Partyflock
 
­ Nederland

Kletskoek: vers van eigen deeg

gepubliceerd door , op
Kletskoek
14 augustus 2013
FeestKletskoek · Vers van eigen deeg!
Datumzaterdag 21 september 2013
WinactieKletskoek actiegesloten
LocatieSunrise Site
Op zaterdag 21 september 2013, van 14:00 tot 23:00 uur serveert Kletskoek verse deep- & techhouse van eigen deeg! Bij Beachclub Sunrise aan het water van Aquabest, kan er binnen en buiten gedanst worden op de deepste, meest groovy en techy beats van (inter)nationale koekenbakkers en regionale koekenperen. Naast de muzikale feestelijkheid is er tevens een reusachtig gezellige barbecue. Haal voordelig een entree+bbq ticket in de voorverkoop en schuif aan op 21 september bij Beachclub Sunrise!

Line-up
Voor de eerste editie van Kletskoek hebben de organiserende partijen First Vision en Platteland zeker niet de minste namen weten te strikken. De Duitse Claptone verovert momenteel de wereld met zijn sexy hit 'No Eyes ft. Jaw' en zal op 21 september een groovy deephouse set neerzetten aan het water van Aquabest.

Tom Trago is misschien wel de revelatie van dit jaar en weigert zich te binden aan de regels binnen een genre. Deze alleskunner mengt al zijn invloeden tot een aanstekelijk brouwsel van hypnotiserende grooves, te noemen; de Tom Trago sound! Naast deze twee heren staat ook de meest underground techno dj met een strenge glimlach naar de mainstream op het menu van Kletskoek; De Man Zonder Schaduw! Anton Pieëte zal de ingrediënten van de dag aanvullen met een flinke portie techhouse en voor het wat diepere werk staan Quinten 909 en De Sluwe Vos nog op het programma.

De opwarmer in de Kletskoek Area staat nog open en daarvoor wordt een dj contest opgestart! Ben jij deep genoeg en wil je graag tussen bovenstaande helden op de line-up staan? Stuur dan je Soundcloud link met een groovy deephouse mix en leuk stukje over jezelf naar info@firstvision.nl. De winnaar wordt maandag 9 september bekend gemaakt via de Kletskoek Facebook!

De tweede area van Kletskoek zal ingevuld worden door 'Jongens van 't Platteland'. Platteland is een platform voor muziekliefhebbers, aankomende talenten, dagdromers en (stille) genieters. Regionale knapen als NERD (Nu Een Rondje Deephouse), Monsieur Pompe, BLS en Hiddem Up zullen in een intieme setting voor een verse dosis Kletskoek zorgen. Jongens van 't Platteland zijn vers, dat proef je!

De Barbecue
Naast de muzikale feestelijkheid is er tevens een reusachtig gezellige barbecue die rond 17:00 uur wordt aangestoken. Na een aantal uren flink dansen moet er ook goed gegeten worden en daar zorgt Kletskoek voor! Vlees, brood, salade en sausjes, het is allemaal in huis! Haal je BBQ+Entree ticket in de voorverkoop en je bent voor € 27,50 (ex fee) klaar.

Tickets
Kletskoek heeft een gezellig beperkte capaciteit. Zowel de tickets inclusief barbecue á € 27,50 (ex fee) als de tickets exclusief barbecue á € 17,50 (ex fee) zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 16.08.13 om 10:00 uur via www.firstvision.nl/tickets. Ben er tijdig bij, want op is op!

1 opmerking