Partyflock
 
Nieuws · januari 2017
­ Nederland
We zijn al een stuk op weg met het ontwerpen van 'het nieuwe Partyflock'. We willen nu graag de mening van de dagelijks langskomende bezoeker, de incidentele checker, de professional uit de scene en ook van hen die Partyflock zelden tot nooit bezoeken. Zou je ons willen helpen en commentaar willen geven? Uiteraard klik je door als je alvast wat teasers van de nieuwe site wil zien!
Op 9 september openen de poorten naar de verborgen wereld van Sunglow Festival.
Op zaterdag 22 april strijkt Grotesque neer op een wel heel bijzondere plek: Warehouse Elementenstraat in Amsterdam. 25 jaar geleden ontketenden de legendarische Multigroove feesten in deze loods de house gekte – en werd het startsein gegeven voor de Amsterdamse dance scene.
Het CDA roept burgemeesters op het aantal festivals te beperken. De vele dance-evenementen slokken politiecapaciteit op, terwijl het korps met een groot tekort aan mankracht zit.
De succesvolle Bredase techno avond Berlin Nights is terug van weggeweest! Na een poosje radiostilte hebben organisatoren Tim Chapusot en Rolf de Bruijn de handen weer ineen geslagen en een programma neergezet waar de technoliefhebber zeker warm voor loopt, met o.a. Ø [Phase] en Damon Wild op het podium van Mezz.
Op één van de meest toonaangevende cruiseschepen met een crew van 1.400 bemanningsleden voor 4.000 passagiers, worden tijdens The Ark zeven stages gehost door een selectie van 's werelds bekendste en meest gerenommeerde clubs en party-concepten.
Op 11 februari vieren we dat we alweer 25 jaar deel uitmaken van de geschiedenis van de Hardcore. En alleen al om de line-up wil je ons verjaardagfeestje echt niet missen!
Liefst 18 artiesten zijn toegevoegd aan de line-up van het internationale muziekfestival Sziget dat aankomende zomer de 25e editie viert. Onder meer Flume, Kasabian, Interpol, Billy Talent en de Nederlanders Sunnery James & Ryan Marciano maken van 9-16 augustus 2017 hun opwachting op het Óbuda-eiland midden in Boedapest.
Line-up Solid Kingsday 2017 bekend
donderdag 26 januari 2017
Grote namen als Radical Redemption, B-Front, Partyraiser en Dustructive Tendencies staan op 27 april op het meest beruchte Koningsdag festival van Nederland: Solid Kingsday.
House of DJ's
woensdag 25 januari 2017
In de wereldwijde dancescene wordt Nederland gezien als heilige grond, maar een tempel om dat culturele erfgoed te eren is er nog niet. Daar komt begin 2019 echter verandering in, als het aan de initiatiefnemers van House of DJ's ligt.
DGTL has announced the full line up per stage for its 2017 Amsterdam festival. Next to an outstretched selection of the finest in electronic music, this year will hold an overarching theme surrounding the stage plan called 'Modularity'.
18 hrs festival
dinsdag 24 januari 2017
Op zaterdag 8 juli vindt editie nummer 7 van 18hrs Festival plaats. Het festival waar je niet om 23:00 al aftaait maar doorgaat tot het ochtendgloren!
B.I.T.C.H 4 februari moet nog komen en het feest is al maanden uitverkocht en nu begint de voorverkoop al voor de volgende B.I.T.C.H. Het feest B.I.T.C.H is een ongekend succes elke keer weer.
Line-up The Flying Dutch bekend
maandag 23 januari 2017
Ook dit jaar vindt The Flying Dutch weer plaats op drie verschillende locaties, maar wel tegelijkertijd en met dezelfde namen in de line-up. Bij het Olympisch Stadion, Ahoy Rotterdam en het Landgoed Duynenwater kun je dit jaar genieten van de volgende namen:
De 22e editie van het Loveland van Oranje Kingsday festival vindt plaats in de prachtige groene omgeving van het Meerpark in Amsterdam. Na vele succesvolle evenementen is Loveland klaar om op 27 april weer een legendarisch festival neer te zetten. Met een topline-up waarin alle artiesten back2back draaien.
Nog maar 10 dagen te gaan en dan is het tijd voor het Trance event van Nederland!
Armin van Buuren ontvangt tijdens The Best of Armin Only shows op 12 en 13 mei 2017 menig (inter)nationale special guest performance. De wereldberoemde DJ heeft voor deze bijzondere avonden zijn keuze laten vallen op onder anderen Kensington, Mr. Probz, Trevor Guthrie, Laura Jansen, Eric Vloeimans en zijn broer Eller van Buuren.
De zaak tegen de drie rappers uit Den Haag die in Suriname terechtstaan voor ontucht, gaat over twee weken verder. In de tussentijd blijven de leden van rapgroep Strictly Family Business (SFB) vastzitten.
De Nederlandse dj Sidney Samson is donderdagavond te zien in Goede Tijden Slechte Tijden. De 35-jarige dj zal zijn nieuwe single laten horen in de aflevering, laat het Instagram-account van de soap donderdag weten.
De eerste namen van EXIT Festival 2017 zijn bekend. Een verrassende mix van artiesten, variërend van ex-frontman van Oasis en één van de grootste rocksterren allertijden, Liam Gallagher, tot aan de populaire dj Hardwell.
Tijdens Koningsdag 2017 gaat de organisatie van Kingsland Festival op maar liefst vijf locaties tegelijkertijd feestvieren, te weten: Amsterdam, Den Bosch, Groningen, Maastricht en Twente. Dit ter ere van het vijfjarig bestaan van het festival. Met vijf locaties, 150.000 verwachte bezoekers, ruim 500.000 vierkante meter en zo'n 150 dj's en artiesten is Kingsland het grootste eendaagse dancefestival van Nederland.
CRAFT Festival 2017 · Line-up
donderdag 19 januari 2017
Na in 2015 in het water gevallen te zijn, was CRAFT 2016 een editie waarvan Lose Your Mind alleen hadden kunnen dromen: fantastisch weer en een prachtig publiek! Helaas is de vergunning voor de NDSM-Werf niet langer geldig, dus is Lose Your Mind genoodzaakt te verhuizen naar een ander prachtig festivalterrein: het Geestmerambacht in Oudkarspel.
Radiozender SLAM! en ticketingbedrijf Tibbaa hebben de handen ineen geslagen. De partijen gaan samenwerken om het bereik van eventorganisatoren te vergroten en de ticketingservice voor klanten te verbeteren. Daarnaast wordt Tibbaa de exclusieve ticketingpartner van SLAM!-evenementen, zoals SLAM! Koningsdag.
Na een succesvolle samenwerking tijdens Amsterdam Dance Event met AVA festival staat Percolate weer in de hoofdstad met niemand minder dan Mall Grab en Damiano von Erckert. Op vrijdag 10 maart strijkt de befaamde feestorganisatie met events in Londen, Manchester, Bristol en Liverpool neer in de Chicago Social Club in Amsterdam.
Soixante neuf 058
maandag 16 januari 2017
Ladies & gentlemen (maar vooral de ladies), maak je borst maar nat, want de twee meest populaire "mooiboy deejays" van Nederland komen samen naar club Red te Leeuwarden, voor een daverende XL editie van soixante neuf.
Martin Garrix wint Popprijs
zondag 15 januari 2017
Martin Garrix heeft de Popprijs 2016 gewonnen. Dat werd zaterdagavond bekendgemaakt op het festival Eurosonic Noorderslag in Groningen.
IJzeren podiumdieren 2016 uitgereikt
zaterdag 14 januari 2017
Op zaterdagavond 14 januari zijn de IJzeren Podiumdieren 2016 uitgereikt in de Stadsschouwburg Groningen. De prijzen zijn uitgereikt in de categorieën 'beste marketeer', 'beste programmeur', 'beste directeur', 'beste festival' en 'beste podium'. De IJzeren Podiumdieren zijn de belangrijkste vakprijzen in de live-popsector.
Nassau Festival keert na de succesvolle eerste editie van vorig jaar terug tijdens Koningsdag op donderdag 27 april naar zijn unieke plaats van herkomst: het historische Olympisch Gebied.
Koningsdag zal dit jaar in het teken staan van de eerste editie van Royaal Kabaal, het hardste koningsdag festival van Noord-Holland.
Dov Elkabas, eigenaar van het Hardstyle label Scantraxx, heeft opnieuw een publishing overeenkomst met Cloud 9 Music getekend. De samenwerking bestaat daarmee al ruim vijftien jaar, iets wat zeldzaam is in de muziekindustrie.
Ferreck Dawn has certainly left his mark on 2016. The Dutch DJ/producer created a clear vision for himself, presenting a deep, tech house sound, getting more exciting with every release.
Ooit afgevraagd welke acteur jou zou spelen als er een televisieserie werd gemaakt over jouw leven? Diplo weet het: James van der Beek. En die kennen we allemaal (?) nog wel uit de hitserie Dawson's Creek en meer recent uit CSI: Cyber. Het betreft een gescripte televisieserie van Viceland.
Het Stuiterbal
dinsdag 10 januari 2017
Ondanks de teleurstelling van de door het noodweer afgelaste editie van afgelopen keer komt Het Stuiterbal dit jaar dubbel zo hard terug. Op maandag 27 februari zal Het Stuiterbal grootser en spectaculairder worden dan ooit.
Armin van Buuren heeft vandaag de allereerste 538-Alarmschijf van het jaar in de wacht gesleept.
Zaterdag 04 maart 17 brengt The Grapevyne je wederom een onvervalste old-school-ninetiesparty met de beste r&b- en hiphop.
Calling On You' is dé nieuwste track van Lucas & Steve ft. Jake Reese. Na het grote succes in 2016 met onder andere de hits 'Summer On You' (meer dan 31 miljoen Spotify streams) en 'Love On My Mind' pakt het dj-duo door met een ijzersterke crowd-pleaser, die gekenmerkt wordt door de verfijnde beat en pakkende melodieën.
De tiende editie van het Bevrijdingsfestival Den Haag breidt uit naar zes podia. Voor een van de nieuwe podia, het Free Stage, wordt samen met het Haags Pop Centrum en Musicon gezocht naar jong Haags talent. Deelnemende acts maken bovendien kans op een vervolgoptreden op Parkpop.
TIKTAK Club Night
zaterdag 7 januari 2017
Na een geweldige uitverkochte Tiktak New Years Eve in de Heineken Music Hall en Maassilo Rotterdam zijn we ook dit jaar weer elke maand terug in de AIR!
Zoals de meeste van jullie wel weten is Hardshock écht een snoeihard festival en dat zal in 2017 niet anders zijn. Bekijk de gruwelijk dikke line-up van Hardshock Festival hieronder en spread the word!
St8ment
vrijdag 6 januari 2017
De goede voornemens kunnen voor even aan de kant, want op zaterdag 18 februari is het tijd voor de eerste 2017 editie van ST8MENT: The Fifth Element!
De moeder van het meisje dat in Suriname seks had met leden van de Haagse rapgroep Strictly Family Business (SFB), heeft de aangifte tegen de rappers ingetrokken.
Kingdance Zwolle 2017
donderdag 5 januari 2017
Early Bird Alert! Na een onvergetelijke uitverkochte editie in 2016 verwacht de organisatie ook dit jaar weer volle bak tijdens Kingdance en om eventuele teleurstellingen te voorkomen willen we iedereen middels dit bericht informeren over de ticketverkoop.
Het Amsterdams Verbond 2017
donderdag 5 januari 2017
Op vrijdag 5 mei verenigt het Amsterdamse nachtleven zich voor de derde keer in Het Amsterdams Verbond. Dit bevrijdingsfestival op Sportpark De Eendracht geeft de saamhorigheid, verbroedering en tolerantie van het nachtleven een plek op nationale Bevrijdingsdag.
Na de introductie van het Mandala Festival in vakantiepark De Bergen in Wanroij, verhuist Extrema ook zijn Extrema Outdoor Festival naar dit intiemere terrein. Een stap terug? Extrema-directeur Marcel Mingers ziet het als een belangrijke stap richting de toekomst.
Het is maar zeer de vraag of u in 2017 nog kunt genieten van festivals als Valtifest, OWAP en Manifesto. Het bedrijf achter de feesten betaalt al maanden zijn rekeningen niet en lijkt van de aardbodem te zijn verdwenen.
Zaterdag 7 januari 2017 is het tijd om een bijzonder moment te vieren, tien jaar geleden draaide Menno de Jong namelijk zijn eerste 'Menno Solo' set in Amsterdam. Speciaal voor deze gelegenheid zal hij de hele avond vullen met classics.
True Survivorz
woensdag 4 januari 2017
Op zaterdag 14 januari knallen we het nieuwe jaar in met True Survivorz – Against Cancer! Stampend voor het goede doel vindt alweer de vierde editie plaats in Club Rodenburg!
Na zes jaar gaan de deuren weer open van vinylspeciaalzaak Rhythm Import aan de Torenstraat. De platenzaak sloot in 2010 haar deuren, maar alle inboedel bleef staan
31 januari 2017
De eerste ontwerpen van het nieuwe Partyflock
Sunglow Festival keert terug met nieuw concept
Grotesque goes underground met Music Night
30 januari 2017
CDA roept burgemeesters op het aantal festivals te beperken
De succesvolle Bredase techno avond Berlin Nights is terug
's Werelds grootste partycruise kondigt alle stage hosts aan
27 januari 2017
25 jarig jubileum Dance 2 Eden wordt groots gevierd
26 januari 2017
Sziget Festival kondigt 18 nieuwe namen aan
Line-up Solid Kingsday 2017 bekend
25 januari 2017
House of DJ's
24 januari 2017
DGTL Amsterdam unveils stages & festival theme modularity
18 hrs festival
23 januari 2017
Nieuwe B.I.T.C.H voorverkoop begint vandaag
Line-up The Flying Dutch bekend
20 januari 2017
Loveland van Oranje maakt programma bekend
Trance Nation bedankt bezoekers met actie 'Bring your friend'
Armin van Buuren selecteert spectaculaire special guest performances voor jubileumshows
19 januari 2017
Leden rapgroep SFB blijven vastzitten in Suriname
Sidney Samson introduceert nieuwe track in Goede Tijden Slechte Tijden
Liam Gallagher, Hardwell en Jake Bugg onder eerste namen EXIT Festival
Kingsland organiseert grootste eendaagse dancefestival van Nederland
CRAFT Festival 2017 · Line-up
Samenwerking tussen ticketer Tibbaa en SLAM!
17 januari 2017
Londense Percolate naar Chicago Social Club met Mall Grab en Damiano von Erckert
16 januari 2017
Soixante neuf 058
15 januari 2017
Martin Garrix wint Popprijs
14 januari 2017
IJzeren podiumdieren 2016 uitgereikt
13 januari 2017
Nassau Festival presenteert stage hosts voor Koningsdag
12 januari 2017
Royaal Kabaal, Noord-Hollands hardste koningsdag festival
Vijftienjarige samenwerking Scantraxx & Cloud 9 Music
10 januari 2017
Ferreck Dawn is taking things Higher
Dawson's Creek ster speelt Diplo in televisieserie
Het Stuiterbal
9 januari 2017
Armin van Buuren lanceert nieuwe single
8 januari 2017
The Grapevyne' Nineties R&B and HipHop
Lucas & Steve ft. Jake Reese brengen nieuwe track
7 januari 2017
Bevrijdingsfestival Den Haag breidt uit naar zes podia
TIKTAK Club Night
6 januari 2017
Full Line-up Release Hardshock Festival 2017
St8ment
Aangifte tegen Haagse rapgroep Strictly Family Business ingetrokken
5 januari 2017
Kingdance Zwolle 2017
Het Amsterdams Verbond 2017
4 januari 2017
Interview Extrema-directeur Marcel Mingers
Organisator Valtifest betaalt rekeningen niet en lijkt met noorderzon vertrokken
Trance classics bij het 10 jarig bestaan van Menno Solo zaterdag
True Survivorz
3 januari 2017
Haagse vinylspeciaalzaak Rhythm Import heropend