Partyflock
 
­ Nederland

Sappig! 040

gepubliceerd door , op
Sappig! 040
22 juli 2008
De dagen worden iets korter, je hebt de tsunami aan festivals dit jaar langzaam wel gezien, de terrasjes worden wat leger en het zand tussen je tenen van de strandtenten begint langzaam te irriteren. De gesprekken gaan niet meer over welke vakantie je gaat plannen, maar hoe je het nieuwe studiejaar ingaat of hoe je het op werk tot de decembermaand gaat volhouden. Ja mensen, het is midden/eind augustus de periode dat je nog wel geniet van het mooie weer (laten we dat maar hopen!), maar de serieuze september maand komt er weer aan.

Sappig! speelt hierop in. Ze vervroegen hun augustus editie in de Effenaar met een week om jullie niet op de laatste dag van deze maand uit te nodigen voor Sappig! Nog net twee dagen voor je het studiejaar ingaat (regio Zuid start 25 aug) of net een weekje voordat je de zomerperiode echt achter je laat. Op zaterdag 23 augustus zetten ze dat ook een line-up neer die voor een spetterend zomerfeest zal zorgen! Er worden 3 superduo’s uitgenodigd en 2 superhelden.

Allereerst het gastduo, de heren van Samsobeats. Na vele keren succesvol te hebben samengewerkt besloten Sidney Samson en Gregor Salto samen een Label op te richten (Samsobeats). Het label was meteen een succes en je ontkomt er niet aan om wekelijks door het hele land producties van Samsobeats door de speakers te horen galmen. Ook werd er een zeer succesvol feest (Labelavond) aangekoppeld, dat voor uitverkochte zalen door het hele land zorgt. Natuurlijk zal het razend populaire Sappig! resident duo Sunnery James & Ryan Marciano niet ontbreken. Deze heren zetten hun eerste stappen bij dit concept en zijn uitgegroeid tot een van de topacts van Nederland. Overal waar dit duo verschijnt, komt er een boost aan energie in de zaal vrij (zou dit door de dames komen?). Afrojack zal ook zijn opwachting maken op Sappig! in de Effenaar. Op dit moment staat hij hoog in alle dancelijsten en zelfs in onze vaderlandse Top 40 met zijn superhit ´Drop Down`. Onder de Nederlandse ringtone freaks is hij het absolute nummer 1 op dit moment, met de ringtone versie van ‘Drop Down’. Ook achter de draaitafels is deze ladykiller landelijk een grote hit en zorgt hij overal voor volle zalen. Joey Daniel is samen met Sunnery & Ryan landelijk de muzikale bewaker van het concept. Waar zijn twee collega’s de basis in Amsterdam hebben gelegd is deze blonde Rotterdammer verantwoordelijk voor het muzikale succes in zijn eigen stad aan de Maas. Het laatste duo is Eindhoven´s finest! Mirwais & Yamani, deze residents van Latin Brutality hebben nog geen editie van Sappig! in 040 gemist, vanaf het concept voet zette op Eindhoven´s grond. Het vocale gedeelte is in augustus in handen van MC Pryme. Met mainstage ervaring op Mysteryland, Sensation, Dancevalley, Rockit etc en zijn meer dan vijftien jaar ervaring is hij een van de pioniers van de Nederlandse MC scene. Met tegenwoordig residenties in o.a. Rusland (Moskou en St. Petersburg) is hij bijna niet meer in Nederland te horen.

Je hebt dus jouw supermooie zomertint nog die je nog ff wilt laten zien, een van je laatste kansen om die mooie zomerjurk nog aan te doen en de heren willen nog wel even hun kuiten aanspannen voordat hun favoriete korte broek de kast in gaat. En die zomerschoen/slipper kostte ook wel wat dus die moeten ook nog ff een keer naar de club aangedaan worden. Zie je dus op Sappig! 23 augustus in de Effenaar!

Sappig! – 23 augustus – Effenaar Eindhoven – 22.00 tot 04.00 – vvk E15 at Ticketservice en www.easyticket.nl - Deur €17,50 – www.sappig.nl


Line-up: Sidney Samson, Gregor Salto, Sunnery James, Ryan Marciano, Afrojack, Joey Daniel, Mirwais, Yamani, MC Pryme.

2 opmerkingen

De dagen worden iets korter, je hebt de tsunami aan festivals dit jaar langzaam wel gezien, de terrasjes worden wat leger en het zand tussen je tenen van de strandtenten begint langzaam te irriteren.


:D Volgens mij is dit persbericht al iets eerder geschreven met nog goede hoop op een mooie Juli. Haha ik heb nog geen vol terras gezien, nog geen zand tussen m'n tenen gehad en al mijn festivals komen in augustus pas. Mag juist hopen dat de zomer nog gaat beginnen en het ten tijde van dit feestje hoogzomer is. Schiet nog niet echt op met dat weer helaas :(
Uitspraak van Wackiejacky op dinsdag 22 juli 2008 om 15:21:
Volgens mij is dit persbericht al iets eerder geschreven met nog goede hoop op een mooie Juli. Haha ik heb nog geen vol terras gezien, nog geen zand tussen m'n tenen gehad en al mijn festivals komen in augustus pas. Mag juist hopen dat de zomer nog gaat beginnen en het ten tijde van dit feestje hoogzomer is. Schiet nog niet echt op met dat weer helaas

in jou visie kan ik me wel vinden. Ik ben al wel naar een aantal festivals geweest waaronder Latin village. Toen was het weer prima maar inderdaad we zijn nog niet echt verwend deze zomer. Extrema en so sexy afgelopen weekend letterlijk en figuurlijk in het water gevallen. dag erna sneakerz op bloemendaal was dan wel weer vet. Lekker windje maar weer was goed. Hopen dat het aankomende tijd wat warmer en zonniger word maar als we het knmi moeten geloven komt dat wel goed de aankomende weken. :)