Partyflock
 
­ Nederland

Superstars in The Powerzone

gepubliceerd door , op
Superstars in The Powerzone
16 juli 2008
FeestSuperstars · We Love House Music
Datumzaterdag 19 juli 2008
WinactieSuperstars actiegesloten
LocatieThe Power Zone
A Latin Sensation
Zaterdag 19 juli zal de zon volop schijnen in Nederland, maar vooral in The The Power Zone. Deze avond zal er namelijk een zwoele warme en uitdagende Superstars editie plaats vinden, waarbij Latin centraal staat. Verwacht een hittegolf aan house knallers, opzwepende beats, congo’s en bongo’s, het ritme van de salsa en nog veel meer.

Superstars komt met een line-up die om van te watertanden is: Lucien Foort (Sneakerz), Sidney Samson (Sneakerz), Sunnery James en Ryan Marciano (Extrema Network Outdoor), Marc Benjamin (Franchise), Robert Feelgood (Sound of Love), Eduardo Ramirez (19th at the Beach), Mo MC (Rainbownights), Saxy Mr S. (Hed Kandi) op saxofoon en Frank the Tank (Desire) op percussie. Speciaal vanwege het rookverbod is het buitenterras van The The Power Zone vernieuwd en tot een rokers area omgetoverd waar Mike Scot (Sensative) zijn kunsten zal vertonen.

Superstars is een avond die de warmte opzoekt onder de mensen. Een concept wat staat voor kwaliteit en wat vooral de bezoekers elke editie weer wil verassen. Zo staat elke editie van Superstars in teken van een ander thema. Afgelopen editie van Superstars stond in het teken van fashion en was er een 8 meter lange catwalk met spetterende fashion shows van Sisz en Tutti Frutti, photoshoots, hairstyling en visagie. Superstars staat dan ook bekend om zijn vrouwvriendelijk karakter.

Deze editie zal volledig in het teken van Latin staan en de danseressen zullen wederom zorgen voor een wervelende show. Zij zullen er mede voor zorgen dat je op de dansvloer je in een subtropisch paradijs waant. Daarnaast zal je verrast worden door een speciale cocktail bar. Cocktailexperience zal je de meest overheerlijke cocktails presenteren. Na het bestellen van je cocktail kan je heerlijk onderuit gezakt genieten van je cocktail in de speciale lounge area.
Ben je na dit alles toe aan verkoeling, neem dan een duik in de jacuzzi. Vanuit de jacuzzi zal Skins Mobile deze avond laten zien hoe je mobiel makkelijk, simpel en snel te beschermen is tegen water, zand of andere oorzaken die je mobiel kunnen schaden.

Onder mom van “One Nation, One Love”, is er een ware hype ontstaan omtrent de “We Love House Music” t-shirts. De t-shirts zijn te bestellen via www.WeLoveHouseMusic.nl.

Tickets voor zijn nu exclusief te verkrijgen via de bekende Free Record en Primera Shops of online te bestellen via; www.WeLoveHouseMusic.nl, www.crunc.nl, www.thepowerzone.nl en www.ticketonline.nl. Wil je meer dan een Superstars bezoeker zijn, voel je je eerder een Paris Hilton, P-Diddy of elke andere celeb die bekend staat om zijn extreme VIP houding. Reserveer dan nu je eigen persoonlijke VIP tafel via vip@welovehousemusic.nl voor jou en je 7 andere celeb friends.

Dress up, look sharp, be a Superstar at Superstars.
www.welovehousemusic.nl

1 opmerking