Partyflock
 
­ Nederland

TIKTAK Club Night

gepubliceerd door , op
TIKTAK
6 januari 2017
Na een geweldige uitverkochte Tiktak New Years Eve in de Heineken Music Hall en Maassilo Rotterdam zijn we ook dit jaar weer elke maand terug in de AIR!

Niemand minder dan het energieke DJ-trio ChildsPlay zal headlinen. Deze sexy formatie uit Amsterdam staat bekend om hun enorme podiumenergie, unieke sound en leveren altijd aan het publiek. Ze hebben laatst hun album 'Zero Fucks Given' gereleased en zijn op het punt om door te breken op internationale schaal. Naast grote collabs met onder andere Chuckie, hebben ze ook een eigen kledinglijn opgericht. Wie er bij TIKTAK New Years Eve bij was, weet inmiddels wat je te wachten staat, het dak gaat er gegarandeerd af!

Daarnaast zullen ook de eclectische grootmeesters Sam Blans, Hasse de Moor, Yung Felix, Jeremy Herkul en Offwhite de vetste beats laten horen om jouw avond compleet te maken! Stuk voor stuk domineren zij het Amsterdamse nachtleven en zijn wij trots om ze te verwelkomen als TIKTAK resident DJs.

Verwacht de typische TIK TAK hits in combinatie met electro, trap, moombahton, en house. Ook deze editie zullen we naast deze topartiesten weer alles uit de kast halen om jou een perfecte avond uit te bezorgen, zoals ballonnen, confetti en meer!

Kaartjes aan de deur zijn ietsjes duurder, dus koop ze alvast via Ticketscript zodat je kan profiteren van de korting.

Line-up