Partyflock
 
­ Nederland

Trance Nation bedankt bezoekers met actie 'Bring your friend'

gepubliceerd door , op
Trance Nation
21 december 2016
FeestTrance Nation · We are the future
Datumzaterdag 28 januari 2017
WinactieTrance Nation actiegesloten
LocatieThe BOX
Nog maar 10 dagen te gaan en dan is het tijd voor het Trance event van Nederland!

De artiesten, waaronder Der Meister Paul van Dijk, staan klaar, de venue wordt as we speak omgetoverd met het mooiste stage design en de organisatie en bezoekers tellen vol spanning de dagen af. Trance Nation is al sinds 2000 een begrip in de trance scene, vele dj-namen zijn de line-ups gepasseerd een vele bezoekers hebben mooie herinneringen gecreëerd op de vele feesten.

Helaas heeft Trance Nation 2016 met twee tegenslagen gekampt. De editie in januari waarbij last minute van locatie moest worden gewijzigd en de zomereditie waarbij helaas enkele artiesten niet zijn gekomen. Trance Nation voelt in de aanloop naar 28 januari de teleurstelling door deze tegenslagen uit 2016. Maar met een 17-jarige bestaan en veel geode hoop voor nog zeker 17 jaar erbij komt Trance Nation met een groots gebaar.

Speciaal voor deze dikke editie met Mega Dj-namen, komt Trance Nation met de actie 'Bring your friend'. Dit wil zeggen dat 1 ticket toegang geeft voor 2 personen!! Hoe meer trance zielen, hoe meer vreugd.

Laten we met zijn allen onze beste vrienden meenemen en er een onvergetelijke nacht van maken in the BOX Amsterdam!

Line up:


  • Datum: 28/01/2017
  • Tijd: 22:00-07:00
  • 18+ ID verplicht

Voor tickets en informatie check de website www.the-box.events of trance-nation.nl

6 opmerkingen

Tegenvallende kaart verkoop??
Doet me idd denken aan Dance Valley, geloof dat het ergens in 2011 ofzo was...
Niet heel verrassend, lees ook nog maar eens de reacties op de editie van vorig jaar. Twee jaar geleden in de hmh was top maar helaas was de zaal maar half gevuld. Dus op zich een logische keuze om het jaar erop naar een kleinere locatie te verhuizen. Helaas klonk het geluid daar een stuk minder. Maar vooral met de line up hebben ze plank misgeslagen, aan het einde totaal geen trance meer. Jammer, voor mij geen trance nation dit jaar
 
Uitspraak van DJ-S op zondag 22 januari 2017 om 19:52:
Maar vooral met de line up hebben ze plank misgeslagen


Dit dus