Partyflock
 
­ Nederland

House Rockers presents Mitchell Niemeyer

gepubliceerd door , op
House Rockers
16 juli 2013
De warme zomerdagen zijn eindelijk terug van weggeweest maar wie het klimaat peilt op de dansvloer zal geen verschil merken; tijdens House Rockers is er immers altijd sprake van een muzikale hittegolf! Met elke editie een ander icoon die de rode draad door de avond stevig weeft, staat House Rockers opnieuw deze maand springend klaar om jou in de Escape Amsterdam te verwelkomen.

Na een geweldige editie op 28 juni nu ook weer op de laatste vrijdag van deze maand in Amsterdam, waarbij het concept jouw temperatuurgraad op 26 juli opnieuw omhoog schroeft. Zorg ervoor dat je wordt vastgelegd door de House Rockers fotograaf en wordt aan de House Rockers fanaten toegevoegd in het facebook album. Maar laten we vooral eerlijk zijn; House Rockers draait vooral om muziek. Keiharde BPM's, electronic vibes & edgy ingredients; let's rock the house as we are supposed to!

House rockers presents Mitchell Niemeyer
Vrijdag 26 juli hebben ze niemand minder dan Mitchell Niemeyer in the house! Mitchell Niemeyer bracht dit jaar zijn eerste single 'Hollywood' uit en is nu al bezig met zijn tweede single met de wereldberoemde Kelly Rowland. Naast Kelly Rowland heeft Mitchell ook samen gewerkt met grootheden als Jonathan Mendelsohn, Estelle, Chris Willis, Madcon, NERVO en dj Chuckie. Alsof dat niet genoeg is, is hij op dit moment wereldwijd aan het touren met Dirty Dutch, maar op 26 juli zal hij terugkeren om de Escape keihard te rocken als echte House Rockers doen!

Beleef hoe de statement van House Rockers diep doorgevoerd wordt, waarin Mitchell Niemeyer onder begeleiding van MC Rich versterkt wordt door:

Nene Dasile
Kimberlee Ramirez
Owen-J
Tom Ven
Le Blas
Jonathan Eager
D1A

House Rockers tickets
Ready2rock!? Een editie om ook in juli naar een hoog house-niveau te tillen! De voorverkoop is van start gegaan, waarbij je via www.houserockers.nl voor slechts 8 euro online je ticket bemachtigt. Ook aan alle House Rockers VIP liefhebbers is gedacht. Voor 20 euro schuif je een VIP bandje om de pols, waarnaast er tevens een aantal tafels beschikbaar zijn gesteld. Meer informatie hierover kan via vip@houserockers.nl opgevraagd worden.

Determined to rock like only true house rockers do.