Partyflock
 
­ Nederland

Hypnotiq pakt uit

gepubliceerd door , op
Zaterdag 5 juli opent The The Level haar deuren voor de maandelijkse sensatie Hypnotiq. Voor deze editie hebben we een heerlijke zomerse line up! Deze avond zijn het niet minder dan Benny Rodrigues, Sidney Samson, Skitzofrenix, Tony Cha Cha, Miss Sugaware, Ferry Fantastico en Jimmy Carris die de zomerse vibes binnen doorzetten. Zij worden bijgestaan door MC Jollygood & Goodgrip en ex-voetballer Glenn Helder die deze avond de man op de percussie is. Danseressen die de sterren van de hemel dansen sieren het podium én het eerste verfrissende drankje krijg je van ons…

Om goed te beginnen opent Tony Cha Cha om 23.00 uur deze zwoele zomernacht. Tijdens de vorige Hypnotiq editie had deze man de smaak goed te pakken! Met zijn overheerlijke beats kreeg hij iedereen de dansvloer op en dat zal deze keer niet anders zijn…

Ferry Fantastico neemt daarna de draaitafels over om zijn zonnige sound ten gehore te brengen! Deze dj is inmiddels een gevestigde naam in Arnhem en mag dus deze avond niet ontbreken.

Ook Jimmy Carris maakt deze vurige nacht zijn opwachting. Deze talentvolle dj is niet te houden en het is dan ook niet verassend dat hij de winnaar van de Nopeisdope DJ contest is geworden! Hij weet als geen ander de zaal in de stemming te krijgen.

Lekkere housebeats van Miss Sugaware zwepen deze nacht nog meer op. In o.a. Suriname, Curaçao en Griekenland heeft deze dame al wat zomerse ervaringen op kunnen doen en deze feeling brengt ze over op de bezoekers.

Om 01.45 uur kan de avond volledig losbarsten met Sidney Samson! Hij is met recht één van de meest geboekte dj’s van dit moment. Met zijn groovy sound rockt Sidney tijdens deze Hypnotiq!

Deze nationale held onder de dj’s wordt om 03.00 uur overgenomen door een andere man die aan de top staat van de housescene: Benny Rodrigues! Benny laat het kwik zoals altijd naar ongekende hoogte stijgen!

Om 04.00 uur is er Skitzofrenix om deze zomersetting compleet te maken. Deze dj is voor Hypnotiq geen onbekende meer, hij kan ondertussen alweer resident genoemd worden. Uitgekeken zijn we zeker niet, want Skitzofrenix blijft verrassen en brengt elke editie van Hypnotiq tot een groot muzikaal succes!

Kortom: een enorme line-up die zeker spektakel zal beloven. Wil je dit allemaal met eigen oren en ogen ervaren, zorg dan dat je zaterdag 5 juli deel uitmaakt van Hypnotiq en koop je kaartje in de voorverkoop met korting via https://www.paylogic.nl/frontoffice/?command=paymentMenu&merchantModuleID=7213.

2 opmerkingen

Origineel(y)


een 'c' in de naam vervangen voor een 'Q'
 
was net zo vet haha ;) heb me prima vermaakt da!!!
als ere gast aha :D