Partyflock
 
Nieuws · juli 2008
­ Nederland
Summerlake Outdoor Festival
donderdag 31 juli 2008
Het is zover, de officiële datum van de tweede editie van het spraakmakende Summerlake Outdoor Festival is bekend!! Het festival wordt van 12.00u tot 23.00u gehouden op zaterdag 20 september 2008 op het Defensie-Eiland in het oude stadshart van Woerden.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 30 juli 2008
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Het Wooferland festival viert op zaterdag 6 september in het recreatiegebied Spaarnwoude een dubbel jubileum. Naast het eigen 5 jarige verjaardagsfeest, is het dit jaar inmiddels 20 jaar geleden (1988-2008) dat house muziek voor het eerst in Nederland werd geïntroduceerd. En waar kan je dat het beste vieren dan op het enige echte classics festival van Nederland?
Zaterdag 4 oktober is het dan zover. Deze avond zal het vervolg plaatsvinden op het grote succes van de eerste editie van 010 classics die op koninginnedag ’t Waterfront Rotterdam in Rotterdam omtoverde tot een ware House classics tempel. Ook deze keer zal RAAK! Events de bezoekers niet teleurstellen en zal iedereen weten waar echte oldschool voor staat.
We're Back
maandag 28 juli 2008
Na een knallend eerste seizoen vanaf de Grand Opening sloot Harders Plaza afgelopen zaterdag het seizoen af met een afsluiter waar we de komende drie weken nog van kunnen nagenieten! Na afgelopen zaterdag is Harders Plaza namelijk voor drie weken gesloten vanaf 26 juli, 2 augustus en 9 augustus. Alle remmen los dus! Ze hebben ten slotte de tijd om bij te komen. Gelukkig maar, want de opening van het nieuwe seizoen op 16 augustus wordt met optredens van Nederlands gruwelijkste DJ’s minstens zo spectaculair.
Op zaterdag 30 augustus 2008 organiseert Orkapot i.s.m. Dynamo de eerste editie van het Orkapot – Open Oor Festival in het hartje van het Eindhovense uitgaansgebied. Na drie jaar van de meest freaky underground feestjes in van Dynamo, is nu het moment aangebroken dat ook de buitenwereld gratis kennis kan maken met het fenomeen Orkapot. Bereid je voor op dertien uur non-stop roffelende beats, want Eindhoven is natuurlijk niet voor niets Leading in Techno.
Op zaterdag 13 september organiseert Dance 2 Eden het event Flashbackz. In de twee zalen van de Central Studios in Utrecht kun je terecht voor oldschool classics en Club classics. Wat Dance 2 Eden precies onder deze termen verstaat kun je beluisteren op www.flashbackz.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A11686. De plaatjes die worden opgezet stammen voor het overgrote deel uit de eerste jaren van de 90's.
Taste-it
maandag 28 juli 2008
Oh yes! Al twee jaar lang bewijst Taste-it! dat dit hét concept is voor alle ware houselovers van Nederland. Groot geworden in Purmerend en uitgebreid naar Haarlem kon er maar een stap de volgende zijn.. Bloemendaal! Daarom zal Bloomingdale, de meest hippe en eigenlijk al jarenlang de beste Beachclub van Nederland, op zondag 3 augustus haar deuren openen voor the first Taste-it! @ the beach!
Sneakerz Festival
zondag 27 juli 2008
De zomer is eindelijk begonnen en nu al hebben we het over de afsluiter van het zomerseizoen: Sneakerz Festival, zondag 14 september op het strand en op het water, bij Beachclub Sunrise op Aquabest. Van twee podia in 2007, naar vier eerder dit jaar tijdens de Sneakerz Festival editie in mei, wordt er nu echt groot uitgepakt met zes verschillende areas, die niet alleen spectaculair zijn qua dj bezetting maar ook qua decor. De gelegenheid wordt aangegrepen om 14 september de nieuwe Sneakerz MUZIK ('supporting a brand new artist generation') cd compilatie te lanceren, deze keer gemixt en samengesteld door Bart B More en de upcoming Bingo Players.
Q-dance presents: Scantraxx
vrijdag 25 juli 2008
Na 2 zeer succesvolle edities rondom dj Promo is het nu de eer aan Scantraxx om de nieuwe Q-dance presents editie te hosten. Dat het label zeker in staat zal zijn dit op een succesvolle manier te doen heeft de Scantraxx World Artist Tour al bewezen; tot aan Australië toe weet iedere zichzelf respecterende hardstyle liefhebber inmiddels waar dit label voor staat. Samen met Q-dance zal dit in een overtreffende trap te zien zijn in de Heineken Music Hall.
Zaterdag 9 augustus is het weer tijd voor de jaarlijkse FFWD Fit for Free Dance Parade, met zo’n 400.000 mensen is dit het grootse dance evenement van de Benelux en ook een evenement wat je zeker niet mag missen. Dit jaar is NRG Events voor het eerst aanwezig op de FFWD dance parade met een knallende Slaves to the Rave truck! Dit betekend dat er de hele dag de beste hardcore en Early Rave door de straten van Rotterdam zal gaan klinken. De line-up bestaat uit een selectie van top DJ’s die het een feest zullen gaan maken wat je niet snel zult vergeten!
KitCatKlub & Click
vrijdag 25 juli 2008
Op zaterdag twee augustus brengen KitCatKlub, Exprezz en club Home ‘KitCatKlub & Click, Het Grote Na Alles Van Twee Augustus Festijn’. Een grote productie met stoere namen uit de Amsterdamse underground scene in een intieme club. Op drie verdiepingen brengen in twee zalen ruim acht artiesten du jour, jonge honden, reizende sterren en oudgedienden, hun geluid. Mainroom: The Future of Things to Come. Playroom: Amsterdam’s Pride!
The Scumfrog Verenigde Staten en The Jalebee Cartel India staan op vrijdag 8 augustus op Vivre, het nieuwe feest van SoulBoy en Mark Junior. De eerste editie zal plaatsvinden op het trendy strand van Bloemendaal bij Vroeger. Naast deze twee grootheden komen een aantal toptalenten van Nederlandse bodem ook aan bod met Silva & Callister, Prunk Le Funk, Winston Wolf, Mr. Pink, Woolhouse, MC Goodgrip en natuurlijk de feestbeesten Mark Junior en SoulBoy zelf. De kaarten kunnen in de voorverkoop gekocht worden bij Easyticket, wees er dus snel bij.
MissPoes
donderdag 24 juli 2008
Vrijdag 25 juli wordt er bij Misspoes uitgepakt. Cadeautjes wel te verstaan, want twee van de meiden, Sanne en Conchita, die het feest maandelijks neerzetten vieren hun 20ste ‘en nogwat jaartjes’ verjaardag. Daarbij kwam het besef dat bij feest cadeautjes horen en dat cadeautjes met iedereen gedeeld behoren te worden!
Zaterdag 26 juli zal het jaarlijkse indoor strand feest ‘Lexion at the Beach’ plaatsvinden. Dit zomerse festival staat bekend om haar zomerse karakter met in meerdere zalen verschillende muziekstijlen.
Sappig! 040
dinsdag 22 juli 2008
Ja mensen, het is midden/eind augustus de periode dat je nog wel geniet van het mooie weer (laten we dat maar hopen!), maar de serieuze september maand komt er weer aan. Sappig! speelt hierop in. Ze vervroegen hun augustus editie in de Effenaar met een week om jullie niet op de laatste dag van deze maand uit te nodigen voor Sappig!
Op zaterdag 20 september staat Euphoria op de agenda van b2s. Na een jaar mag men concluderen dat Euphoria door b2s in 013 te Tilburg een ware rage is geworden. Iedere editie van dit hardstyle concept verkoopt steevast uit.
Haarlem Ordinair
vrijdag 18 juli 2008
Daar waar de heren en dames van goede smaak hun papillen testen met culinaire verfijndheden, waar gefermenteerd druivensap stijlvol in poëtische woorden wordt gevangen en daar waar koken geen koken meer is maar kokkerellen: Dat is het jaarlijkse eetfestijn Haarlem Culinair. Maar dit tongstrelend festival kent nu al weer voor het derde jaar haar slinkse schaduw evenement in de vorm van Haarlem Ordinair.
De Tilburgse kermis staat weer voor de deur en dat betekent er van 18 tot en met 27 juli het centrum vol staat met lichtgevende, ronddraaiende en herriemakende attracties. Discotheek Zino doet vrolijk mee met deze tien dagen van plezier. Er is een agenda samengesteld waarin elke stroming binnen de dancescene is vertegenwoordigd. Met dit uitgebreide programma hoopt de discotheek aan iedere muziekwens te kunnen voldoen. Een moeilijke opgave, maar die is aan discotheek Zino wel besteed.
Toffe Peren
vrijdag 18 juli 2008
Al zeggen mensen van alles om indruk te maken of de aandacht te trekken. Je vindt nooit een appel onder de perenboom! En als het er één is, probeert hij alsnog op een peer te lijken! Om de twee maanden zal elke eerste zaterdag van de maand het verschil gemaakt worden wie de rotte appels en wie de Toffe Peren in Utrecht zijn! Leuke feestjes kunnen er in Utrecht nooit genoeg zijn en zo’n fruitige avond als deze, waarbij de avond gevuld zal worden met aan de ene kant onbekende, frisse, enthousiaste sappige peertjes zullen ze aan de andere kant bijgestaan worden door wat meer gestoofde namen! 9 augustus wordt de eerste teelt geoogst met een wel erg lekkere line-up!
Dance 2 Eden presents: Flashbackz
donderdag 17 juli 2008
Op zaterdag 13 september neemt Dance 2 Eden je mee terug naar de begintijd van de house. In de Central Studios in Utrecht staan tijdens Flashbackz twee zalen in het teken van de oldschool classics en club classics uit de vroege jaren '90.
Superstars in The Powerzone
donderdag 17 juli 2008
Zaterdag 19 juli zal de zon volop schijnen in Nederland, maar vooral in The The Power Zone. Deze avond zal er namelijk een zwoele warme en uitdagende Superstars editie plaats vinden, waarbij Latin centraal staat. Verwacht een hittegolf aan house knallers, opzwepende beats, congo’s en bongo’s, het ritme van de salsa en nog veel meer.
Rebellion keert terug
woensdag 16 juli 2008
Na het succes van de eerste editie in Studio 80 heeft Rebellion nu drie verschillende data in het vooruitzicht: zaterdag 26 juli Lido Bloemendaal aan zee, zaterdag 9 augustus Studio 80 Amsterdam en zaterdag 6 september Lief! Festival.
Zestien uur lang doorfeesten na de FFWD 2008 met zestien top dj's die de sfeer uit hartje Rotterdam meenemen naar Club Organza in Maarssen tot 14.00 uur de volgende dag. Dit is jouw kans op een muzikale reis van club, groove tot tech-house en trance door 2 organisaties met maar een doel....een Pure Morning Mission. Don't miss it.
B.I.T.C.H. is al jaren het stoutste en bekendste festish feestje in Nederland en 6 september a.s. wordt het een speciale editie die de liefhebbers zéker niet mogen missen.
Pleasure Island
dinsdag 15 juli 2008
De dagen dat de ‘Garden Of Lust’ haar deuren opent voor 15.000 festivalvlinders worden afgeteld. De sleutels tot het paradijs worden maar één keer per jaar aan Art of Dance en Crazyland afgestaan, om dit jaar op 26 juli plaats te vinden op het bewierookte recreatieterrein Houtrak te Halfweg nabij Spaarnwoude.
Tweede editie Lovely
maandag 14 juli 2008
Op 19 juli 2008 wordt de 2de editie gehouden van het succesvolle en vrouwvriendelijke concept ‘Lovely’ in Brunotti Beach House te Scheveningen. Lovely is een concept dat speciaal is gecreëerd voor de modebewuste feestliefhebbers.
Intuition Summer Festival
maandag 14 juli 2008
Op zaterdag 26 juli is het weer tijd voor het ‘Intuition Summer Festival’ en deze keer in een bijzonder zomerse ambiance. De hoofdstad laten we even voor wat het is, want Intuition komt naar het strand van Bloemendaal!
Op zaterdag 13 september organiseert b2s het allereerste hardstyle evenement in de Rotterdamse Maassilo. De oude graansilo zal 8 uur lang opgeschrikt worden door een ijzersterke bezetting op het gebied van hardstyle, Early hardstyle & Hardtechno.
Raveworld
maandag 14 juli 2008
Een van de oudste hardcore-concepten van Nederland is terug!
De maand Juli is net begonnen en dus is het de hoogste tijd dat de Naturel de party liefhebber een kijk uit de doos laat zien van het grote feest aanbod wat er deze zomer allemaal te beleven valt op strandclub Naturel.
Shoot Me, I'm Famous!
zaterdag 12 juli 2008
Na een geslaagde, drukke, rookvrije en vooral erg gezellige juli-editie zal Shoot Me, I'm Famous! ook in augustus weer zorgen voor een superfeest. Zodoende staat er op zaterdag 2 augustus in Off_Corso (wederom) een rij topartiesten voor je klaar waar je U tegen zegt. Shoot Me zal dus as usual zorgen voor de perfecte kick-off van de maand…
Megarave Germany
zaterdag 12 juli 2008
Zoals eerder aangekondigd zal op zaterdag 6 September de beruchte en unieke lokatie Turbinenhalle in Oberhausen helemaal in het teken staan van de Duitse Megarave editie. Een unieke gebeurtenis die maar liefst 12uur non-stop (van 20.00 tot 08.00uur) zal duren!
Electronation
donderdag 10 juli 2008
Het weekend van 12 en 13 juli zal helemaal in het teken van Electronation staan. Electronation zal op zaterdag 12 juli een enorme tent op Dance Valley hosten en een Electronation DanceValley afterparty in de Sugar Factory organiseren. En op zondag 13 juli zal Electronation bij Woodstock 69 in Bloemendaal aan Zee de boel op stelten zetten. Met drie events in twee dagen zal het een druk weekend worden...
Beachfreaks
donderdag 10 juli 2008
De zomer is eindelijk officieel begonnen en dat betekent zon, zee, strand en Beachfreaks. De eerste editie met Sander Kleinenberg en ROOG was een groot succes, nu dus op naar de volgende!! Op zondag 13 juli kun je vanaf 14:00 terecht bij Beachclub Vroeger in Bloemendaal. Uiteraard is er weer gezorgd voor een sfeervolle zomerse ambiance op de grootste Beachclub van Europa. Kortom, een lekker strandfeestje!
Op zaterdag 9 augustus rijdt de stoet van de jaarlijks terugkerende FFWD Dance Parade weer door de Rotterdamse binnenstad. En dit jaar trekt 1 truck zeker jouw aandacht. Rotterdammer Lucien Foort host op deze dag zijn eigen wagen! In deze thuiswedstrijd staat de Foort on Wheels truck nu al te boek als een van de smaakmakers van de dance parade 2008.
Kinky On The Beach vs Sleazers
woensdag 9 juli 2008
Nog een maand en dan is het zover, dan komt het beste van twee werelden samen. Kinky meets Sleazy. Kinky On The Beach, inmiddels een begrijp in de kinkyscene, versus de Sleazy, nieuwkomer van 2008. Door gebundelde krachten gaan twee toporganisaties een feest organiseren dat zijn weergave niet kent.
Ooit gedacht dat technologie, design en muziek niet samengaan? Maar niet op 26 juli 2008 in Eindhoven, dan vindt er namelijk de eerste editie van het Future Event plaats, een combinatie van al het nieuws dat technologie en design te bieden heeft begeleid door het beste op Dance gebied.
Het Milan Zuiderpark Festival bestaat inmiddels al een flinke tijd en deze maand staat de 24e editie voor de deur. Van vrijdag 25 juli tot en met zondag 27 juli staat het Zuiderpark in Den Haag volledig op zijn kop door meer dan 60 verschillende optredens op twee podia, waaronder Lucien Foort, Sunnery James & Ryan Marciano, Jeremaine S, Miss Monica, Jeroenski, Dekky, Peddo & Chappell Verenigde Staten, Rishi Bass, DJ Bono, Ignacio, Prako en Riaz Ishaak.
Never grow up
dinsdag 8 juli 2008
Vrijdag 11 juli zal de gehele Stalker weer in het teken staan van Never Grow Up. Ooit begonnen als een op een positieve manier uit de hand gelopen verjaardagsfeest, maar begint ondertussen uit te groeien tot een volwaardige clubavond.
Fame=Dj's
dinsdag 8 juli 2008
Bloomingdale is dé hotspot aan het strand van Nederland. ’s Lands lekkerste beachclub (by far!) zet elke zondag vanaf vroeg in de middag tot laat in de avond de toon voor een clubavond die ver boven Nieuw Amsterdams Peil ligt!
Vlinders op het strand
maandag 7 juli 2008
vlin•ders (dem; vlinders) #1. ongekende hoog klasse evenement waarbij jij (ja, jij, ja!) centraal staat in de wondere wereld van heerlijke housemuziek en gezamenlijk met de beste beatbrengers kan genieten van een overcompleet en perfect dagje op het strand.
Bijna alle tickets van Decibel outdoor Festival 2008 zijn verkocht.
Indien je nog niet in het bezit bent van een ticket, raad b2s je aan om deze zo snel mogelijk aan te schaffen om teleurstellingen te voorkomen.
Hypnotiq pakt uit
donderdag 3 juli 2008
Zaterdag 5 juli opent The The Level haar deuren voor de maandelijkse sensatie Hypnotiq. Voor deze editie hebben we een heerlijke zomerse line up! Deze avond zijn het niet minder dan Benny Rodrigues, Sidney Samson, Skitzofrenix, Tony Cha Cha, Miss Sugaware, Ferry Fantastico en Jimmy Carris die de zomerse vibes binnen doorzetten. Zij worden bijgestaan door MC Jollygood & Goodgrip en ex-voetballer Glenn Helder die deze avond de man op de percussie is. Danseressen die de sterren van de hemel dansen sieren het podium én het eerste verfrissende drankje krijg je van ons…
Waar vele partyconcepten het tijdens de zomermaanden lekker rustig aan doen, of zelfs verkoeling opzoeken langs het strand, maakt Freakend deze zomer zijn naam waar en doet het gewoon lekker gek met, in juli, edities in Off_Corso Rotterdam en Club Monza Utrecht.
UDC & Multigroove zullen kaarten aan de deur verkopen tijdens Ground Zero Festival. De beslissing is mede genomen vanwege het vermoeden dat er valse kaarten voor Ground Zero Festival in omloop zijn.
Zaterdag 12 juli 2008 zal Dance Valley haar veertiende editie gaan beleven. Met een reeks spectaculaire shows, de herrijzenis van de tweede Valley en de beste line-up in haar bestaan zal deze editie zeer waarschijnlijk de geschiedenisboeken in gaan als één van de spectaculairste ooit.
Rockit Open Air
woensdag 2 juli 2008
Na het succes van 5 Years Free Your Mind Festival is FCA alweer druk bezig met de voorbereidingen voor het volgende festival namelijk de vierde editie van Rockit Open Air dat op 26 juli plaatsvindt aan de Maarsseveense Plassen in Utrecht.
‘Hey!’ Niet te missen
woensdag 2 juli 2008
Michel de Hey, die sinds jaar en dag furore maakt in ’s lands dance scene en ver buiten onze landgrenzen, brengt zijn ‘HEY!’ Sessies naar onze hoofdstad! Na een weergaloze kick off in in Het Patronaat te Tilburg afgelopen maand, staat op 5 Juli nu ook Amsterdam op het programma.
Flush!
dinsdag 1 juli 2008
De vakantieperiode is inmiddels aangebroken en de EK-gekte is achter de rug. Even geen school/werk of wat dan ook, maar gewoon genieten. Niks moet alles mag! Met die gedachte in het achterhoofd wordt deze editie van Flush! er weer één om niet snel te vergeten.
31 juli 2008
Summerlake Outdoor Festival
30 juli 2008
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Wooferland festival viert dubbel jubileum
010 Classics 4 oktober in ‘t Waterfront Rotterdam
28 juli 2008
We're Back
Gratis Techno festival in hartje Eindhoven
Line-up Dance 2 Eden's Flashbackz in Central Studios
Taste-it
27 juli 2008
Sneakerz Festival
25 juli 2008
Q-dance presents: Scantraxx
Slaves to the Rave @ FFWD Fit for Free Dance Parade 2008
KitCatKlub & Click
24 juli 2008
The Scumfrog en Jalebee Cartel samen in Nederland
MissPoes
23 juli 2008
Mike S toegevoegd aan line up Lexion at the Beach
22 juli 2008
Sappig! 040
21 juli 2008
b2s organiseert een nieuwe editie van Euphoria in 013
18 juli 2008
Haarlem Ordinair
Tien dagen feest in discotheek Zino
Toffe Peren
17 juli 2008
Dance 2 Eden presents: Flashbackz
Superstars in The Powerzone
16 juli 2008
Rebellion keert terug
Pure smaakmaker op FFWD 2008 gaat voor goud
Bitch opent fetishseizoen met in- en outdoor combiparty
15 juli 2008
Pleasure Island
14 juli 2008
Tweede editie Lovely
Intuition Summer Festival
b2s brengt met Loudness Hardstyle naar de Maassilo
Raveworld
12 juli 2008
Strandclub Naturel: de (party) place-to-be in juli
Shoot Me, I'm Famous!
Megarave Germany
10 juli 2008
Electronation
Beachfreaks
Foort on Wheels FFWD 2008 @ Rotterdam City Centre
9 juli 2008
Kinky On The Beach vs Sleazers
De Toekomst begint in Eindhoven - Future Parade 2008
8 juli 2008
Housen en swingen op exotisch festival Milan
Never grow up
Fame=Dj's
7 juli 2008
Vlinders op het strand
Decibel outdoor bijna uitverkocht
3 juli 2008
Hypnotiq pakt uit
Freakend ook tijdens de zomermaanden sterk aanwezig
Laatste kaarten Ground Zero aan de deur verkrijgbaar
2 juli 2008
Dance Valley maakt timetable en prijswinnaars bekend
Rockit Open Air
‘Hey!’ Niet te missen
1 juli 2008
Flush!