Partyflock
 
­ Nederland

Rebellion keert terug

gepubliceerd door , op
Rebellion keert terug
16 juli 2008
Zaterdag 26 juli 2008 is het weer zover. Rebellion, maar dan voor de eerste keer aan zee bij Bloemendaal: Beach, DJ’s, Fun, Dance & Sunbeds. Dus haal de strandkleding maar tevoorschijn en kom genieten van een line-up waar je u tegen zegt. De entree is gratis dus wat houd je tegen.

Deze keer zal Rebellion in het teken staan van een ouderwets strandfeest, waar het buitengedeelte verdeeld zal worden in verschillende area’s: Dansveld, Everybody is a VIP area en Lounge Corners. De locatie is Lido Bloemendaal aan Zee, een intieme en gezellige strandtent, die bekend staat om de leuke en speciale feesten.

Verwacht een rebelse mix van lounge, minimal, techno, electro en techouse gedurende deze dag. Naast de radio538 Dance Department DJ’s Dennis Ruyer & Prins Jan, kan de organisatie achter Rebellion tevens het speciale gast duo Buchner & D’Arles aankondigen. Een live act die hun sound beschrijven als een combinatie van:”danceable house beats and those typical grooves from minimal with the soiled sound of electro and rock” En daarbij houden zij niet van gekookte worteltjes…

Complete Line up
Buchner & D’arles Live
Philip Young
JP
Boy Bianchi
Dennis Ruyer & Prins jan
Van Meeteren & Hyde

Locatie:
Bloemendaal aan zee
Lido http://www.lidobloemendaal.nl/

Tijd:
15:00 tot 23:00

Entree:
Gratis!

Nieuw
Rebel Radio! Elke vrijdag van 18:00-20:00 gepresenteerd door JP & MC Marxman.
Te beluisteren via:www.studio-80.nl ook als podcast!

1 opmerking