Partyflock
 
­ Nederland

De eerste ontwerpen van het nieuwe Partyflock
Geef feedback!

gepubliceerd door , op
De eerste ontwerpen van het nieuwe Partyflock
31 januari 2017
We vertelden je dat achter de schermen enorm druk wordt gewerkt aan 'een nieuw Partyflock'.
We willen jullie hierbij heel graag vast een tipje van de sluier oplichten. Daarom onder aan dit bericht wat teasers om over te brengen welke kant we opgaan

Zelf vinden we het al erg mooi worden, maar we zijn maar met een paar mensen. Het is daarnaast ook veel leuker en in lijn met de community-gedachte dat we jullie meningen en ideeën mee gaan nemen!
We willen dus graag de mening van de dagelijks langskomende bezoeker, de incidentele checker, de professional uit de scene en ook van hen die Partyflock zelden tot nooit bezoeken.
Zou je ons willen helpen en commentaar willen geven op wat je hierboven ziet? En niet alleen over die afbeeldingen, maar juist ook over wat je aan diensten en informatie op Partyflock zouden willen (blijven) zien.

  • Wat vind je top aan de huidige site en wil je dus absoluut terugzien op de vernieuwde site?
  • Wat vind je minder goed aan de huidige site en zie je liever niet terug?
  • Wat mis je nu op Partyflock? Wat zou jij handig of fijn vinden om uitgevoerd te zien? Wat zou een reden zijn om (nog) vaker te kijken op Partyflock?


We zullen alle reacties lezen, antwoorden waar nodig of gewenst en we nemen alles mee in onze besluitvorming.
We kunnen niet beloven dat alles in de eerste versie geïntroduceerd gaat worden, maar we gaan ons best doen.

Ben je werkzaam bij een organisatie of bureau in de dance-industrie en geinteresseerd om eens om tafel te zitten?
Neem dan contact op met Patrick Bunskoek of Thomas van Gulick .

Bedankt!









74 opmerkingen

Harry wordt gemist. Het kunnen zien wie van je vrienden naar evenementen gaat en welke favoriete dj's op evenementen staan is de gouden informatie. Dat je dat in 1 oogopslag kan zien en erop kunt zoeken dat mag echt niet verloren gaan.
Live sets van evenementen die geweest zijn.
Ik ben zeer tevreden met de huidige website. Het werkt voor mij nagenoeg perfect als overzicht voor de feesten die ik gepland heb en die ik in het verleden heb bezocht. De indeling bij ieder evenement is overzichtelijk en informatie wordt duidelijk weergegeven.

Wat misschien wel een fijne toevoeging zou zijn is om meldingen binnen te krijgen wanneer er van een artiest, organisatie of locatie een nieuw evenement wordt toegevoegd. Op het moment kan ik het volgen via een RSS feed wat op zich prima werkt, maar een melding direct op de website zou het volgen van artiesten, organisaties en locaties voor ieder lid toegankelijk maken.
Een simpele time table voor je mobiel, werkt nu perfect. Dus dat zou ik wel ongeveer gelijk houden.
Persoonlijk vind ik de ontwerpen niet bij partyflock passen, het lijken nu gewoon random wordpress ontwerpen zoals 1000 andere websites. Ben benieuwdd want vernieuwing is opzich goed maar wordt er nu nog niet echt warm van.
Ziet er mooi uit. En idd, een melding als er van je favo artiest of organisatie een feest wordt toegevoegd zou leuk zijn.
Artiest Exodus
Time table , een goed overzicht van de feesten op de data, recensies , verslagen , interviews , goed overzicht van de artiesten agenda , promo's ,winacties , organisaties , live feed , daarvoor kom ik naar het huidige pf en zou ik naar het nieuwe pf gaan
Werkzaam bij V.C.N.
Artiest {SHOWLIST artist 41643, 10552}
Partyflock tv?

Nice
laatste aanpassing
Partyflock betekend voor mij: Van het zoeken naar een feest, het ernaar toe leven en beleven, tot aan de recensies en waarderingen van anderen en de aftermovie en foto's bekijken. :cheer:

Van alle feesten waar ik ben geweest heb ik voor mezelf waarderingen en recensies geschreven en dit hele archief wil ik dan ook echt niet kwijt!! Het is af en toe heerlijk om in de lijst terug te klikken naar een feest en dan weer foto's terug te kijken en het blog te lezen. (L)

Wat ik ook fijn vind aan de huidige site is dat je kan kiezen uit een lichte en donkere variant. Graag zie ik bij de nieuwe site dit ook weer terug! B)

Verder gebruik ik Partyflock voor het zoeken van feesten (binnen- en buitenland) en daarbij horende alles van: datum, plaats, prijs, party informatie, time table, chatten op het blog, foto's, teasers, trailers, aftermovies, waarderingen, recensies en verslagen. Dit alles is dan ook echt iets wat moet blijven.

Zelf kijk ik geen "NOS nieuws" of lees ik geen krant o.i.d , maar het nieuws overzicht van Partyflock lees ik wel regelmatig. Dit mag van mij ook wel blijven!

Uitspraak van De GeKROONde op dinsdag 31 januari 2017 om 17:12:
Het kunnen zien wie van je vrienden naar evenementen gaat en welke favoriete dj's op evenementen staan is de gouden informatie. Dat je dat in 1 oogopslag kan zien en erop kunt zoeken dat mag echt niet verloren gaan.


Mee eens!


So far so good met die nieuwe layout! :D Ziet er heerlijk uit met een zomers festivalletje op de achtergrond (L) en het lijkt vrij overzichtelijk te zijn!
Ook erg leuk dat jullie het publiek erbij betrekken! Complimenten daarvoor en hopelijk nemen jullie de tips ook echt mee die we aandragen!
laatste aanpassing
Probeer de site overzichtelijkheid te behouden, zoals deze nog steeds is! Vindt de site eigenlijk nog steeds prima, te veel poespas hoeft wat mij betreft echt niet ;)
De opmaak is misschien niet hip en flitsend nu, maar het is wel de beste meest overzichtelijke webstek die ik ken. Alles is in één opslag te zien, en het wordt de kunst om dat te behouden.
Veel te druk hoe het op dat nieuwe ontwerp eruit ziet. Hou het een beetje overzichtelijker!
Ik kom af en toe op PF. Ik gebruik het vooral voor het zoeken naar feesten.

De ontwerpen zien er profi uit! Met de tijd meegaan is idd vooruitgang. Vaak zijn mensen bang dat het minder wordt, maar als de functies hetzelfde blijven. Of mooier worden... Dan ben ik voorstander!

Misschien een nog betere zoekfunctie? Zoals op bijvoorbeeld Tweakers en Coolblue. Hier kan je allerlei zoekopties aanklikken en schuifbalkjes gebruiken. Denk hierbij aan genres, kosten kaartjes, afstand tot bepaalde plaats, locaties, dj's, etc etc
laatste aanpassing
Ziet er goed uit! Wennen wordt het sowieso wel maar van verandering hoeft iets inderdaad niet minder te worden.

Het persoonlijke feestarchief is echt iets wat moet blijven. Heerlijk hoe je daar doorheen kunt scrollen en herinneringen op kunt halen, om vervolgens weer eindeloos door te blijven klikken op van alles en nog wat.

Een mooie toevoeging lijkt me het ontvangen van update's/meldingen over de feesten die je in je eigen agenda hebt gezet. Net zoiets als op Facebook gedaan wordt, geen complete berichten maar gewoon een icoontje met een cijfertje van de hoeveelheid meldingen er bij. Als er artiesten worden toegevoegd, timetables, begin kaartverkoop etc.

Verder steekt de site gewoon goed in elkaar vind ik. Grotendeels dezelfde opzet in een moderner jasje lijkt me super!

Succes!
Uitspraak van V0NK op dinsdag 31 januari 2017 om 19:26:
Het persoonlijke feestarchief is echt iets wat moet blijven. Heerlijk hoe je daar doorheen kunt scrollen en herinneringen op kunt halen, om vervolgens weer eindeloos door te blijven klikken op van alles en nog wat.

Een mooie toevoeging lijkt me het ontvangen van update's/meldingen over de feesten die je in je eigen agenda hebt gezet. Net zoiets als op Facebook gedaan wordt, geen complete berichten maar gewoon een icoontje met een cijfertje van de hoeveelheid meldingen er bij. Als er artiesten worden toegevoegd, timetables, begin kaartverkoop etc.


Helemaal eens met VONK!

Waarin PF zich echt onderscheidt t.o.v. andere social media achtige platformen is vooral het waardevolle archief. Ik vind het persoonlijk fantastisch om een feest van 10 jaar gelden aan te klikken en dan via de kruisverbanden te kunnen kijken welke feesten nog meer op dit locatie zijn gegeven, hoe het feest gewaardeerd was, bij een DJ te kunnen zijn op welke feesten hij heeft gedraaid etc. Het PF archief moet absoluut behouden blijven! Ook vind ik het leuk om van een (willekeurige flocker) te kunnen zien welk gemeenschappelijk party verleden we hebben en hoe de flyer van een feest uit 1995 eruit zag. Behouw vooral die schat aan “historische” informatie.

Het meest gebruik ik de agenda (die is compleet en duidelijk!) en de forum discussie van het betreffende feest, vooral in de aanloop daar naar toe. En uiteraard de recensies achteraf. Belangrijk voordeel is dat veel flockers onder een nickname op PF zitten en dus redelijk anoniem en openlijk zaken kunnen bespreken, denk dat dit echt een voordeel is in deze scene t.o.v. je werkelijke (facebook) naam.

Wat ik leuk zou vinden is een kijkje achter de schermen. Ik ben niet zo geïnteresseerd in de DJ / Producer die over z’n nieuwe album verteld, maar juist in verhalen van de organisatie. Wat komt er bij kijken om een festival te organiseren, hoe verlopen boekingen, wie ontwerpen de stages, wat moet er geregeld worden voor een vergunning, waarom slaan bepaalde concepten aan en waarom verkopen sommige festivals nooit meer uit etc. En dan het liefst in de vorm van videoreportages.

Waar ik niet op zit te wachten is een melding wanneer een favoriete artiest op een line-up staat, heb er meer dan 70 en voor elke aankondiging van elke DJ een melding... Doe maar niet! Vind het wel handig om net zoals nu de DJ te selecteren en om dan te zien wat zijn agenda is. Tot slot vind in de huidige functionaliteit erg compleet, lijkt me een hele uitdaging om deze 1 op 1 over te nemen… Het zou wel fijn zijn als er een app komt met een app meldingen symbooltje wanneer een update is van een element wat je volgt.
laatste aanpassing
Ziet er goed uit! Mis alleen de volgende informatie:

Partyflock bezoekers · herkomst
151 Partyflock geïnteresseerd · herkomst
1021 Facebook bezoekers
885 Facebook geïnteresseerd
2 ♥ vrienden
1 ♡ geïnteresseerde vriend
52 / 40 · mannen / vrouwen
37.4 · gemiddelde leeftijd
38.0 · leeftijd mediaan
3344 × bekeken sinds 15 november 2016
85 @ 10 x 2 · winactie
16 · opmerkingen
6 · waarderingen
zeer goed · stemresultaat (37 stemmen)
Ziet er prima uit!

Het zou wel vet zijn als er ook wat meer muziek wordt bij betrokken. Een Anthem van een feest,nummer van dj die optreed of livesets van vorige edities van het feest of een 'opwarmertje' van een mix met nummers van de dj's die er draaien.
Is maar een kleine suggestie natuurlijk, heb er ook niet heel veel verstand van.
Één woord: Sterretjes!!!!
 
Hoe zien profielen eruit?
Het gaat hier natuurlijk om concept screenshots. Bij implementeren en testen en na het lezen van opmerkingen hier komen er absoluut nog allerlei wijzigingen.

Ook niet alles is nu al 'af' ontworpen. Deze screenshots geven een globaal idee van wat het moet worden. En ik weet zeker dat als ik straks zelf de boel ga uitproberen, ik ook heel veel zaken nog zal aankaarten :D
 
Hou het simpel... dat vind ik altijd de kracht achter pf
Je kan op flock altijd zo lekker door blijven klikken, archief-persoon -locatie en ondertussen ben je weer een half uur verder :)
En zou graag willen dat het forum weer wat drukker bezocht werd, maarja dat ligt aan de mensen zelf.

Behoud het archief en eigen persoonlijke archief.. ! please :flower:
Zelf wat keuzes qua layout zou leuk zijn Dark/Light idee, overzicht feesten is belangrijk met vermelding als je favoriete artiest optreed en welke party vrienden er meer interesseert zijn in de party's altijd handig, De historie van al mn bezochte feesten zou mooi zijn dat die bewaard bleven, ben druk aan het sparen en wil het wat volhouden tot mn pensioen en leuk om terug te zien met alles erbij. Graag geen koppeling met facebook, vrije keuze oke. hou het liever gescheiden. Een simpelere profiel werking om foto's toe te voegen en eventueel een eigen persoonlijke draai voor de weergave. Radio zenders zijn ook altijd handig nu niet echt veel keus (TERROR). Live streams van dj's mooi om te horen en voor de rest verras ons en succes!
Het ziet er heel mooi uit!
Wat ik top vind van de huidige site is dat je favorieten aan kan klikken en zo snel kan zoeken. Ook dat je bijvoorbeeld op een plek waar het feest gehouden wordt kan klikken om te kijken of hier meer feesten gehouden worden. Het overzicht met hoeveel feesten je bezocht heb vindt ik echt een must! En het overzicht met welke vrienden allemaal naar een bepaald feest gaan vind ik ook echt een must! Zeker omdat ik partyflock vrienden en facebook gescheiden hou.

Ik vind van de huidige site jammer dat je in de agenda niet snel kan zoeken op datum, je moet eerst de hele lijst met feesten van die maand door, voordat je op de juiste datum komt.

Misschien is het leuk als je een melding krijgt van foto's of video's van feesten waar je naar toe geweest bent. En dat je een overzicht krijgt van welke bedrijven allemaal foto's hebben gemaakt op het feest zelf. Verder vind ik het een top site!
Nice ziet er goed uit! Zolang ik mijn favorieten in een oogopslag kan zien, mijn feesthistorie kan bijhouden, de stemresultaten kan checken, de waarderingen voor het feest en mijn mede Partyflock vrienden kan volgen, vindt ik het allemaal prrima die nieuwe look!
Artiest {SHOWLIST artist 27939, 39906, 2545, 63980}
Wel even wennen na 15 jaar minimale opmaak, maar niiiicceeeeeeeee ✌️
Zou het toevoegen en verwijderen van favorieten wat makkelijker gemaakt kunnen worden? Ik zit namelijk met een behoorlijk grote artiestenlijst waarvan de helft me niet meer interesseert. Zou handig zijn als je op de pagina van de favorietenlijst gewoon artiesten kunt verwijderen en door middel van een zoekfunctie toe kunt voegen, zonder dat je de afzonderlijke artiestenpagina hoeft te bezoeken.

Mooi design verder! :D
laatste aanpassing
Ik gebruik alleen nog mijn mobiel voor het internet. Hierop vind ik de site ideaal nu.
Hebben jullie daar ook beeld van? Zoals het er nu uitziet lijkt het niet echt smartphone vriendelijk.
laatste aanpassing
Uitspraak van V0NK op dinsdag 31 januari 2017 om 19:26:
Het persoonlijke feestarchief is echt iets wat moet blijven. Heerlijk hoe je daar doorheen kunt scrollen en herinneringen op kunt halen, om vervolgens weer eindeloos door te blijven klikken op van alles en nog wat.


Dit icm een overzichtelijke agenda zijn wat mij betreft het belangrijkste. Schoenmaker blijf bij je leest! Vernieuwing is prima - en is nodig gezien bijvoorbeeld het gebrek aan reacties onder feesten - maar ga er aub geen verkapt (online)magazine van maken. Ik zie namelijk al aardig wat gelijkenissen met bijvoorbeeld Partyscene.nl.

De agenda en het archief maken Partyflock uniek en onvervangbaar!
Ik vind de nieuwe ontwerpen ook nogal druk. De huidige website is natuurlijk in vergelijking nogal 'simpel' maar daarmee wel rustig. Ik ben ook benieuwd hoe je profielpagina eruit ziet, daarvan zie ik volgens mij geen voorbeeld.
Primair gebruik PF voor mij: informatie over feesten en DJ's, bijhouden naar welke feesten ik ga en wie van mijn vrienden gaat, favoriete DJ's en feesten die ik heb bezocht. Waar ik niks mee doe zijn de forums en chats, columns, recensies.

Ik zou ook liever zien dat PF zich meer richt op nieuws from the inside. Dus berichten die ik op nu.nl enzo kan vinden over Dance, Drugs, Uitgaan, hoef ik niet perse op PF te lezen.

But ofcourse, dit is mijn voorkeur :-)

Succes met ontwerpen en testen!
Ik denk dat vooruitgang en ontwikkeling nodig is om ervoor te zorgen dat Partyflock niet binnen een x aantal jaar doodbloed. Nu leeft het (denk ik) op successen uit het verleden en worden de activiteiten langzaamaan minder. In ieder geval dat is mijn vermoeden als ik het aantal reacties op feesten flink minder zie worden in verhouding met een aantal jaren terug.

Het vernieuwen van de website - zoals de bovenstaande opzet - ziet er echt schitterend en bijtijds uit; precies wat het platform Partyflock naar mijn mening nodig heeft. Hiermee zul je ook de jongere doelgroepen / nieuwe generatie feestgangers aanspreken en binden aan het platform. Verder moeten de belangrijkste aspecten als eenvoudig feesten kunnen opzoeken, een duidelijke agenda(!), wie waar draait, actieve forums en dergelijke zaken zeker niet verloren gaan. Dat zijn voor mij de belangrijkste redenen als lid. Zorg wel dat je niet te veel de concurrentie gaat nadoen, dan verlies je weer je onderscheidend vermogen en hetgeen wat Partyflock uniek maakt.

Uit marketingtechnisch oogpunt ben ik wel benieuwd naar het verdienmodel erachter? Want van sponsoring van een x aantal leden en een minimale hoeveelheid reclame van bedrijven/organisatoren, kan het bedrijf moeilijk rendabel worden en is het toch bijna niet uit te bouwen? Tenzij jullie dit bewust tegenhouden of niet willen. Gezien huidige markt, de hoeveelheid partypeople en het belachelijk grote aanbod aan feesten en festivals zou een platform als dit juist alleen maar moeten groeien qua populariteit.

Het belangrijkste overige punt is wellicht het introduceren van een Partyflock App die de lezer voorziet van punten zoals hierboven aangegeven? Mits hier budget voor is natuurlijk :)! Dat ook de koppelingen met social media ook geperfectioneerd kunnen worden en ook hier weer de jongere doelgroepen eerder worden aangesproken. Ik kijk namelijk Partyflock alleen op de website, op mijn mobiel vind ik het verschrikkelijk en onoverzichtelijk, terwijl de meeste jongeren alleen nog maar op hun mobiel kijken. Als laatst vind ik een zoek-/filterfunctie en meer nieuws vanuit de partyscene, zoals hierboven aangegeven, ook slimme toevoegingen.

Succes!!
Ik vind het vooral ontzettend kicke hoe Partyflock al die jaren dezelfde look behouden heeft en tot de dag van vandaag nog mega overzichtelijk is. Wat mij betreft hoeft de layout van de pagina niet veranderd te worden, maar ik snap de keuze zeker.
Zoals velen hierboven al vermeld hebben, vind ik het ook belangrijk dat je jouw eigen feestarchief kan blijven behouden en de line up makkelijk te bekijken is op de telefoon. Succes met de vernieuwing PF!!
Uitspraak van V0NK op dinsdag 31 januari 2017 om 19:26:
Het persoonlijke feestarchief is echt iets wat moet blijven. Heerlijk hoe je daar doorheen kunt scrollen en herinneringen op kunt halen, om vervolgens weer eindeloos door te blijven klikken op van alles en nog wat


Uitspraak van Dano1974 op dinsdag 31 januari 2017 om 20:29:
Waarin PF zich echt onderscheidt t.o.v. andere social media achtige platformen is vooral het waardevolle archief. Ik vind het persoonlijk fantastisch om een feest van 10 jaar gelden aan te klikken en dan via de kruisverbanden te kunnen kijken welke feesten nog meer op dit locatie zijn gegeven, hoe het feest gewaardeerd was, bij een DJ te kunnen zijn op welke feesten hij heeft gedraaid etc


Uitspraak van actief op dinsdag 31 januari 2017 om 21:12:
Je kan op flock altijd zo lekker door blijven klikken, archief-persoon -locatie en ondertussen ben je weer een half uur verder



Deze dingen zijn inderdaad een MUST!! :D Hier heb ik de nodige uren al mee omgekregen!
Probeer op facebook, of weer ik wat voor sociale media site, maar eens iets terug te vinden over een feest van 10 jaar geleden.

Uitspraak van V0NK op dinsdag 31 januari 2017 om 19:26:
Een mooie toevoeging lijkt me het ontvangen van update's/meldingen over de feesten die je in je eigen agenda hebt gezet. Net zoiets als op Facebook gedaan wordt, geen complete berichten maar gewoon een icoontje met een cijfertje van de hoeveelheid meldingen er bij. Als er artiesten worden toegevoegd, timetables, begin kaartverkoop etc.


Dit lijkt me ook een goede optie! (y)
Uitspraak van [ Mark ] op woensdag 1 februari 2017 om 09:43:
Dat ook de koppelingen met social media ook geperfectioneerd kunnen worden


Dat vind ik juist nog een nadeel. Niet alles hoeft gekoppeld te worden aan je social media. Ik vind het juist wel fijn, dat stukje "anonieme tijd" zijn.
Werkzaam bij JP dance events
Artiest {SHOWLIST artist 40343, 66932}
Uitspraak van Dano1974 op dinsdag 31 januari 2017 om 20:29:
dan via de kruisverbanden te kunnen kijken

Dit dus, mooi dat je overal door kunt klikken en alles interactief is. Dat is voor mij de kracht van PF.

Uitspraak van V0NK op dinsdag 31 januari 2017 om 19:26:
Een mooie toevoeging lijkt me het ontvangen van update's/meldingen over de feesten die je in je eigen agenda hebt gezet. Net zoiets als op Facebook gedaan wordt, geen complete berichten maar gewoon een icoontje met een cijfertje van de hoeveelheid meldingen er bij. Als er artiesten worden toegevoegd, timetables, begin kaartverkoop etc.

en dit (y)
 
Artiest Unexpected
Het ziet er al heel gaaf uit, en de opzet van het nieuwe Partyflock spreekt me erg aan. Zolang de database der feesten en je persoonlijke archief maar goed worden meegenomen naar de nieuwe omgeving kijk ik erg uit naar het moment waarop het nieuwe Partyflock live gaat!
Uitspraak van Royzor op woensdag 1 februari 2017 om 10:45:
▶Uitspraak van [ Mark ] op woensdag 1 februari 2017 om 09:43:Dat ook de koppelingen met social media ook geperfectioneerd kunnen worden
Dat vind ik juist nog een nadeel. Niet alles hoeft gekoppeld te worden aan je social media. Ik vind het juist wel fijn, dat stukje "anonieme tijd" zijn.


geen verplichting om met andere sociale media aan mee te melden, wel de optie toevoegen.
archief/agenda toekomst en verleden behouden (plus waarderingen)+
favorieten evenals diverse topics aan te maken behouden.
en natuurlijk onze profiel.
live sets toevoegen na feest, via Soundcloud, maar ook youtube filmpjes toevoegen op een andere manier.
laatste aanpassing
Wat ik heel belangrijk vind is dat het profiel in ieder geval in een gelijkwaardige opzet blijft. Met ergens een kolom met statistieken ( Feesten bezocht, berichten geschreven, karma etc)
Verder zou ik het favorieten systeem ook blijven houden dat je in een opslag ziet dat je feest een aantal favorieten in de line up heeft staan.

Verder vind ik dat de community en het forum wat meer nadrukkelijk in beeld mogen komen maar het aantal subforums mag wel wat minder.

De layout ziet er prima uit en heel modern. Het moet zeker niet te druk worden op je scherm maar voor ik echt inhoudelijk mijn mening kan geven zal ik toch eerst de nieuwe partyflock moeten testen.

Ik vind het in ieder geval heel erg vet om te zien dat er aan gewerkt wordt (Y)
Werkzaam bij Partyflock
Leuk al deze toch wel positieve reacties! Kritisch afwachten is ook goed natuurlijk! Maak dan wel gebruik van je feedbackmogelijkheid. Want misschien heb jij net dat ene supergoede idee waar de makers niet aan denken :yes:
Ben zelf niet meer werkzaam voor Flock en ook geen echte doelgroep meer (ik ben nu de incidentele checker), maar vind het er wel veelbelovend uitzien.
Ik weet 100% zeker dat het enorm wennen wordt, zeker voor de oude garde. Maar de oude garde moet wel aangevuld worden met de jonge generatie. Anders is het inderdaad niet meer in stand te houden.

Ik hoop wel dat alles net zo snel blijft laden als nu.....de mogelijkheid om door het archief te struinen is zo fijn, omdat het ook snel kan :D

Wat ik graag zou zien: kunnen delen met Whatsapp, makkelijk afbeeldingen kunnen toevoegen aan een (forum)bericht, emojis die altijd en overal werken en zoals iedereen al zegt: een goede, overzichtelijke agenda. Volledigheid nu is ok, zoeken zou wat intuïtiever kunnen. Uitgebreid zoeken kan nu wel, maar zit onder teveel kliks verstopt. Maar wat ik tot nu toe heb meegekregen geeft aan dat bovenstaande meegenomen gaat worden!
Dat de site iets gebruiksvriendelijker wordt voor mobiel gebruik maar niet dat het helemaal gefocust is op mobiel.
ziet er goed uit maar maakt het niet te ingewikkeld

en de verbanden tussen de feesten, locaties etc. is wel van belang, dus sterretjes is wel zo handig :)
Uitspraak van Karian op woensdag 1 februari 2017 om 12:34:
Ben zelf niet meer werkzaam voor Flock en ook geen echte doelgroep meer (ik ben nu de incidentele checker), maar vind het er wel veelbelovend uitzien.


Toch jammer want jouw aanwezigheid was als het toefje slagroom op het puntje appeltaart (L) ;)
Uitspraak van Technomania op woensdag 1 februari 2017 om 13:38:
Toch jammer want jouw aanwezigheid was als het toefje slagroom op het puntje appeltaart (L) ;)


Aw, shucks :$ :lief: Taartpuntje delen? :sweethug:

Ik zal af en toe nog wel eens langskomen hoor ..... soms móet je gewoon een mening geven 8)
Uitspraak van Karian op woensdag 1 februari 2017 om 13:42:
Aw, shucks :$ :lief: Taartpuntje delen? :sweethug:

Ik lust geen taart maar evengoed bedankt.

Nog een puntje. Je kan nu zien hoeveel mensen er in chatkanaal zitten. Ik zou graag in de nieuwe flock graag willen zien wie er in een kanaal zitten zonder het kanaal te hoeven betreden.

(Mochten jullie doorgaan met de chat uiteraard)
 
Mischien een link plaatsen als er een feest is met livestream dat je via jullie site gelijk daar heen kan...
Zo d'r is al heel veel geroepen en gezegd. Qua lay-out denk ik dat het inderdaad zeer verfrissend en mooi is om een keer een shiny fancy verandering door te voeren. Voor mijzelf is by far: de agenda met line-up fenomenaal !! Er is geen site waar ik dat fatsoenlijk en overzichtelijk kan terug vinden :D Fantastisch & complimenten daarvoor :yes:

Daarbij is de bijhorende informatie over leeftijdsmondiaan, waar mensen vandaan komen, vriendjes, vriendinnetjes ook een super leuk extraatje

Verder lijkt zo'n weekendvooruitzicht en TV voor grote festivals best veelbelovend. Waarom niet ;-) ??
En ik denk zeker dat je een app nodig hebt om mensen betrokken (en dagelijks) op je site te laten terugkeren .
Verhoogt denk ik de betrokkenheid en participatie in forums, partys en andere onderwerpen :-)

Zet m op Flock !!
Uitspraak van Sinaasappelsap op woensdag 1 februari 2017 om 06:48:
De agenda en het archief maken Partyflock uniek en onvervangbaar!


Uitspraak van actief op dinsdag 31 januari 2017 om 21:12:
ou het simpel... dat vind ik altijd de kracht achter pf
Je kan op flock altijd zo lekker door blijven klikken, archief-persoon -locatie en ondertussen ben je weer een half uur verder :)
En zou graag willen dat het forum weer wat drukker bezocht werd, maarja dat ligt aan de mensen zelf.

Behoud het archief en eigen persoonlijke archief.. ! please :flower:


Uitspraak van Pepsi. op woensdag 1 februari 2017 om 12:33:
Met ergens een kolom met statistieken ( Feesten bezocht, berichten geschreven, karma etc)


Uitspraak van verwijderd op woensdag 1 februari 2017 om 14:24:
Mischien een link plaatsen als er een feest is met livestream dat je via jullie site gelijk daar heen kan...


veel ideeën en belangrijke dingen zijn al benoemd!
vind het vooral top dat jullie ons er in betrekken!
en zwart! vooral de keuze mogelijkheid van een donkere pagina.....word scheel van al die high teck fancy witte pagina's, me flock is altijd lekker donker, zwart en duister! Love it! (l)
ik kijk op pf voornamelijk voor het nieuwsoverzicht en te kijken welke feesten er aan komen.
Helaas worden niet meer alle feesten getoond in dat overzicht en dat is erg jammer.
Daarnaast vind ik het prettig dat je hier kan lezen wat het deurbeleid is, of er een pendelbus heen rijd enz.
Als dat veranderd dan ken je net zo goed op facebook kijken en word pf overbodig.
Hier vind je tot op heden meestal een stuk meer info over het feest dus dat moet vooral zo blijven!!!
Ik vind partyflock zoals hij is heel goed maar begrijp dat je moet vernieuwen zoals alles en iedereen dat doet. Maar ik vind wel dat je er niks af moet gaan halen wat er nu al in/op staat aanpassen/vernieuwen helemaal top maar aub niks verwijderen. Verder vind ik heel erg mooi worden!!!
Te veel afbeeldingen, ik hou van PF zoals het nu is (wel beperkte aanpassingen, zoals een melding voor nieuwe evenementen of nieuwe reacties, zoals eerder voorgesteld).
Kijk bijvoorbeeld naar de homepage van Google: simpel, zonder onnodige decoratie, snel te gebruiken.
Misschien kan dit een optie zijn, new look of retro? Zoals nu voor zwarte of witte achtergrond.

Maar het centrale punt is: partecipatie in discussies gaat omlaag, hoe kan het verbeterd worden? Ik zie dat Partyflock wil graag met organisaties in de dance-industrie meewerken... Het zou fijn zijn als deze organisaties vaker aanwezig in discussies zou zijn. Tot nu toe, ze reageren heel vaker op Facebook dan op Partyflock. Hebben ze geen tijd om de discussies te volgen, kan dan PF misschien hun een "PR-dienst" aanbieden?

Tenslotte, vind ik de nieuwe logo met de kroon niet passend. De huidige logo met twee "mensen" vind ik beter, dit betekent "samen", en Partyflock is een gemeenschap, niet een etalage.
Uitspraak van Psychonaut op woensdag 1 februari 2017 om 00:59:
Ik gebruik alleen nog mijn mobiel voor het internet. Hierop vind ik de site ideaal nu.
Hebben jullie daar ook beeld van? Zoals het er nu uitziet lijkt het niet echt smartphone vriendelijk.


De website wordt sowieso 'responsive' gebouwd, dus de layout van de website zal zich aanpassen aan je apparaat.
Ik ben benieuwd naar hoe de site zich uiteindelijk gaat ontplooien. Ik hoop dat door deze vernieuwing, de nieuwe generatie zich aangetrokken voelt naar PF.
Zelf vind ik de agenda, foto & Video sectie en het archief het meest essentiële van heel de site en het makkelijke doorklikken vanuit een evenement o.i.d


Ga zo door!
Uitspraak van SpoX op donderdag 2 februari 2017 om 08:24:
▶Uitspraak van Psychonaut op woensdag 1 februari 2017 om 00:59:Ik gebruik alleen nog mijn mobiel voor het internet. Hierop vind ik de site ideaal nu.
Hebben jullie daar ook beeld van? Zoals het er nu uitziet lijkt het niet echt smartphone vriendelijk.
De website wordt sowieso 'responsive' gebouwd, dus de layout van de website zal zich aanpassen aan je apparaat.


mooi
Geef feedback!


Geef chips!!!
Misschien een idee om een bericht te ontvangen als er een favoriete DJ bij jou in de buurt draait?
Uitspraak van raf_ypm op woensdag 1 februari 2017 om 23:21:
Tenslotte, vind ik de nieuwe logo met de kroon niet passend. De huidige logo met twee "mensen" vind ik beter, dit betekent "samen",


JAAA! Het was me nog niet eens opgevallen, maar je hebt helemaal gelijk :yes: !! Logo moet ook blijven!
Maak de site in ieder geval 2-talig, van mij hoeft het niet in het Engels.

Verder vind ik het belangrijk dat je feest geschiedenis en forum deelnames behouden blijven zodat je nog eens in het verleden kan duiken.

Ook de recensies onder de feesten moeten behouden blijven, en de mogelijkheid moet ook in de nieuwe layout terugkomen.
Wauw! Ziet er gelikt uit!

Punten die absoluut moeten blijven en waarvoor ik terug blijf komen na >12 jaar is toch:
- Profielen van vrienden
- De actuele agenda natuurlijk
- Line-up bekijken en in 1 opslag zien hoeveel favoriete dj's er staan
- Reactie mogelijkheden
- Reviews van locaties
- Reviews van feestjes

Als ik echt zin krijg in een feestje dan zoek ik hem nog altijd via partyflock op, kijk wie er komt, wie van mijn vrienden komen (die nog op PF zitten...) en bekijk de tijden en waar ik tickets kan scoren.

Vroeger (heb als tiener een ander account gehad) had ik meer dan 250 vrienden. Die dagen zullen wel voorbij zijn maar kom hier altijd nog erg graag eens in de zoveel tijd. Ook om geschiedenis bijv. in te zien van feestjes waar ik ben geweest en herrinneringen + foto albums op te halen.
Werkzaam bij Haelen.tk
Zou graag mijn 512 feesten weer terug willen vinden in mijn feestarchief !! Dat mag nooit verloren gaan 😎
OMG idd als het feest archief verdwijnt moet ik alles van tevoren opslaan. Kan ik daar een heads-up over krijgen als dat gaat gebeuren?
Uitspraak van De GeKROONde op dinsdag 31 januari 2017 om 17:12:
et kunnen zien wie van je vrienden naar evenementen gaat en welke favoriete dj's op evenementen staan is de gouden informatie. Dat je dat in 1 oogopslag kan zien en erop kunt zoeken dat mag echt niet verloren gaan.


dit mag zeker niet verdwijnen, en natuurlijk de foto albums mogen niet verloren gaan!!!
Uitspraak van H@ppyDogo op woensdag 1 februari 2017 om 18:25:
Ik vind partyflock zoals hij is heel goed maar begrijp dat je moet vernieuwen zoals alles en iedereen dat doet. Maar ik vind wel dat je er niks af moet gaan halen wat er nu al in/op staat aanpassen/vernieuwen helemaal top maar aub niks verwijderen. Verder vind ik heel erg mooi worden!!!
Uitspraak van actief op dinsdag 31 januari 2017 om 21:12:
Hou het simpel... dat vind ik altijd de kracht achter pf
Je kan op flock altijd zo lekker door blijven klikken, archief-persoon -locatie en ondertussen ben je weer een half uur verder :)
En zou graag willen dat het forum weer wat drukker bezocht werd, maarja dat ligt aan de mensen zelf.

Behoud het archief en eigen persoonlijke archief.. ! please


Helemaal waar!
Uitspraak van Daniel.H op vrijdag 3 februari 2017 om 09:16:
Zou graag mijn 512 feesten weer terug willen vinden in mijn feestarchief !! Dat mag nooit verloren gaan 😎


Jou feest archief ziet er zo fake uit. 2 feesten op een dag :lol:

zag dat vroeger veel op pf. Van die mensen die alle feesten aanklikken.
Uitspraak van Technomania op donderdag 16 februari 2017 om 19:37:
en upje (y)


Binnenkort weer eens bespreken hoe we betrokkenheid weer kunnen aanzwengelen 😊
Misschien nog iets wat ik mis....

Een functie om auto-scroll uit te zetten in de chat. Nu is het lastig teruglezen als er druk gechat wordt.
Uitspraak van Psychonaut op maandag 6 februari 2017 om 09:52:
Jou feest archief ziet er zo fake uit. 2 feesten op een dag :lol:


Het kan. :) Ik heb dit gisteren gedaan, een in de namiddag en een 's avonds.
Uitspraak van raf_ypm op zondag 19 februari 2017 om 15:32:
▶Uitspraak van Psychonaut op maandag 6 februari 2017 om 09:52:Jou feest archief ziet er zo fake uit. 2 feesten op een dag :lol:
Het kan. :) Ik heb dit gisteren gedaan, een in de namiddag en een 's avonds.


Damn, hoe hou je dat vol? Helemaal op jouw leeftijd.
Prima te doen hoor, vaak genoeg na een festival nog zin om door te gaan. Even tot rust komen tijdens het reizen tussendoor en weer verder. Zolang je het maar niet te gek maakt voor jezelf :p
Uitspraak van Psychonaut op maandag 6 februari 2017 om 09:52:
Jou feest archief ziet er zo fake uit. 2 feesten op een dag :lol:

zag dat vroeger veel op pf. Van die mensen die alle feesten aanklikken.

Helemaal niets fake aan... Als organisator, partyfotograaf en vriend van dj's ga je wel eens mee als ie moet draaien en dat is ook vaak op 2 locaties op een dag .... 😉
En sommige feesten in het archief zijn in de zelfde stad zoals koninginnedag en dan ga je van feest naar feest omdat dat meestal gratis is...
laatste aanpassing
Nieuwe site gaat er niet komen?