Partyflock
 
­ Nederland

Summerlake Outdoor Festival

gepubliceerd door , op
Het is zover, de officiële datum van de tweede editie van het spraakmakende Summerlake Outdoor Festival is bekend!! Het festival wordt van 12.00u tot 23.00u gehouden op zaterdag 20 september 2008 op het Defensie-Eiland in het oude stadshart van Woerden.

Het Summerlake Outdoor Festival richt zich binnen de scène op festival bezoekers die op zoek zijn naar een intiem en gezellig outdoor festival. Ze creëren de ultieme feestelijke “Closing of the Festival Season” want de line-up van artiesten en producers die bevestigd hebben ziet er veelbelovend uit! Voordat we de donkere maanden en clubs weer in gaan geniet je nog één keer buiten in de zon van een super vette sound en een lekkere sfeer met leuke party-minded dance liefhebbers, want dat is het Summerlake Outdoor Festival 2008!

Verwacht een dikke line-up verspreid over drie outdoor area’s. Eén ding kunnen ze alvast garanderen, het gaat helemaal los deze dag. Zo wist de organisatie Claus Terhoeven en Stefan Bossems, beter bekend als de twee producers die achter het succes van Cosmic Gate zitten, vast te leggen voor het Summerlake Outdoor Festival. Ondanks diverse nieuwe projecten op komst en een overvolle agenda komt dit meesterlijke trance duo met een exclusieve DJ set ter afsluiting van het Summerlake Outdoor Festival.

Area II wordt dit jaar gehost door “Freakend”. Tevens vieren zij dit jaar hun tweejarig bestaan. Dit concept trekt iedere maand in diverse clubs in Nederland volle zalen met haar kenmerkende mix van house, electro en techhouse met vele minimal invloeden. Zo zullen o.a. Benny Rodrigues en Sidney Samson hun opwachting maken en zullen worden bijgestaan door onder meer Bart B More, Marc Benjamin en Vince Moogin.

De volledige line-up:

Area I: powered by Caz! Radio:
Cosmic Gate
Jochen Miller
San
Bolier
Galen Behr
Dazzle
Cliff Coenraad
UB

Area II: hosted by Freakend:
Benny Rodrigues
Sidney Samson
Bart B More vs. Franky Rizardo
Marc Benjamin
Quintino
Oliver Twizt
Daniel Beasley
Vince Moogin
E-Rhythm
Nicky Romero
Roga

Area III: Jägermeister DJ Truck
Audiophox
Trèbon
Mykaz
Bertil
Marco Bouwman

Deze weergaloze line-up zal jou een spectaculaire einde brengen aan het zomerseizoen!!

Kaartverkoop
De kaartverkoop voor het festival loopt bijzonder snel. De Early Bird actie is inmiddels volledig uitverkocht. Om de exclusiviteit en intieme sfeer te kunnen waarborgen heeft het festival een gelimiteerde kaartverkoop. Zorg dat je de afsluiting van het Festival Seizoen niet mist! Profiteer van de korting in de pre-sale en koop je tickets voor slechts € 20,00 (ex. fee) online via www.summerlake.nl. Schrijf je daar ook in voor de nieuwsbrief en je maakt samen met je vrienden kans op de exclusieve limo service!!

Meer informatie, foto's en een routebeschrijving vind je op: www.summerlake.nl

8 opmerkingen

 
8)
Leuke trance line up, zeker de moeite waard :jaja:
En dan Intuition invites Above & Beyond @ The Sand als after :D
 
Artiest {SHOWLIST artist 54609, 15191, 54617}
Eerst voeballen. Daarna misschien ff (y)
aanwezig (Y)
 
:d
Uitspraak van X_ander op donderdag 31 juli 2008 om 18:55:
Leuke trance line up, zeker de moeite waard
En dan Intuition invites Above & Beyond @ The Sand als after

Jop :D tis dichtbij ut station hiero, en je bent met een directe trein in 1 uur op amsterdam sloterdijk :D