Partyflock
 
­ Nederland

Trance classics bij het 10 jarig bestaan van Menno Solo zaterdag

gepubliceerd door , op
Menno Solo
25 november 2016
FeestMenno Solo · 10 Year Anniversary
Datumzaterdag 7 januari 2017
LocatieWesterUnie Site
Trance classics bij het 10 jarig bestaan van Menno Solo zaterdag Zaterdag 7 januari 2017 is het tijd om een bijzonder moment te vieren, tien jaar geleden draaide Menno de Jong namelijk zijn eerste 'Menno Solo' set in Amsterdam. Speciaal voor deze gelegenheid zal hij de hele avond vullen met classics. Bereid je voor op de grootste Trance en Progressive tracks van de afgelopen twee decennia, met de meest indrukwekkende Menno Solo visuals en laser show tot nu toe.

Openingstijden
Om 22:00 wordt de spits afgebeten, tot om 5:00 deze muziekale marathon ten einde komt.

Tickets
De allerlaatste voorverkoop kaarten zijn nu nog beschikbaar via tickets, er worden 100 kaarten a 25 euro gereserveerd voor de deurverkoop (cash only).

Deluxe
Er zijn nog een beperkt aantal deluxe tickets beschikbaar. In dit speciale pakket zit:
  • Voorrang bij de toegang tot het evenement
  • Deluxe balkon en bar
  • Gesigneerde Menno de Jong mix CD
  • Menno de Jong polsbandjes verzameling (Turtle Paradise, Never Lose The Magic, Creatures of the Night)


Lockers
Er zijn lockers beschikbaar bij dit evenement. Een kleine locker kost 6 euro en een grote 7 euro. Dit is exclusief borg van 5 euro, betaling kan met pin of cash.

Munten
WesterUnie werkt met een munten systeem. Betaling kan met pin, credit card (visa of mastercard) en cash. De munten kunnen in de gehele locatie gebruikt worden om drank en eten te bestellen.

Bereikbaarheid
Openbaar vervoer: Vanaf Amsterdam Centraal pak je bus 21 naar de Van Hallstraat (Haarlemmerweg), steek de brug richting het Westerpark over en loop door tot je bij het Klönneplein komt. De WesterUnie ligt aan de rechterkant. Als je vanuit een andere plek in Amsterdam reist gebruik dan Google Maps of iets vergelijkbaars met het adres Klönneplein 4.

Parkeren:
De dichtsbijzijnde parkeergarage is Q-Park Westergasfabriek, van Bleiswijkstraat 8, Amsterdam. Je kunt ook in de buurt parkeren, vergeet niet om al je waardevolle spullen uit de auto te halen en te betalen bij de parkeerautomaat (van 0:00 tot in de
ochtend gratis).

We wensen je een veilige reis, en zien je zaterdag bij het 10 jarig bestaan van Menno Solo om het nieuwe jaar nog 1 keer spectaculair in te luiden!

Menno Solo – 10 Year Anniversary

1 opmerking

Vorig jaar was echt een vet feest! En die lasers sloegen helemaal nergens op. Zo mooi :)
Dit jaar dus nog dikkere laser en classics, pfff, dit wordt te gek