenteren.
Waar iedereen druk bezig is met het uitpakken of juist inpakken van cadeaus voor de feestdagen, is High Energy Events druk bezig met de laatste voorbereidingen voor MegaWatt Festival. MegaWatt Festival zal jou als bezoeker flink in de watten leggen op 21 december in de IJsselhallen in Zwolle. Verwacht dan ook een compleet omgetoverde locatie met dikke area's, vette licht- en lasershows, loepzuiver, maar vooral goed geluid en dat in combinatie met de beste artiesten van dit moment!
Toffler presents Dimitri Kneppers
maandag 11 november 2013
House-legende Dimitri komt voor het eerst naar Toffler! Op zaterdag 7 december zal deze man uitgaand Rotterdam muzikaal gaan opvoeden. Deze held moet je minstens één keer in je leven achter de draaitafels hebben gezien.
Bizarre Bazaar
zaterdag 5 oktober 2013
Authentieke markten zijn altijd al een kleurrijke verzamelplaats geweest, bolstaand van de sfeer en verrassingen. Bizarre Bazaar is niet anders. Op 11 oktober lanceert Namasté deze maandelijkse vrijdagnacht markt in Club Lite te Amsterdam.
Waves
donderdag 3 oktober 2013
Atak is in het nieuwe seizoen een feest rijker op vrijdag 25 oktober. Met trots presenteren zij Waves, de frisse en fruitige avond van de Atak! Waves staat voor eclectische en futuristische dansmuziek. Een avond vol harde beats, swingende melodieën en diepe bass.
Nieuwe clubavonden voor Rotterdam
vrijdag 27 september 2013
Alarmerende berichten deze week over veel clubs in Nederland die in zwaar weer verkeren. Toch is Rotterdam weer een 'sophisticated' club rijker. In tegenstelling tot de huidige nieuwskoppen opent club Empire op vrijdag 27 september 2013 haar deuren met een nieuwe clubavond: Blouse 'N Skirt.
Na het succes van vorig jaar reserveert UDC tijdens de 2013 editie van het ADE maar liefst drie area's voor haar techno-avond. Amsterdam Studio's biedt op vrijdag 18 oktober plaats aan 2500 techoheads die los gaan op de beats van artiesten als Booka Shade (live), Cristian Varela en Timo Maas. Direct aan het centrum van Amsterdam, top-akoestiek, de locatie tijdens de ADE voor een hele nacht shuffelen zonder limieten!
Dancefair, hét evenement voor dj's, producers en dance-ondernemers, maakt zich klaar voor haar derde editie in de Jaarbeurs te Utrecht op 15 en 16 februari 2014. Tijdens deze twee dagen in de jaarbeurs in Utrecht vertellen bekende artiesten over hun weg naar de top en over vele andere onderwerpen binnen het dj en producervak.
Baroeg Open Air
maandag 9 september 2013
Op zaterdag 21 september 2013 vindt de zesde editie van Baroeg Open Air plaats in het Rotterdamse Zuiderpark. Op de line up staan onder andere Hypnoskull, Drumcorps en The Panacea. Baroeg Open Air is een gratis jaarlijks festival dat wordt georganiseerd door poppodium Baroeg.
De zomer is voorbij, tijd om weer de clubs in te duiken! Escape Club verwelkomt als EDM hotspot wekelijks duizenden partygangers aan het Rembrandtplein en heeft ook in september weer veel moois voor je in petto. Zo is er een nieuwe zondagavond, Like en verwelkomt Raymundo op Brainwash de Engelse Toolroom helden Prok & Fitch!
This is Dirty!
dinsdag 3 september 2013
Op zaterdag 14 September vindt de eerste editie van This is Dirty plaats in Highstreet (Hoogstraten, België)
Deze avond hebben wij La Fuente & MC Iceman en Kenneth G te gast!
Deze knallers worden aangevuld door de Highstreet residents: Drop Da Funk & Generation90.
De zomertour is voorbij, maar op zaterdag 14 september begint die fissa weer gewoon opnieuw in AIR. Girls Love DJs is terug in Amsterdam en staat vooraan als het partyschot voor het nieuwe clubseizoen wordt gegeven. Je weet wat je kan verwachten en wat ze van je vragen.
Restylerz Indoor Festival update
maandag 26 augustus 2013
Op zaterdag 14 september staat het vernieuwde Harders Plaza in het teken van raw hardstyle, hardstyle en hardcore! Met artiesten als B-Front, Radical Redemption, Bass-D, Code Black, Atmozfears en Chain Reaction gaat er deze dag opnieuw geschiedenis geschreven worden in Harderwijk. Een editie van Restylerz Indoor Festival die je dus echt niet mag missen!
Kletskoek: vers van eigen deeg
maandag 19 augustus 2013
Op zaterdag 21 september 2013, van 14:00 tot 23:00 uur serveert Kletskoek verse deep- & techhouse van eigen deeg! Bij Beachclub Sunrise aan het water van Aquabest, kan er binnen en buiten gedanst worden op de deepste, meest groovy en techy beats van (inter)nationale koekenbakkers en regionale koekenperen.
Na een bijna uitverkochte Naughty Summer doet Seduction zaterdag 21 september haar naam volledig eer aan met deze burlesque extravaganza; Seduction - The Hoochie Coochie! Topless danseressen, sexy burlesque acts, bellydance surprise, Hoochie Coochie girls en 2 main area's met een top line-up.
Hij is de man van het moment. Labelbaas en cross-over genie Nicky Romero mag gerust worden gezien als dé nieuwste dj-ster uit de lage landen, een hitmaker en showman pur sang. Met trots wordt daarom aangekondigd dat hij dit jaar het Amsterdam Dance Event groots zal gaan openen.
Na de uitverkochte, onvergetelijke editie afgelopen juli in Het Concertgebouw Amsterdam zal Hed Kandi haar volgende stop maken in het Muziekgebouw aan 't IJ. Op zaterdag 19 oktober zal 'The world's most glamorous music & lifestyle brand' het Amsterdam Dance Event doen schitteren.
Hardcore at Sea
woensdag 7 augustus 2013
De zomer is losgebarsten en de biertjes staan koud. Bloemendaal maakt zich op voor het hardste feest van het jaar en dat zullen ze weten ook! BKJN Events events presenteert zondag dan ook met trots: Hardcore at Sea!. En hierbij geeft de organisatie je alle informatie om deze stranddag soepel te doen laten verlopen en trakteren ze je daarbij direct op een primeur van hoog niveau!
Elements Festival
woensdag 7 augustus 2013
Na de voorbije drie succesvolle edities van Elements Festival, die telkens op duizenden feestlustige bezoekers konden rekenen, mag je alvast zaterdag 21 september 2013 in je agenda aankruisen om te genieten van tientallen topdj's verspreid over zes podia, een overweldigende sfeer, een imponerende licht- en lasershow, pompende beats,... In één woord één van de indrukwekkendste dance-evenementen van West-Vlaanderen.
De locatie aan de Beesdseweg 1A in Culemborg heeft een nieuwe eigenaar gekregen en de nieuwe beleidsmakers hebben een geheel andere aanpak voor ogen. Er wordt al vanaf begin juli keihard gewerkt achter de schermen om de agenda vanaf zaterdag 31 augustus aanstaande in te vullen met geweldige superfeesten onder de nieuwe naam XXL Culemborg!
De warme zomerdagen zijn eindelijk terug van weggeweest maar wie het klimaat peilt op de dansvloer zal geen verschil merken; tijdens House Rockers is er immers altijd sprake van een muzikale hittegolf!
Als Amsterdamse organisatie met een 18-jarige historie mag Loveland niet ontbreken tijdens ADE. Sinds 2009 is de WesterUnie tijdens ADE één avond het domein van Loveland. Dat is dit jaar niet anders. Op zaterdag 19 oktober worden alle vier de zalen benut om een zeer diverse en hoogstaande line-up te presenteren.-
Het Sarphatipark te Amsterdam maakt donderdag 11 juli plaats voor het grootste watergevecht van deze zomer. Het initiatief komt van feestorganisatie Buitenspelen Festival. De zomerkriebels worden naar hun mening iets te heftig met het klimaat van afgelopen weken en willen deze uitgelezen kans om eens lekker gek te doen niet zomaar voorbij laten gaan.
Festivals Extrema, Mysteryland en Pinkpop omarmen duurzaamheid. Door samenwerking met carpooldienst Toogethr willen de evenementen stimuleren dat het aantal auto's dat naar de dance- en popfestivals komt sterk afneemt. Carpoolen kan voor een reductie van 10 ton CO2 uitstoot zorgen. In de mobiele app van Toogethr heeft elk festival zijn eigen carpoolgroep, waar de festivalganger aangeeft dat hij of zij passagiers of een rit zoekt.
Na een veel te lange winter is het festivalseizoen eindelijk los gebarsten! Een van de festivals waar het meest naar uitgekeken wordt is Harmony of Hardcore. Op zaterdag 18 mei zullen duizenden ravers naar festivalterrein De Roost in Erp trekken om te genieten van meer dan 70 artiesten. Van 14:00 uur tot middernacht verwennen legendes ons met de hardcore van vroeger en nu. Harmony of Hardcore beslaat het hele spectrum, van early tot mainstream tot terror.
Vorige week maakte de organisatie van Alcatrazz de volledige line-up van haar festival bekend. Samen met de hostingpartijen Fusion Records, UHM en r_AW zet Alcatrazz dit jaar een eigen movement in gang. Een muzikale revolutie die je nu ook in de trailer terugziet.
10 en 11 Mei weer Rauw Weekender
zaterdag 20 april 2013
Rauw viert de vijfde aflevering van zijn tienjarig bestaan dubbel en dwars in Trouw en Tivoli. Op beide locaties staan naast gastheer en resident-dj Joost van Bellen ook de Engelse helden Justin Robertson en niemand minder dan Erol Alkan achter de knoppen.
20 Years Rotterdam Terror Corps
woensdag 17 april 2013
Hardcore Universe presents on Wednesday 8th May 2013: 20 Years Rotterdam Terror Corps @ Cherry Moon - Lokeren België.
Met nog een week te gaan stevenen we af op het grootste hardstyle event van het hoorden: Indicator! Zaterdag 13 april zal Kardinge worden getransformeerd in een waar beukdomein. 36 Artiesten worden verspreid over drie spectaculaire area's, waaronder het subtropisch zwembad.
Vorig jaar sprak al boekdelen, dit jaar gaat 7th Sunday voor een nog heter Pinksterweekend zorgen. Dat blijkt wel uit de line-up die het Brabantse dancefestival nu bekendmaakt plus een hoop sfeerverhogende festiviteiten op het terrein.
Dedicated Festival line-up bekend
donderdag 14 maart 2013
Dedicated maakt zich op voor het festivalseizoen! Zaterdag 8 juni zal voor het eerst Dedicated festival plaatsvinden op Recreatiegebied Middelwaard bij Vianen. Voetjes in het zand, een lekker drankje, een zonnetje en hardstyle! De organisatie heeft er zin in!
Zaterdag presenteert BKJN Events events 'Vive La Frenchcore' in Zaandam. Hoogste tijd dus voor het allerlaatste nieuws.
De strandpaviljoens zijn alweer in sneltreinvaart opgebouwd om de eerste gasten te ontvangen, de openingsfeesten worden aangekondigd en de eerste zonnestralen zijn gespot! Het kriebelt weer om languit op het strand te genieten van de zomer en de zon, in goed gezelschap, waarbij het glas wordt geheven in het licht van de ondergaande en opkomende zon.....
Sinds 2005 is het Sloterpark onlosmakelijk verbonden met Loveland Festival. Ieder jaar komen duizenden danceliefhebbers in augustus naar het Amsterdamse park. In het kader van de Nationale Opschoondag gaat Loveland, geholpen door 40 vrijwilligers, op zaterdag 9 maart het Sloterpark schoonvegen.
Aanstaande zaterdag staat Harderwijk weer helemaal in het teken van hardstyle. De negende editie van het alsmaar groeiende Restylerz 2.0 concept staat weer op het programma met een line-up waar je u tegen zegt. Check in dit bericht het laatste nieuws, timetable en de ticketinformatie.
Na een aantal succesvolle edities in het Haarlemse Storing is het tijd voor Diepzee om een plons in groter water te veroorzaken: Diepzee XXL in de Haarlemse Lichtfabriek. Dikke kwaliteitsdeep- en techhouse met sfeer, vocalen, percussie, live viool en sax! En als klap op de vuurpijl twee van de grootste aanstormende talenten van Nederland die reeds de wereld aan het veroveren zijn!
B.I.T.C.H voorverkoop begonnen
maandag 18 februari 2013
B.I.T.C.H is hét fetish feest van Nederland. Met de leukste, gezelligste en mooiste mensen. Ook daarom moet je er vroeg bij zijn met kaarten. De voorverkoop is al begonnen en nu al is 50% van alle online VIP kaarten verkocht. De B.I.T.C.H VIP kaarten gaan altijd keihard en dat is niet voor niets!
De rijen voor de deur worden langer en langer. U heeft uw weg naar Escape ook in het nieuwe jaar weer gevonden. Even weg uit die stoffige dormrooms! De populariteit van Reveal neemt nog altijd elke week toe! Eerst even gezamenlijk genieten van een lekker hapje en een drankje in de stad, en vervolgens hup op de Vespa richting Rembrandtplein.
Na een spetterende editie in 2011, die bij iedereen nog in het geheugen gegrift staat als een onvergetelijke en gruwelijk harde nacht vol met de vetste frenchcore en terror, hebben The Sickest Squad en Noisekick wederom de handen ineen geslagen om dit op 4 mei 2013 nog eens dik over te doen.
We leven inmiddels alweer in 2013 en bij het nieuwe jaar hoort natuurlijk ook weer een nieuwe Dangerouzmind. Op vrijdag 22 februari om 22.30 gaan de deuren van Lucky weer open voor de eerste Dangerouzmind van het jaar met de volgende artiesten die 2013 luidruchtig gaan beginnen...
Indian Summer Festival zal in 2013 weer de kenmerkende mix bieden van grote namen en verrassend talent binnen verschillende muziekstijlen. Eerder werd al onthuld dat uiteenlopende artiesten als Keane, Guus Meeuwis, Within Temptation en Kane aanwezig zullen zijn. Ook de eerste dance artiesten beloven veel moois en diversiteit.
Na een geslaagd Kerst- en nieuwjaarsfeest is het tijd om vooruit te kijken. De noodverlichting blijft nog even branden in de Lantaarn. Voor de komende periode is het stichting Noodverlichting gelukt om een boeiend en afwisselend programma samen te stellen.
Na het gigantische succes van de vorige editie in The Sand en een zeer geslaagde editie van Industry of Love vorige week in de Maassilo Rotterdam is het weer tijd om ons voor te bereiden op de volgende Full Moon in The Sand! Natuurlijk gaat Full Moon weer alles uit de kast trekken om er voor jullie een spectaculair feest van te maken!
Het was de ultieme gathering van de trancefamilie, vorig jaar in het Amsterdamse Bos tijdens de tweede editie van Electronic Family. Trance in haar meest veelzijdige vorm, verspreid over twee podia, met een geweldig publiek dat er helemaal voor ging. Dit jaar zoekt EF de overtreffende trap met meer stages en een nóg dikkere line-up. Zet in de agenda: zaterdag 20 juli 2013, Amsterdamse Bos.
Jawel! We zijn er weer helemaal doorheen, al dat gedoe in december. Tijd om weer goed hard van stapel te lopen. En dan ook goed hard! Aanstaande zaterdag 12 januari staat het voor de deur: The Ultimate Raw Edition van Inception! Alleen maar knallende raw hardstyle, dat gaat dus een superklap geven, daar kan geen illegaal vuurwerk tegenop.
XXlerator Raw
donderdag 3 januari 2013
Zaterdag 19 januari is het tijd voor het rauwste XXlerator concept: XXlerator Raw! Elf van de grootste en hardste talenten van het moment komen samen in de Matrixx om je trommelvliezen op de proef te stellen. De XXlerator Raw Arcade machine slaat deze avond gegarandeerd op tilt!
24 december 2013
Line-up Djax it Up 25th Anniversary kick-off party in Westerunie
XXlerator & Hardstyle.com present Top 100 of 2013
18 december 2013
Neophyte Records · Bigger Than Ever in Harders Plaza
12 december 2013
Timetable HardClassics · Friday the 13th
9 december 2013
Get together tijdens kersteditie Get Lounged
6 december 2013
MegaWatt Festival: meer dan 50 artiesten, 5 area's, 1 beleving
11 november 2013
Toffler presents Dimitri Kneppers
5 oktober 2013
Bizarre Bazaar
3 oktober 2013
Waves
27 september 2013
Nieuwe clubavonden voor Rotterdam
23 september 2013
UDC presents Booka Shade (live) Cristian Varela & Friends en Timo Maas
17 september 2013
Beroemde producers en DJ's brengen kennis over tijdens derde editie van Dancefair
9 september 2013
Baroeg Open Air
3 september 2013
In september duiken we de clubs weer in
This is Dirty!
29 augustus 2013
Energie, liefde, keihard losgaan tijdens Girls Love DJs invites
26 augustus 2013
Restylerz Indoor Festival update
19 augustus 2013
Kletskoek: vers van eigen deeg
17 augustus 2013
De laatste earlybird tickets voor Seduction gaan in de verkoop
12 augustus 2013
Hollandse held Nicky Romero opent ADE
9 augustus 2013
Hed Kandi zal Amsterdam Dance Event doen schitteren
7 augustus 2013
Hardcore at Sea
Elements Festival
30 juli 2013
Crystal Venue wordt XXL Culemborg
25 juli 2013
House Rockers presents Mitchell Niemeyer
17 juli 2013
Grote artiesten bij Loveland tijdens Amsterdam Dance Event
10 juli 2013
Het Grote Buitenspelen Festival Watergevecht
14 mei 2013
Extrema, Mysteryland en Pinkpop willen autogebruik terugbrengen
7 mei 2013
Harmony of Hardcore presenteert anthem en mixalbum
28 april 2013
Alcatrazz maakt in revolutionaire trailer de line-up bekend
20 april 2013
10 en 11 Mei weer Rauw Weekender
17 april 2013
20 Years Rotterdam Terror Corps
5 april 2013
Indicator · Reflections final update
4 april 2013
7th Sunday pakt uit met uitgebreide line-up
14 maart 2013
Dedicated Festival line-up bekend
12 maart 2013
Vive la Frenchcore · Laatste info
11 maart 2013
Klaar voor je zomerflirt van het jaar?
9 maart 2013
Loveland maakt het Sloterpark schoon
26 februari 2013
Restylerz 2.0 timetable, nieuwe website en update Restylerz Indoor Festival editie
Diepzee XXL met Bakermat, Homework en veel live artiesten in de Lichtfabriek
18 februari 2013
B.I.T.C.H voorverkoop begonnen
15 februari 2013
Reveal nodigt Protocol Recordings uit in Escape
13 februari 2013
The Sickest Squad vs Noisekick line-up
Eerste Dangerouzmind van 2013 staat voor de deur
10 februari 2013
Eerste dance artiesten Indian Summer Festival 2013 bekend
6 februari 2013
PUUR Hardstyle bij Noodverlichting in de Lantaarn
5 februari 2013
Laatste kans vroegboektickets Full Moon
12 januari 2013
Derde editie Electronic Family groter dan ooit
9 januari 2013
Inception · The ultimate Raw Edition
3 januari 2013
XXlerator Raw