Partyflock
 
­ Nederland

Grote artiesten bij Loveland tijdens Amsterdam Dance Event

gepubliceerd door , op
Loveland ADE
20 september 2013
Sinds jaar en dag maakt Loveland deel uit van het grootste clubfestival ter wereld; Amsterdam Dance Event. In de derde week van oktober neemt ADE weer bezit van Amsterdam. Na de afgelopen jaren uitverkochte edities neergezet te hebben, worden dit jaar de vier zalen van de WesterUnie op zaterdag 19 oktober weer overspoelt met topartiesten.

Als Amsterdamse organisatie met een 18-jarige historie mag Loveland niet ontbreken tijdens ADE. Sinds 2009 is de WesterUnie tijdens ADE één avond het domein van Loveland. Dat is dit jaar niet anders. Op zaterdag 19 oktober worden alle vier de zalen benut om een zeer diverse en hoogstaande line-up te presenteren.

Van 22:00 uur tot 7:00 uur
Tijdens Amsterdam Dance Event staat de muziek centraal. Om die reden krijgen artiesten de ruimte om te laten horen wat zij in huis hebben. Voor Loveland reden genoeg om door te gaan tot in de vroege uurtjes. De deuren open tijdens Loveland ADE om 22:00 uur en de lichten gaan pas weer aan om 7:00 uur in de ochtend.

Line-up

4 opmerkingen

zooooo dan, flinke line up.voor 25 euries zeker niet mis! Remy, Egbert, Pan Pot, Sebastien Leger, Technasia, Magda...DAMN
Hele dikke line-up :respect: 'Helaas' al met een hele groep kaartjes gehaald voor Drumcode in de ton maar dit ziet er toch wel heel gruwelijk uit :kwijl:
Zeker een mooie line up....maar ze weten dat er naast de deur een Drumcode editie van Awakenings is toch? Dus wel gewaagd...
Uitspraak van Mike Scolari op maandag 22 juli 2013 om 08:17:
Zeker een mooie line up....maar ze weten dat er naast de deur een Drumcode editie van Awakenings is toch? Dus wel gewaagd...


Valt wel mee, met ADE gaan alle grotere feesten uitverkocht (Vorig jaar waren ze met Loveland ook uitverkocht) en er passen maar 3.500 man in de Ton.