Partyflock
 

UDC presents Booka Shade (live) Cristian Varela & Friends en Timo Maas

gepubliceerd door , op
Na het succes van vorig jaar reserveert UDC tijdens de 2013 editie van het ADE maar liefst drie area's voor haar techno-avond. Amsterdam Studio's biedt op vrijdag 18 oktober plaats aan 2500 techoheads die los gaan op de beats van artiesten als Booka Shade (live), Cristian Varela en Timo Maas. Direct aan het centrum van Amsterdam, top-akoestiek, de locatie tijdens de ADE voor een hele nacht shuffelen zonder limieten!

In Studio 1 grijpen de mannen van Booka Shade de vrijdagnacht van de ADE aan om hun nieuwe album genaamd "Eve" live te releasen. Naast het live optreden van deze techno legendes treden ook Butch, Radio Slave, Patrick Bodmer (M.A.N.D.Y.) en Chi Thanh op in studio 1.

Studio 2 staat in het teken van Cristian Varela & Friends. Normaliter volgt er een uitgebreide line-up van muzikale vrienden maar tijdens de ADE besloot Cristian iets speciaals doen. Trek gympies aan want hij trakteert zijn Amsterdamse fans op een set van maar liefst vier uur lang! Naast de dampende extra lange set van Christian zal Javi Green de Spaanse held terzijde staan en de fijnproevers in vervoering brengen met een weergaloze set.

Studio 3 zal worden gehost door niemand minder dan Timo Maas met zijn label 'Rockets & Ponies'. Voor deze avond wordt Timo geassisteerd door zijn labelgenoten Tim Green, Santos en Mirko Eysser om er een fantastische techno showcase van te maken.

Tickets & info
Een ticket voor deze avond zijn te koop via www.udc.nl en kost 27,50 euro. Het ticket biedt toegang tot alle studio's en artiesten. In Amsterdam Studio's zijn voldoende lockers te huur. Het adres voor je navigatie is H.E.J. Wenckebach 173, 1096 AM Amsterdam. Parkeren is rondom de studio's gratis. Openbaar vervoer: de Studio's zijn uitstekend bereikbaar met de Metro, haltes Overamstel, Spaklerweg en van der Madeweg (10 minuten). Of je komt op de fiets!

6 opmerkingen

Uitspraak van Globaljoymend :cheer: op maandag 23 september 2013 om 15:30:
Er zijn zo veel feesten tijdens ADE je wordt er gek van.


haha, ja maar dat is dan ook de bedoeling volgens mij....
 
Dit lijkt heel wat, maar is eigenlijk niet zo heel bijzonder (vind ik)
Varela zou ik graag willen zien, maar niet voor deze prijs..

Overig vrij slordig dat Varela zijn naam verkeerd gespeld is en Radio Slave ook aan elkaar geschreven is..
Uitspraak van verwijderd op maandag 23 september 2013 om 15:54:
Dit lijkt heel wat, maar is eigenlijk niet zo heel bijzonder (vind ik)
Varela zou ik graag willen zien, maar niet voor deze prijs..


Zo vaak is Booka Shade nou ook weer niet in Nederland en je krijgt er 3 zalen met kwaliteit voor terug.. Ik vind het nog wel meevallen om eerlijk te zijn.
Uitspraak van Sten1990 op maandag 23 september 2013 om 17:24:
Zo vaak is Booka Shade nou ook weer niet in Nederland en je krijgt er 3 zalen met kwaliteit voor terug.. Ik vind het nog wel meevallen om eerlijk te zijn.


Mee eens ;-)
Varela 4 uur set.....xit nu al met een grijns! Dat wordt wat!

*in agenda zet*